A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Fyrex
    igen, én jobban szeretem ha az emberek beszélgetnek, véleményt cserélnek, megosztanak több bajnoki meccset és folyamatban látják a másik karrierjét, ezáltal sokkal jobban azonosulnak egymással, és nem úgy szavaznak hogy megnézik a fent linkelt beszámolókat hanem tudják fejből hogy ez a srác kivel van, és hogyan alakítja a karrierjét

ez a szisztéma tartotta régen konstans az első helyen a topikot, és kötött olyan ismertségeket itt az sg-n, amik ma is megvannak

én egyedül az ebbe az irányba történő törekvést szerettem volna erőltetni a kritikámmal, nem pedig téged becsmérelni vagy bármi ilyesmi

az pedig hogy már többször voltam jelölve nem tudtam hogy összefügésben van azzal, hogy mostmár kimaradhatok nyugodtan, nyertem már eleget... nem halok bele, egyszerűen nem értettem hogy miért nem vagyok ott, ezért vontalak kérdőre. mostmár megértettem, elmondtad, nem kell túlbonyolítani, nem vagyok felháborodva, érdeklődtem. más nevében pedig nem tudok beszélni hogy ki mikor maradt ki!