A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
stYme #82618 Nos, ahogy mondtam befejeztem a 4. szezonomat. Azt még nem árultam el, hogy melyik csapattal, de most mindenki meg tudja : A Lengyel Ekstraklassa középmezőnybeli tagját a Gornik Zabrzét választottam.
1. szezon:
A csapat felét ki akartam cserélni, sajnos kevés játékost tudtam eladni, akit nem tudtam azokat beraktam a "B" csapatba. A stábból is ki cseréltem jó pár embert.
A vezetőségnek az élmezőnyt ígértem be, de titkolt célom volt az Európa Liga helyek elérése. Ami sikerült is, nagyon örültem, bár ha kicsit jobban odafigyeltünk volna akkor nagy harcba lettünk volna a Legiával.
A kupához nincs hozzáfűzni valóm, gyengén teljesítettünk.
2. szezon:
Nikolic nagy fogásnak bizonyult, ő lett a házi gólkirály (Tavaly Milik volt az akit megvett a Poznan a 4. évem elején 4.2 misiért.), Remili csalódás volt (azóta se tudom eladni), Mitrovic pedig sajnos csak a 3. szezonba léphetett pályára. (Nagy fogás volt az biztos.)
Nagyon izgalmas volt a vég hajrá. Utolsó előtti fordulóban kikaptam és én már le is tettem a a bajnoki aranyról szőtt álmainkról. A zárókörben egy nagyon erős csapathoz látogattunk, a rivális Legia pedig egy könnyű ellenféllel mérkőzött. Én fantasztikus játékkal nyertem 6-1-re, a Legia pedig x-elt, nagyon örültem. BAJNOK A GORNIK ZABRZE. Jövőre irány a BL.
A kupát itt sem említeném meg.
Európa Liga : Nem volt a selejtezőkben erős ellenfelünk, be is kerültünk a csoportkörbe ahol csapnivalóan teljesítettünk. Nem is fecsérlem rá a szót. Ezt a gyenge szereplést betituláltam a rutinos játékosok mellőzésének.
3. szezon:
Leyessel nagyon megerősödött a védelem, nagyon kellet ő ide. Houska a másik nagy igazolás, a figyelők ajánlották figyelmembe és minden pénzt megért. a 2. szezonja valami fantasztikus lett, de többet nem árulok el.
Ismét bajnok lettem. Mitrovic szárnyalt, Nikolic vissza esett, Milik felébredt téli álmából, amit az előző szezonban töltött. Büszke voltam a csapatra, hogy megvédtük a címünket.
A kupát itt sem említeném meg.
BL - Európa Liga : A BL selejtezőkben sajnos búcsúztatott a Partizan Beograd, pedig volt esélyünk tovább jutni. Ezután bejutottunk az EL csoportkörbe, ahol a 3. helyet értük el. Ismét csalódtam egy kicsit bár jobb volt mint a tavalyi teljesítmény.
4. szezon:
Nadoveza egy 17 éves tehetség, Andrade balhátvéd, szükségem is volt rá. Ugye itt vitték el Miliket.
Újfent megnyertük a bajnokságot! Houska valami elképesztően teljesített, majd képet rakok róla meg Leyesről.
A szuperkupát is behúztam 3-1-re.
Végre a kupát is sikerült megnyernem, aminek nagyon örültem, tehát most elmondható, hogy tripláztam!!!
BL - EL : A selejtezők közül egyet kiemelnék, méghozzá a CSKA Szófia elleni párharcot. Az első meccset idegenbe játszottuk, semmi nem jött össze. Kiállítás, 1-3-as végeredmény, rengeteg kihagyott helyzettel. A visszavágót szerencsére behúztuk 4-0-ra fantasztikus játékkal. Jöhetett a csoportkör. Elég erős csoportba kerültem, a francia, és az orosz bajnokot kaptam a Lyon és a Rubin személyében, valamint hozzánk került a Napoli is. A célom a 3. hely megszerzése volt amit sikerült is megszerezni a Napoli előtt. A Lyon minden meccsét megnyerte és később az elődöntőig meneteltek. Az EL-ben a Mallorcát kaptam. Idegenben 0-2-ről felálltunk 2-2 amikor az utolsó percben kaptunk egy mázlista gólt. Jobb lett volna az x de hát így is megnyertük a visszavágót 2-1-re és Milánóba vezetett a sors. A Milant kaptam, idegenben kezdtem, a célom a vereség el kerülése volt, amit sikerült is elérni. 0-0 lett a végeredmény. Hazai pályán sajnos kikaptunk 2-1-re de én teljesen megelégedtem a fiúkkal.
Akkor a két kép :
Köszi, ha elolvastad és jó managerezést mindenkinek.