A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Rot #82424 Üdv!
Részben véletlenül tévedtem ide, de ahogy elkezdtem beleolvasgatni a hozzászólásokba, és megtaláltam a (szezon végi, eleji) beszámolókat, és a hozzájuk rendelt képeket, hát nagyon jók lettek! Remekül kedvet adtak a játékhoz, el is kezdtem egyet.
Az utolsó játékom egyébként még a portugál 3. osztályú 1° Dezembro nevű csapattal volt, csak (viszonylag) tömören néhány dolog róla:
Utolsó helyre várnak, játékosvételre pénz semmi, 1 ezres fizetési sapka (már át is lépték), borzalmas keret, barátságosokon stabil 20 néző. A kezdeti 'takarítás' után viszont sikerült egy-két egész korrekt játékost hoznom, meg persze még 10 másik erősítést jelentő embert. Gondolom ez itt senkinek sem újdonság, de a szezont már úgy kezdtem, hogy eredeti játékos 1 darab nem volt a kezdő 11 közelében sem.
Az erős kezdés (3-4 gólos győzelmek) után sikerült is felkerülni a tabella élére, de aztán jöttek a sérülések, és csak ekkor döbbentem rá, hogy igazából milyen szűk is a keret. Szezon végéig kidőlt az ügyeletes gólszaróm, és még 2-3 kulcsjátékos követte néhány hetes, 1-2 hónapos sérüléssel, felváltva. A kupában a Guimaraes meg is állított, de ami miatt inkább búsultam az az volt, hogy kezdtek a többiek erősen felhozni, így a szezon végére nagyon szorossá alakult a helyzet.
Végül a mindent eldöntő utolsó fordulóban sikerült kikapnom, és elbuknom az első helyet (képeket majd mellékelek), na ott léptem ki, és azóta is ott hever a mentés. Szóval mostanáig elő sem vettem az fm-et, de itt olvasva titeket megjött a kedvem megpróbálni mégegyszer valamelyik csapattal.
Sok sikert nektek a saját játékotokhoz, innentől gyakrabban nézek fel ide. :)