104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
ateszegry #82628 figyelj..hagyomány:D:Dxd -
A Paris FC egy jó kis kihívás, a szörnyedelmes fm09-ben volt velük egy karrierem, nem volt rossz, tekintve hogy a játék mennyire szar volt.
A többieknek gratula! -
a Paris FC milyen felkapott csapat....bizonyos időközönként valaki mindig kezd velük egyet :D -
Nem szeretem a franciákat, de Paris FC jól hangzik. :)
Terminátor14 : Köszönöm, még biztosan van a karrieremben 10 év, ha nem több. Meg amíg ki nem jön egy megye adatbázis :)
ˆ Juliano82: Köszönöm! 2018/2019-es szezonnál tartok. Amúgy "The Silence" a skin neve. Háttérnek pedig saját magam tettem be stadionképet.
Zenszkij: Grat! Látom te is szépen haladsz nemzetközi szintéren is :) Mi a célod amúgy a Fradival? Meddig tervezed?
Képeket már készítettem, meg BL döntőről is feltöltöttem videóösszefoglalót, de szerintem már csak holnap írom meg a szezon összegzést...
(Robinho (bűn gyenge) )és Afellay (még erősítést jelenthet csereként beállva) már a csapatban, Park Dzsi-Sung viszont visszavonult és Kallstrom is eligazolt) -
ateszegry #82624 :D:D:D neked volt már dolgod a Paris FC-vel?:D
hát igazából nemtudom:D xd -
geo91 #82623 spacenyomogatást vagy kihívást akarsz? :D -
ateszegry #82622 Paris Saint Germain vagy Paris FC?:D -
2013-as Konföderációs Kupa
(Uruguay)
Csoportellenfeleink Spanyolország, Dél-Korea és Új-Zéland voltak. 7 pont elérése volt a célom, de az ibériaiak közbeszóltak...
... később beláttam, Én jártam jobban a 2. hely megszerzésével: Elődöntő
A másik ágon Spanyolország - Brazília elődöntőt rendeztek. Tudtam, bárki jut onnan tovább, nem lesz könnyű dolgom, sőt..
..de máshogy alakultak a dolgok. Visszább vettem a támadó felfogásból és egy Standard, kontra játékra alapuló taktikával, mondhatni megleptük az ellenfelet a döntőben. Persze, ehhez kellett egy piros lap is. De, hogy kit győztünk le? A kétszeres címvédő és házigazda Brazíliát!
Rendkívül boldog voltam, nem gondoltam volna ekkora sikerre. Merész lenne ez alapján a VB kimenetelét megjósolni, de úgy vélem, lesz keresni valónk és az előzetes célom a legjobb 8.
1 év múlva meglátjuk, mit hoz a sors!
Kösz, ha elolvastad! -
jól meglesze baszva asziszem :DDDD de hát ebből tanul az embör...:D -
stYme #82619 óóóóó, hogy a kép méretek..:S :@
-
stYme #82618 Nos, ahogy mondtam befejeztem a 4. szezonomat. Azt még nem árultam el, hogy melyik csapattal, de most mindenki meg tudja : A Lengyel Ekstraklassa középmezőnybeli tagját a Gornik Zabrzét választottam.
1. szezon:
A csapat felét ki akartam cserélni, sajnos kevés játékost tudtam eladni, akit nem tudtam azokat beraktam a "B" csapatba. A stábból is ki cseréltem jó pár embert.
A vezetőségnek az élmezőnyt ígértem be, de titkolt célom volt az Európa Liga helyek elérése. Ami sikerült is, nagyon örültem, bár ha kicsit jobban odafigyeltünk volna akkor nagy harcba lettünk volna a Legiával.
A kupához nincs hozzáfűzni valóm, gyengén teljesítettünk.
2. szezon:
Nikolic nagy fogásnak bizonyult, ő lett a házi gólkirály (Tavaly Milik volt az akit megvett a Poznan a 4. évem elején 4.2 misiért.), Remili csalódás volt (azóta se tudom eladni), Mitrovic pedig sajnos csak a 3. szezonba léphetett pályára. (Nagy fogás volt az biztos.)
Nagyon izgalmas volt a vég hajrá. Utolsó előtti fordulóban kikaptam és én már le is tettem a a bajnoki aranyról szőtt álmainkról. A zárókörben egy nagyon erős csapathoz látogattunk, a rivális Legia pedig egy könnyű ellenféllel mérkőzött. Én fantasztikus játékkal nyertem 6-1-re, a Legia pedig x-elt, nagyon örültem. BAJNOK A GORNIK ZABRZE. Jövőre irány a BL.
A kupát itt sem említeném meg.
Európa Liga : Nem volt a selejtezőkben erős ellenfelünk, be is kerültünk a csoportkörbe ahol csapnivalóan teljesítettünk. Nem is fecsérlem rá a szót. Ezt a gyenge szereplést betituláltam a rutinos játékosok mellőzésének.
3. szezon:
Leyessel nagyon megerősödött a védelem, nagyon kellet ő ide. Houska a másik nagy igazolás, a figyelők ajánlották figyelmembe és minden pénzt megért. a 2. szezonja valami fantasztikus lett, de többet nem árulok el.
Ismét bajnok lettem. Mitrovic szárnyalt, Nikolic vissza esett, Milik felébredt téli álmából, amit az előző szezonban töltött. Büszke voltam a csapatra, hogy megvédtük a címünket.
A kupát itt sem említeném meg.
BL - Európa Liga : A BL selejtezőkben sajnos búcsúztatott a Partizan Beograd, pedig volt esélyünk tovább jutni. Ezután bejutottunk az EL csoportkörbe, ahol a 3. helyet értük el. Ismét csalódtam egy kicsit bár jobb volt mint a tavalyi teljesítmény.
4. szezon:
Nadoveza egy 17 éves tehetség, Andrade balhátvéd, szükségem is volt rá. Ugye itt vitték el Miliket.
Újfent megnyertük a bajnokságot! Houska valami elképesztően teljesített, majd képet rakok róla meg Leyesről.
A szuperkupát is behúztam 3-1-re.
Végre a kupát is sikerült megnyernem, aminek nagyon örültem, tehát most elmondható, hogy tripláztam!!!
BL - EL : A selejtezők közül egyet kiemelnék, méghozzá a CSKA Szófia elleni párharcot. Az első meccset idegenbe játszottuk, semmi nem jött össze. Kiállítás, 1-3-as végeredmény, rengeteg kihagyott helyzettel. A visszavágót szerencsére behúztuk 4-0-ra fantasztikus játékkal. Jöhetett a csoportkör. Elég erős csoportba kerültem, a francia, és az orosz bajnokot kaptam a Lyon és a Rubin személyében, valamint hozzánk került a Napoli is. A célom a 3. hely megszerzése volt amit sikerült is megszerezni a Napoli előtt. A Lyon minden meccsét megnyerte és később az elődöntőig meneteltek. Az EL-ben a Mallorcát kaptam. Idegenben 0-2-ről felálltunk 2-2 amikor az utolsó percben kaptunk egy mázlista gólt. Jobb lett volna az x de hát így is megnyertük a visszavágót 2-1-re és Milánóba vezetett a sors. A Milant kaptam, idegenben kezdtem, a célom a vereség el kerülése volt, amit sikerült is elérni. 0-0 lett a végeredmény. Hazai pályán sajnos kikaptunk 2-1-re de én teljesen megelégedtem a fiúkkal.
Akkor a két kép :
Köszi, ha elolvastad és jó managerezést mindenkinek. -
stYme #82617 Ajj nem szúrhatok be weblap címet..: -
Sziasztok!
Az offline bajnokságot tolja valaki? :D Láttam a kiírást, belekezdtem nagy lelkesen 2 napja, azóta nézegetem a topikot, de egy szót nem hallottam róla...
Bexinhonak meg grat, jó látni, hogy nem csak én tolok ilyen hosszú karriereket a Fradival! :) -
geryboy99 #82615 Sziasztok! Délután játszottam utána kikapcsoltam a gépet! Most megint szeretnék játszani de elkezdem a játékot tölteni, tölti és egy idő után azt írja ki h a mentés nem tölthető be! Ezt nem lehet valahogy megoldani hogy elinduljon? :( -
Juliano82 #82614 Bexinho!
Ez milyen skin? valamiért a cm003/04 jutot róla eszembe....
Milyen évszámot írunk a 2. BL. győzelemnél? Amúgy gratula! -
stYme #82613 Nyugodtan jöhet! :D -
sas96 #82612 Sajnálatos módon újra kellett tennem a gépemet...és a mentéseimet nem sikerült megmentenem így az Újpestes és az 1860-os karrierjeimnek bukta...újra feltettem az FM11-et...és ez a tudat hogy buktam a fasza mentéseket, hatással volt arra hogy hirtelen nem is volt kedvem kis csapattal kezdeni... játszok most a kedvenc csapatommal(velük még úgyse voltam soha). Tehát Bayern München...már 8 forduló lement a bajnokságból meg a BL-ből 2. Ha érdekel titeket a beszámoló annak ellenére hogy most nem kiscsapattal tolom akkor majd írok egyet, ha nem, akkor nem fárasztalak vele titeket! :-) -
Élvezet olvasni a hazai beszámolókat, én is szívesen kezdenék itthon, de állandóan felidegesít, hogy még otthon sem jutok semmire, nemhogy nemzetköziben.
Más: Valaki tudna nekem linket adni FM 11-hez jó Skineket? Unom már ezt a sablon feketét :D -
Zenszkij #82610 A magyar kupameccs rosszul lett belinkelve:
a 4 belinkelt focista meg sorrendben:
Pastore S/AMRL
Garvín M/AMC
Balakhomskiy G
Tibor Vasas DR -
Zenszkij #82609
Ahogy ígértem itt az értékelés! Én is befejeztem a szezont. Immár második sikeresnek mondható évemet zárom a Fradi kispadján. Voltak izgalmas mérkőzések, valamint meglepetés eredmények is. Az értékelést spoilerbe írom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Idén sikerült ismét győzedelmeskednünk a bajnokságban, ezzel megvédve címünket.
Sajnos becsúszott 3 vereség is, ebből a legfájóbb a hazai pályán elszenvedett 0-1-es kapitulálás a frissen feljutó, és ki is eső Gyirmót ellen, továbbá a 3-1-es zakó idegenben, a 29. fordulóban, Pécsett. A második meccsen mély megdöbbenésemre nem voltunk a pályán. Igaz matematikailag ekkor már bajnokok voltunk és valószínűleg a srácok már leengedtek, de ez egy ilyen nagy múltú klubnál nem megengedhető. Ugyanakkor még hátra volt egy fontos összecsapás, a Magyar Kupa döntője. Szerencsére az utolsó fordulóban sikerült a fiúkat felrázni, és idegenben lemostuk a Honvédot 0-3-ra, valamint behúztuk a Magyar Kupát is 2-0-ra a Hali ellenében.
http://noob.hu/2012/07/19/MK.jpg
A Ferencváros fennállásának első Magyar Ligakupa győzelmét is ünnepelhette az idei szezonban. A kiírást azért is vettem most komolyan, mert történelmet írhattunk első sikerünkkel. Jövőre a fiatal suhancok próbálgatják majd szárnyaikat ebben a sorozatban.
A 2012/13-as szezonban az európai kupaszereplést tekintettem a legfontosabb hadszíntérnek. Tavalyi bajnoki címünkkel kvalifikáltuk magunkat a bajnokok ligája második selejtező körébe. Az első meccsen a Sligo Rovers ír csapatot kaptuk, akiket nagyobb nehézség nélkül kiütöttünk. Ezután a román bajnok Dinamo Bukarest került az utunkba. Igazi presztízsmérkőzés állt előttünk, egy újabb magyar-román megmérettetés. Lázban égett az Üllői út, és valószínűleg ennek is köszönhetően a fiúk összeroppantak a lelki teher alatt, és igazi magyar csapathoz méltóan, lélekölő játékkal szenvedtünk 0-2-es vereséget. Itt én keresztet is vetettem a továbbjutásra, és idegenbe már minden mindegy alapon utaztunk Bukarestbe. Meccs előtt közöltem a srácokkal, hogy nincs rajtuk nyomás, és ez meg is tette a hatását, mintha nem is ugyanaz a csapat lépett volna pályára, mint Budapesten. Hengerlő játékkal 0-3ra nyertünk és összesítésben 2-3-al továbbmehettünk.
Harmadik csapat, amely megpróbálta utunkat állni a legrangosabb kupasorozatba történő bejutásba a szlovén NK Domzale volt. Idegenbe lőtt góllal vertük.
Nagy meglepetésre így második szezonomban Bajnokok Ligája főtáblára került a z együttes. Itt a Tottenham, a Paris Saint Germain és az Olympiacos várt rám. Első meccsen ismét a minden mindegy stratégiát alkalmazva bombameglepetésre otthon 2-0-ra vertem a londoniakat. Ezt követően az Olympiacoshoz látogattunk, és sikerült egy 0-0-át kihoznunk a mérkőzésből, köszönhetően remek kapusomnak XY-nak. A francia csapattól tartottam a legjobban, és habár megszorongattuk őket, oda-vissza vertek I 1-0, O 1-2-re. Londonban is kijött a két csapat közti különbség, kaptunk egy hármast. Hiába ez már más dimenzió. Az izgalmaknak nem lett vége azonban, hisz az Olympiacosnak 1, nekem 4 pontom volt a 6. forduló előtt, melyen a görögöket fogadtuk Pesten. Itt ismét hengerelve 4-1-ás sikert elkönyvelve a harmadik helyen zártunk, ezáltal folytathattuk az Európa Ligában.
Az EL-ben a VFL Wolfsburggal sorsoltak össze. Idegenben elvertek 2-0-ra otthon meg mi kaptuk el őket 1-0ra. Benne volt a továbbjutás a pakliban, de így sem vagyok elkeseredve. Igen sikeres volt az idei nemzetközi kupaporondon tanúsított helytállásunk.
Végezetül pedig szeretnék egy kisebb összefoglalót írni a csapatban rejlő potenciálról, friss reményteli igazolásokról. Úgy tapasztaltam, hogy idegenből igazolni igen nehézkes az alacsony reputáció miatt. Csak silány, selejt játékosok jönnének, rendkívül mélyreható felfedező munkát kell alkalmazni, hogy egy két igazi tehetséget megkaparinthasson a csapat. Párat azonban már sikerült.
Tapasztalom, hogy a magyar bajnokságban a csapatok edzőközpontjai annyira gyengék, hogy nagy tehetségű futballista nemigen kerül ki belőlük. Ezt orvosló, folyamatosan fejlesztem a Fradi edzőközpontját.
kép edzésről
Idén dobott is egy ígéretes magyar titánt, akit ki is nevelek idővel. Van benne bőven potenciál.
Meglátjuk, mit hoz a jövő. Hosszú távú célom megragadni a nemzetközi porondon és kinevelni az akadémiámról kikerülő tehetséges magyar játékosokat. Ezzel zárom is 2012/13-as évértékelőm, remélem nem untattalak.
-
Megkezdtük az Európa bajnokság selejtezőjét
-
Rendben, kíváncsi vagyok rá. Nekem még a mai napig nem sikerült stadiont építtetnem/bővíttetnem. Most néztem, hogy a Fradi ezzel a szezonnal feltornászta magát Európa legjobb klubcsapatainak 3. helyére, ezzel beelőzve több nagyobb klubot is: Barcelona, Manchester United, Juventus, Dortmund. A Real Madrid áll az élen. -
Zenszkij #82606 hazaérek írok én is egy évértékelőt a 2. szezonomról, amit a Fradival toltam -
Normális játékosokat csak szerencsével tudtam igazolni. Ez akkor derült ki, amikor rendkívül jó szezont produkáltak, és jelentkeztek értük a klubok. Az esetek nagy többségében ingyen jöttek a később értékes játékosok, vagy nagyon alacsony összegért. Általában ügynök ajánlotta, én alaposan utánanéztem (értékei, statisztikája, figyelőim véleménye, fizetése stb...), majd leigazoltam. Nagyon nem nyúltam még mellé. Akiket eladtam hamar, azokat max azért, mert pont profitszerzés céljából hoztam a csapathoz őket.
Amúgy már első idény után hoztam értékes játékosokat, de nyilván azok a playa-k ma már nem férnének be. Viszont ahogy léptem felfelé a csapattal, úgy kellett jobb játékoskat igazolnom. Lépést tartani a minőséggel. -
Köszönöm. Majd írok egy részletes összefoglalót a tavaszi idényről.
Sajnos viszont a válogatottal nem tudok semmit sem produkálni. Botrányos ahogy állunk. Mentségemre szóljon, hogy a team 126. helyen tanyázik, kb azt a szintet is képviseli.
-
stYme #82603 Grat a címvédéshez, mindjárt befejezem én is a szezonomat csak a crash dump közbe szólt..:
-
looool :D:D
amúgy gratula a címvédéshez!:) -
Meccs után rögtön szerettem volna szerződést hosszabbítani, de a vezetőség nagylelkűségének hála:
-
Ez egészen elképesztő!!! Megvédtem a Ferencvárossal a BL címet. Először sikerült ez a BL és a csapat történetében! Igazán fordulatos mérkőzés volt. Először egy 3 alapemberem hiányát kellett átvészelnem, egyik legsikeresebb és legtehetségesebb játékosom (Bazán) lesérül második félidő elején, majd 85. percben egyenlít az ellenfél és pirosat kap a legrutinosabb középhátvédem... azonban a hosszabbítás teljesen nyílt volt. Bármi lehetett volna, de nem lett...
11-esek következhettek, amelyek összeállítását egy előre szisztematizált rendszer alapján szoktam elvégezni. Ismét bejött! A végső, a kulcsbüntetőt a fiatal Ivancsics Olivér lőtte, aki szinte a legvégén állt be. :)
-
Bayram (khv-em) 90+4. percben pirosat kap, szabálytalankodott szemben a kapuval 16os vonalán... szabadrúgás a PSG-nek. Remélem nem itt dől el a döntő...
-
Részeredmény : FTC-PSG BL döntő: ( 1-1 ) 88. perc ....
Amato (43.), Noah (85.)
Sérülés (a kulcsemberem Bazán 49. perc) -
ateszegry #82597 nemtudom,h nállatok,h vált be az a Dramane Kamaté,de nállam botrányszar,15meccsen 1gólt lőtt... -
*elődöntő a ZTE ellen -
Igen, generált a többség. Bár még fiatalon igazoltam le őket (17-18 évesen). Navarro-t konkrétan a 2013/2014-es szezon elején argentinából. Rengeteg játékosomat figyeli a Juventus, Real Madrid, Barcelona, Inter, Arsenal, Man City, Man United, Lyon, OM, Sevilla, Valencia, PSV, PSG, Udinese, Roma, Lazio... de most csak ezek a nevek jutottak szembe, akiket láttam játékosaimnál év közben. Persze nem fogom eladni őket, hiszen arany értékük van, összeszokottak, fiatalok, tehetségesek. A pénzügyem nagyon rendben van, nem igazoltam (csak 1-1 millióért 2-3 fiatalt évközben 15-16 évesek), nemzetköziben nagyon haladunk. Nemsokára vége a szezonnak, még van egy magyar kupa döntő visszavagó (ZTE), illetve 06.01-jén a BL döntő (PSG). -
Mindjárt kezdődik a szezon, bízom benne, hogy nem fürdök be a Muniain, Griezmann, Fallaini trió megvételével + vettem egy 23 éves bal szélsőt Monpöliéből, El Kaoutari-t. Két barátságos lesz, MU és Tottenham ellen, még szervezek 3-4et, hogy összeszokjanak a srácok. -
Zenszkij #82593 Rendkívül jó igazolás szerintem a játék 5 legjobb hátvédje között van. Egy igazi klasszis. -
Januárba érkezik Thiago Silva 15m ért. Bár nem tom h 30 évesen megéri e. -
Zenszkij #82591 Ez a Luis Navarro generált kölök? Nekem a második év végén a problémám a Fradival, hogy az istennek nem akarnak jönni a játékosok még egy Nyitrából sem, pedig BL főtáblás volt a csapat, kétszeres bajnok, egyszeres magyar kupa és ligakupa gypztes. Javítottam a youth recruitmenten, meg a youth coachingon viszont és ki is dobott egy 16 éves jobb full bekket, akiből szerintem egy egész jó nemzetközi szintű komoly focista lehet. Te mikor tudtál érdemben játékosokat igazolni, akik nem afrikaiak?
-
Na, 2013-as Konföderációs Kupa behúzva, + kaptam 36 millát igazolni, amiből 118-at költöttem. Igazi Hudini vagyok :D -
2018/2019 -es szezonban járok.
Lejátszottam a visszavágót is az angol csapat ellen. Készítettem egy képet is:
Nagy az öröm, hiszen Navarro játszani fog a döntőben (tavaly sérülés miatt nem volt bevethető), ha csak nem sérül le, azonban Roy (tkp) sárga miatt nem léphet pályára, Ademar pedig lesérült 2-3 hétre...
A döntőben a PSG-vel fogok összecsapni, akik 6-5-el búcsúztatták a Dortmund-ot.
Furcsa lett volna azzal a Dortmund-al BL döntőznöm, amelyk kiütött 3-0-ra augusztus végén az Európai szuperkupából, majd BL csoportkörben kétszer vertük őket.