104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Rot #82424 Üdv!
Részben véletlenül tévedtem ide, de ahogy elkezdtem beleolvasgatni a hozzászólásokba, és megtaláltam a (szezon végi, eleji) beszámolókat, és a hozzájuk rendelt képeket, hát nagyon jók lettek! Remekül kedvet adtak a játékhoz, el is kezdtem egyet.
Az utolsó játékom egyébként még a portugál 3. osztályú 1° Dezembro nevű csapattal volt, csak (viszonylag) tömören néhány dolog róla:
Utolsó helyre várnak, játékosvételre pénz semmi, 1 ezres fizetési sapka (már át is lépték), borzalmas keret, barátságosokon stabil 20 néző. A kezdeti 'takarítás' után viszont sikerült egy-két egész korrekt játékost hoznom, meg persze még 10 másik erősítést jelentő embert. Gondolom ez itt senkinek sem újdonság, de a szezont már úgy kezdtem, hogy eredeti játékos 1 darab nem volt a kezdő 11 közelében sem.
Az erős kezdés (3-4 gólos győzelmek) után sikerült is felkerülni a tabella élére, de aztán jöttek a sérülések, és csak ekkor döbbentem rá, hogy igazából milyen szűk is a keret. Szezon végéig kidőlt az ügyeletes gólszaróm, és még 2-3 kulcsjátékos követte néhány hetes, 1-2 hónapos sérüléssel, felváltva. A kupában a Guimaraes meg is állított, de ami miatt inkább búsultam az az volt, hogy kezdtek a többiek erősen felhozni, így a szezon végére nagyon szorossá alakult a helyzet.
Végül a mindent eldöntő utolsó fordulóban sikerült kikapnom, és elbuknom az első helyet (képeket majd mellékelek), na ott léptem ki, és azóta is ott hever a mentés. Szóval mostanáig elő sem vettem az fm-et, de itt olvasva titeket megjött a kedvem megpróbálni mégegyszer valamelyik csapattal.
Sok sikert nektek a saját játékotokhoz, innentől gyakrabban nézek fel ide. :) -
Nos akkor a szezon:
Elsőnek nem is sikerült rosszul hiszen a csapat a címvédőt is megszorongatva a második helyen futott be.Bár a hajrába 5 pontos előnnyel fordultunk többek közt a lentebb belinkelt mérkőzésnek és az utolsó fordulóban elért edzőmentő 1-0 vereségünknek köszönhetően ezüst járt nekünk.Itt található a tabella.A meccsek első és a második fele . A játékos statok pedig így néznek ki. Pedig én mindent megtettem hogy megfogjam a Bayernt többek között jön tőlük egy csatár akit év közben fixáltam le sőt az asszisztensem is tőlük van. A német kupa szót sem érdemel vertük a Dachaut és a Cottbust majd a Hoffenheim kivert minket 2-0val.Majd jövőre és a Bl-ben is ami jól fog jönni hiszen kell a pénz.Kösz ha elolvastad -
asszem. :D Amúgy csak klubszinten van mindenem válogatottakkal lebőgtem mindig például két elbukott Copa América döntőm is van 12 év különbséggel. -
2035 bazmeg...tudod még számolni a trófeákat? :DDDD -
geo91 #82420 2035??? lol :D -
a bajnoki döntő.Az egy dolog hogy mocskosan gyengék voltunk de még ez is.2 forduló van és pont egyenlőség.. -
k*cs*g szpari, közük nem volt a meccshez.....erre 2 mák gólt is beraknak, de a 90. percben belövi a 2-2-t.......
16 sárga lap.... -
nem ez a rendszer, sőt, nincs itt semmi rendszer egyébként. mindenki úgy és annyit ír, amennyit akar. nekem ennyi a kikötésem a díjjal kapcsolatban. de mondjuk ha a három döntős képedet beteszed egy hozzászólásba, és néhány sort írsz a szezonról bővebben, akkor biztosan bekerülsz. felfrissíteni nem árt az emlékeket. és tudod miért? mert fogadni merek, hogy mire betetted a képet a bajnoki tabelláról, addigra már nagyon kevesen emlékeztek arra, hogy mi is volt az el meg a kupadöntőben (most függetlenül attól, hogy odaírtad azt). -
engem annyira nem hoz lázba ez a hét menedzsere dolog,én is játszok folyamatosan,meg nézem a topikot is,ha valami (számomra) nagyobb sikert érek el,akkor berakom ide,de azt se azért,hogy elérjek valamit ezzel :) most például az Anjival vagyok,már 2011. októbere van,mindjárt vége az alapszakasznak,szerintem estefele rakok be képeket,elég jól szerepelünk :) -
amit írsz:
- meg vagyok sértődve és alanyi jogon szeretném ha ott lennék
amit írok:
- nem keveset elértem múlthéten, és nem értem miért nem vagyok ott
ami történt:
- nem értettem, megmagyaráztad, felfogtam. én lusta vagyok egész heti irogatás után még egy külön postot erre fordítani, ezért írtam hogy akkor áttérek, ebben semmi gúny vagy kiforgatás nincs. ez a rendszer, alkalmazkodom.
régen túlbeszélük szerintem, nem tudom ennél jobban összefoglalni, csak kerülgetjük egymást. részemből rendben van a téma. -
de megint kiforgatod a szavaimat, ne legyünk már ennyire gyerekesek. NEM azt írtam, hogy most már nyugodtan kimaradhatsz. írtam ilyent?
azt írtam, hogy ha folyamatosan kihagytalak volna, mert pikkelek rád vagy mert épp úgy van kedvem, akkor megértem, hogy rákérdezel, csak így úgy jött le, mintha elvárnád, hogy mindig rajta legyél a jelöltek listáján.
abban nyilvánvalóan igazad van, hogy fasza volt akkor, és én is vágtam, hogy ki melyik csapattal éppen hogy áll. semmi bajom nem lenne ha ez ilyen formában most is működne, de ha visszapörgetsz néhány oldalt, akkor nem ezt veszed észre. nekem úgy tűnik, hogy nem erre van most igény.
az pedig, hogy a hét menedzsere jelöléshez jól jön egy hosszabb beszámoló, nem zárja ki azt, hogy az egész szezonról (akár meccsenként) "tudósítson" a fórumozó. :) -
sas96 #82410 Sziasztok! :-)
Hát olvasva ezt a kisebb vitát, én például azok közé az emberek közé tartozom aki olvassa a topikot, de beírni csak akkor szoktam ha valami "korszakalkotó" dolog történt az általam irányított csapat háza táján! Pl. ilyen lehet egy félszezon- szezon összefoglaló, vagy akár a mostani európai kupa selejtezője az Újpesttel, vagy esetleg 1 komolyabb mérkőzés ahol nem várt eredmény születik. Mostanság nem volt időm játszani mert 3 napos buli volt :D de majd félszezonban leírom ismét a történteket :-) addig is jó játékot mindenkinek! :-) -
igen, én jobban szeretem ha az emberek beszélgetnek, véleményt cserélnek, megosztanak több bajnoki meccset és folyamatban látják a másik karrierjét, ezáltal sokkal jobban azonosulnak egymással, és nem úgy szavaznak hogy megnézik a fent linkelt beszámolókat hanem tudják fejből hogy ez a srác kivel van, és hogyan alakítja a karrierjét
ez a szisztéma tartotta régen konstans az első helyen a topikot, és kötött olyan ismertségeket itt az sg-n, amik ma is megvannak
én egyedül az ebbe az irányba történő törekvést szerettem volna erőltetni a kritikámmal, nem pedig téged becsmérelni vagy bármi ilyesmi
az pedig hogy már többször voltam jelölve nem tudtam hogy összefügésben van azzal, hogy mostmár kimaradhatok nyugodtan, nyertem már eleget... nem halok bele, egyszerűen nem értettem hogy miért nem vagyok ott, ezért vontalak kérdőre. mostmár megértettem, elmondtad, nem kell túlbonyolítani, nem vagyok felháborodva, érdeklődtem. más nevében pedig nem tudok beszélni hogy ki mikor maradt ki! -
nem mondtam egy szóval se hogy ne tedd be vagy bárki ne érdemelne meg bármilyen elismerést, csak közöltem a véleményemet miszerint személytelen lesz a topik ha kizárólag ilyen beszámolókból áll
de ez csak az én meglátásom, gondoltam leírom, te vagy a góré -
ne forgasd ki a szavaimat rexi. sehol nem írtam, hogy azokat favorizálom akik hetente 3x néznek be ide, és megvetem akik aktívabbak. személy szerint külön örülök annak, hogy aktív vagy.
azt nem értem csak, hogy miért érzed magad megsértve. ha eddig sem szerepeltél volna a jelöltek között egyszer sem, akkor azt mondom, hogy jogos a felszólalásod, csak így eléggé ferde az egész nekem. eddig is volt olyan akit kihagytam, mert két sorban lerendezte az összefoglalóját, egy ennyi elvárásom pedig hadd legyen.
te jobb szereted ha a mondjuk 50 új hszt 2 perc alatt végigolvasod, mert annyira rövid az egész, vagy inkább olvasol valami tartalmasabbat? -
nem aktivitásról szól a verseny. értem én, hogy mire gondolsz, de ha már valaki vette a fáradtságot és írt egy hosszabb beszámolót az eredményeiről, akkor miért ne tehetném oda be? ha az lenne a feltétele, hogy egy hét alatt 15 hsz kell a jelöléshez, akkor mindig ugyanaz a 3-4-5 ember kerülne oda be. -
okés, akkor én is áttérek erre a heti 1 rendszerre, nincs vele gond csak nem tudtam mi a rendszer :)
azt hittem a folyamatosság jobb, de my bad, köszi! -
félre ne értsd, elég lenne, csak inkább azokat tettem be akik szépen leírták, mi a szitu :)
tudsz te írni bővebben is, mint két sor meg egy kép, és itt írtam, hogy van egy apró feltétele a jelöltek közé való bekerülésnek, na.
nem kell ezen problémázni szerintem. :) -
az utolsó kritikai észrevételem pedig annyi lenne, hogy viszonylag ellent mondd a topik "űj" filozófiájának - miszerint legyünk minél aktívabbak és tartalmasabbak - hogy olyan(ok) is vannak ott akik egész héten benéznek egyszer és egy, max két postot betolnak, aztán viszlát
no offense meg személyeskedés, én is szavaztam és grat a jelölteknek, ez csak az én véleményem, lehet hogy én félreértelmeztem hogy miről szól itt a dolog :) -
[lasden elmondja bárhol bármikor] -
:ASDASD:ASDASDSDADsSDASDASDasdasDDsadasda
[majd valaki mondja el mi volt a poén] -
Barcelona ellen? akkor biztos hogy nem,bocs! ASD?:ASDS -
bocsánat, a jelölésre sem -
hm, a duplázás meg a szuperkupa győzelem a barcelona ellen már nem elég a hét menedzsere díjra? érdekes... -
sanyiute #82397 kurva rendes gyerek vagy te...:D -
Casso7 #82396 mondjuk ez jogos. ki akarna az újpestbe igazolni? kezdj szerintem egy másik csapattal!

-
sanyiute #82395 azt elfejtettem írni és le is lehet igazolni:D ! mert sokan nem akarnak jönni Újpestbe..:D -
Ejj. 12 embert választottam ki erre a szavazásra, nagyon faszák vagytok :)
a névre kattintva meg lehet tekinteni a hozzászólást amelyben a beszámoló olvasható.
kérdés volt a bagoly cucc: hajnalban nincs olyan szintű aktivitás, ami kellene hozzá, és amint azt írtam pár hete, egy hozzászólásért nem jár ilyen.
addig is nálam van a madárka megőrzés céljából
-
sanyiute #82393 köszönöm!!!#82392 #82391 -
Adamo Coulibaly, Milan Peric, Egejuru Godslove, Lelo Mbélé -> ő nem nálam volt játékos, hanem a vidinél, de sok gólt lőtt tavaly, Hugo Nascimento ..:D
többet nemnagyon tudok, esetleg Kulcsár Kornél, neki jó beadásai vannak szélről.
11es játékkal játszom, ott nekem ők váltak be :D -
Casso7 #82391 xisco nadal,koro kone,mbola,okonkwo, -
sanyiute #82390 Srácok Magyar NB1-es csapathoz tudtok ajánlani játékosokat akik viszonylag jól teljesítenek? és nálatok már beváltak? -
17 meccsen rúgott 4 gólt meg adott 10 gólpasszt. Nem volt annyira rossz de csak annak köszönhette h bekerült h sok volt a sérült.
Belhanda lesérült 9 hónapra :S:S fasza -
akkor Gervinhon nagyot kaszáltál,ennyire jó volt? -
Januárba megint megkörnyékeztek pár játékosomat.
Gervinho-ért 20m ajánlott a PSG nem lehetett nemet mondani rá. Nem volt rossz nálam de nem pótolhatatlan. Mensah 7.5m a Wolvest választotta.
4 éves részletre megszereztem M'Vila-t a Rennes-től. -
zEEdO #82386 Második idényemet viszem Stuttgartal, most nézem a Győr bejutott BL főtáblára :DD derossz -
ilyet én még nem szoptam. ligakupa, második meccs, elődöntő. az első meccsem simán vertük 3-0ra a Poolt. utána bajnokságban idegenben is megvertük őket. mondom a meccs előtt, hogy relax, just semmi pánik ,meg lesz a továbbjutás. már fél óra után ledolgozták a hátrányukat, aztán még lőttek egyet-kettőt. a balhátvédem momentán 3,8 osztályzatot kapott. nice.
-
Sanyi a szőke herceg fehérlovon! :DDD ja nem,piros melegitőben -
Rudee #82383 Sanyi :D
Megyei kiegészítő nincs. -
Egy kis off:
Ki az ott középen?
http://bit.ly/NJM47w
Időközben BL nyolcaddöntőben 2-2-es eredmény után idegenben lőtt több góllal mi jutottunk tovább OM szemben. 114 meccses bajnoki veretlenségi sorozatunk tovább folytatódott, így jelenleg 115-nél tartok. Idén úgy néz ki 100%-os leszek (még döntetlen se csúszik be).