104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
sas96 #82993 hát nyomattam a Managert (de már most persze nem), majd holnap folytatom amikor lesz időm, na meg most rápillantgattam a Liverpool-Roma meccsre. De szerintem már nem sokáig leszek fel, lassan már aludni kellene.. :-) -
FMfan #82992 Amugy, hogyhogy font vagy meg ilyenkor?:D -
FMfan #82991 Az szep:D En nem tudom sokaig jutni a kupaban..mostis a 2.korben estem ki:D -
sas96 #82990 nagyon bízom abban hogy esetleg egy Európa ligát érő 3. helyre be sikerül csusszanni, de nagyon nehéz dolgom lesz...4 nagy meccs, amiken szerintem még pontokat kell szereznem ezen cél eléréséhez. Egyébként azt figyeltem meg hogy a ciprusi kupa nagyon fura módon van lebonyolítva :D a sorsolások már mindig jóval hamarabb megvannak és van olyan hogy valaki már a 2. fordulós mérkőzését játssza, de van aki még az 1. fordulóból játszik meccset, ilyen voltam pl én is meg az APOEL is. most már megvan a 3. forduló sorsolása is de én még a 2. fordulót se nyomtam le még pár csapattal együtt, míg van aki már azon is túl van! :D -
FMfan #82989 Remelem! Igaz 2 pont mar a hatranyunk, mert x-eltunk:(
Grat, hogy sikerult megszoritani a MU-t! Es gyozni a rangadon, meg termeszetesen az ANDERLECHT ELLENI BRAVURHOZ IS GRAT! Remelem az EL-ben folyatthatod tavasszal MINIMUM! -
sas96 #82988 Meglesz az a 3. hely ;-)
SPOIlERben benn vannak az eredmények. Azért írom így hátha valaki el akarja olvasni a hosszabb írást a találkozókról.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Omonia-APOEL 3-2
Omonia-MU 1-2
Andelercht-Omonia 1-2
Teljes meglepetéssorozat a csapat teljesítménye egyébként. Bajnokságban pedig az 1. vagyok jelenleg.
-
FMfan #82987 Sas! Nagyon nagy grat!! Leirnád a meccseid eredmenyeit, mert a gep nem tudja megnyitni a noob.hu-t,szoval az irasodbol kovetkeztettem ki, hogy jol szerepelsz:SS
En lassan befejezem a szezont, szerintem eleg nagy meglepetes, hogy ilyen elol allunk, mindenki azt gondolta, hogy kieses ellen fogunk kuzdeni..az ellen mar nem kell, csak a 3.helyert, ami EL-t erne.. Tabella, 6 fordulóval a vege elott. -
sas96 #82986 zyndar nagy grat a Reimshez! Szép karrier, szurkolok hogy BL győzelemig vezesd őket! :-)
Én pedig azért jöttem hogy tegyek 1 kisebb helyzetismertetést Ciprusról! :-) Szóval már javában zajlik a bajnokság és a BL mérkőzések hangulatába is belekóstolt már a csapatunk. Bajnokságból eddig 6 fordulón vagyok túl és már 2 rangadón is túl vagyok a csapattal.
Nézzük az első rangadót, erről nincs kép mert elfelejtettem csinálni a meccs után. Ellenfél az Apollon Limasszol volt. Akkora pechem volt ezen meccs előtt hogy a keretem több mint a felét elvitték a különböző válogatottak...hétvégén meg persze nekünk fordulót kell játszani...nagyszerű...teljesen tartalékos csapattal kellett kiállnom. A bajt tetőzte hogy 5 kapusumból(2 "A" csapat, 3 tartalékok között) 2 sérült volt, 3-at pedig elvittek a válogatottba...így kapus nélkül kellett lejátszanom ezt a rangadót..mezőnyjátékos védett. Taktika az volt hogy nálunk legyen a labda és ők ne lőjenek sokszor kapura..működött is..de nem maradéktalanul...1-1 a vége...
Következő rangadó, amire már szabii98 is kíváncsi volt..tehát az APOEL Nicosia. Hát nagyon durva szuper városi derbi volt, stadion hasonló módon van mint Milánóban, tehát közösen használjuk...ez még nagyobb presztízst ad a mérkőzésnek. Győzelmet érdemeltünk, jobbak voltunk és ez lett a vége Omonia-APOEL rangadó
Bajnokok Ligája
Ugye Manchester United, Benfica, Anderlecht csoportba kerültünk és először az MU-val találkoztunk saját pályán. A meccs előtt azt gondoltam hogy teljesen alárendelt szerepünk lesz a mérkőzésen, amire már az első percek után ráeszméltem. Apró finomításokat végeztem a taktikánkon, na meg nem támadtuk le őket mint a félőrültek! :D Vezettünk is 1-0-ra, de a félidő végén Fletcher egalizált. Mindenki eksztázisban játszott, birtoklásban továbbra egész jól álltunk..tekintve hogy MU, úgy meg főleg! :D 86. perc..Bogavac lesérül...csere nincs több...emberhátrányban kell befejezni meccset. A bíró belengeti hogy 2 perc hosszabbítás lesz...aztán ugye emberelőnyt adva az MU-nak undorító módon elintézi a meccset... Egyik védőm hátáról valahogy Berbatov elé pattant a labda úgy hogy már le kellett volna fújnia a meccset...mind1...ez köcsögség volt! :-) Akkor már miért nem vertek meg sokkal hamarabb... :-) így nincs bravúr...
2. mérkőzés, Anderlecht-Omonia Nicosia
Taktika hasonló mint az MU ellen, de itt már kezdéskor azt alkalmazom, amit ott csak meccs közben változtattam.23. percben LuaLua nagyon erősen meglőtt beadását Mazuch a saját kapujába továbbította, ismét vezetünk..több poént nem lövök le...Beszéljen helyettem ez a kép
Tehát eddig csodaszámba megy a csapat teljesítménye a nemzetközi porondon, fogalmam nincs mi legyen most már a célkitűzésünk, szerintem továbbra se állítok konkrét célt..csak játszunk még 4 jó meccset. Hiába lőnek sokszor kapura az ellenfeleink, ki vannak szorítva így folyamatosan messziről kell próbálkozniuk..ez lehet a fő erényünk! :-) Bocsánat hogy hosszú volt, de ez nekem a rangadók estéje lett, máskor rövidebb leszek! :D Hajrá mindenkinek! :-) -
olyan szöglet beállítás amit a gép nem tud levédekezni és 20 gól fölött termel az egyik középső védőd, nyerve neked a meccseket... -
stYme #82984 Na EL playoff-ba megkaptam a Cityt..
-
Casso7 #82983 mi az a cheatszöglet? :D -
stYme #82982 Okés, kösz. Egyébként télen hozok 3 fiatal Argentin tehetséget. 1 kölcsönbe jön közülük. -
Amikor ilyen hosszú idő van még a szerződéséből, akkor tedd ki listára, ha kéri, aztán várj. Persze közben játszasd folyamatosan, fél év, vagy max szezon vége és kérni fogja, hogy fogadd vissza :P
-
stYme #82980 Szerintetek mit csináljak? A legjobb játékosom berinyált és az edzésről is hiányzott, nagyon menni akar és ez lehet, hogy a formáján is meg fog látszódni. :/ egyébként még 3 évig hozzánk köti a szerződése. -
Gaba94 #82979 Nagyon szép, grat! :)
Skin nevét megkérdezhetem? -
Akkor én is beszámolok kicsit. A csapatom a Stade de Reims gárdája, 4 szezont tudunk a hátunk mögött.
A másodosztályról csak a végeredmény: Ligue 2
Az első osztály ritmusát hamar sikerült felvenni, ez egy tisztességes bajnoki szereplésben és egy fantasztikus kupagyőzelemben mutatkozott meg. A harmadik évben szinte lemásoltuk a tavalyi bajnoki szereplést, viszont az EL-ben mentünk pár kört, a legemlékezetesebb meccs a Liverpool elleni 6-0.
Bajnokság és Európa Liga.
A negyedik évre már összeállt egy ígéretes csapat és rajt-cél győzelmet aratva sikerült megnyerni a hazai trófeát 1962 után először. Itt sajnos egy vesztes kupadöntő is befigyel, 50 perc emberhátránnyal.
Ligue 1CsapatKupadöntőNr.1.
Köszi, hogy elolvastad.
-
hajrá te bolond! :D
a többieknek is gratulálok, keep it up
-
miért jó cheatszöglettel bajnoknak lenni? és erre tényleg választ várok, nem odaszúrni akarok! -
Albánia, Észtország, Bosznia, durva arcok vagytok mind :D
Fyrex pedig ismét nagyot alkotott
-
Na, akkor már Én is kezdek egy kis csapattal (Lille-t félrerakom) és a választásom nem másra esett, mint az egyik kedvencemre:
-
Casso7 #82973 Élvezet volt olvasni ezt a sok beszámolót. 

Kedvet kaptam én is hozzá. De az még soká lesz. -
stYme #82972 Én kikaptam a Fraditól pont a tulajdonos váltás után, de ez sem segített... :) :( -
Zenszkij #82971 Idén nálam is kieső jelölt az UTE. Még egyszer játszom velük a Fradival. Lehet kikapok, hogy bent maradjanak XD. -
stYme #82970 Egyébként a harmadik évemet Derby nélkül játszom..:( -
stYme #82969 Újpesttel én is BL győzelemig akarom vinni, utána az NB1-et akkor fel emelni ami nagyon nehéz lesz. A legnagyobb álmom pedig világklasszis magyar játékost kinevelni. Az utolsó nem lesz egyszerű feladat, de a többi se. -
Most sokan őrültnek fogtok gondolni, de kezdtem egy újabb karriert a Fradival...:P
Cél a gyorsabb BL győzelem, illetve lehet (ezt még nem döntöttem el), hogy minden újabb évben elkezdek még 1 csapatot irányítani, hátha így gyorsabban fejlődik a bajnokság.
Aztán lehet, hogy télre megunom és maradok a jó öreg mentésemnél persze... -
stYme #82967 Nekem első szezonban több pontom lett.. nyenyenyenyehehehehe :D viccet félre téve grat! meg van az új Boulahrouz? :D
-
Rudee #82966 
Azt a Goore-t a Fradis mentésembe az Eto igazolta le. -
Pettersson #82965 A stadion helyett sikeresen beszúrtam még egyszer a címert... Sorry.
Itt a stadion. -
Pettersson #82964
No, akkor én is. Választásom, Bosznia és a Balkán egyik legtradicionálisabb csapatára, az FK Zeljeznicar Sarajevora esett. A csapat beceneve, a nevéből fakadóan a Zeljo, a Plavi (Kékek), vagy a Plavi voz (Kék vonat). A csapatot egykori vasutasok alapították még 1921-ben.
A Balkán egyik legsikeresebb klubja. Többek között Jugoszláv bajnok is volt! A csapat bajnoki meccseit a Grbavica stadionban játssza.
A legnagyobb rivális a szintén szarajevói Sarajevo.
Hogy mire megyek velük? Meglátjuk. Köszi ha elolvastad! ;) -
Haladás 2011-2012
Szezon előtt a vezetőség azt kérte tőlem. h a kiesét kerüljük el. Tudtam, h ez simán elérhető lesz sőt egy két jó igazolással akár többre is képesek lehetünk. Pár ember érkezett legtöbbjük szabadon igazolható volt. Azt nem mondom h mindegyikük megváltotta a világot de voltak egész jó szereplések. Kiemelkedő teljesítményt a szezonban a 30 éves új szerzemény Júlio Santos, Halmosi Peti és Gál András nyújtott. A magyar kupa és a Liga kupa sorozatokban inkább a fiatalok és a kevesebb szerephez jutók játszottak kevés sikerrel. hamar búcsúztunk mindkét kupától. Viszont a Bajnokságba rendületlenül meneteltünk előre, aminek az eredménye az lett, h a Haladás csapata történelme első NB1-es bajnoki címét ünnepelheti.
A másik nagy dolog ami FM-es karrierem során most elösször következett be egy védőm nyerte a gólkirályi címet.
-
Először is grat mindenkinek: a ciprushoz albániához és a lettekhez is!Ahogy látom divat lett a kis csapatos kezdés nem kevés a kihívás.
Egy kis szezonközbeni helyzetjelentés az olasz negyedosztály: 8 forduló ment le 4 győzelem 4 vereség.A csapat hullámzó például 3 meccses győzelmi szériát futottunk előtte 3 vereséggel.Ez egyenlőre a 24 csapatos bajnokság 10. helyére elég.Cél idén a bentmaradás.Az alacsonyabb osztályuak olasz kupájában kiestem a csoportkörből mert 3. lettem az ötből mentség hogy két harmadosztályú csapat előzött meg.A többit majd félévkor -
stYme #82961 Köszi, a második szezon is kint van már.
http://fm-alvazez.blogspot.hu/2012/07/201213.html
Itt nagyon kellett a BL szereplés az anyagiak miatt. Egyébként akinek van kérdése az bátran írjon. -
Zenszkij #82960 Gratula, nagyon szép teljesítmény az a 70 pont. Jókat igazoltál csak így tovább! -
stYme #82959 Ahogy ígértem itt a beszámoló az Újpesti karrierről:) a 2. összefoglaló is hamarosan felkerül :)
http://fm-alvazez.blogspot.hu/2012/07/ujpest-201112.html
A blog kinézetén meg sok egyeben igyekszek változtatni. -
sas96 #82958 ebből még a végén menthetetlenül címvédés lesz! :P :D FK Tirana se bír megszorongatni?! amúgy szép teljesítmény. -
ezzel a csapattal vezettük eddig a tabellát holtversenyben,hát mit is mondjak,nem nagyon izzasztottak meg minket :DDD Almuca-Fagu állat volt,előbbi 3 gól,utóbbi 2 gólpassz,1 gól 
-
FMfan #82956 Koszi!Enis nagyon remelem, eddig 7 meccs utan 7pontunk van, 7.helyen vagyunk..azt el is fogadnam szezon vegen, hisz csak a 10.esik ki, es a 9.vesz reszt a rajatszasban:D -
sas96 #82955 hát te is kemény fába vágtad a fejszédet! :D jól megnehezítetted magadnak a dolgot!Lehettél volna a Flora vagy a Levadia Tallinnal, nemzetközi porondon azokkal is nehéz lett volna elérni akármit is! Így viszont hogy lentebbről indultál, végülis annál nagyobb lesz az öröm amikor sikerül valamit elérni! Gratula a feljutáshoz, remélem sikerül megkapaszkodnod az 1. ligában. -
FMfan #82954 Ahogy lentebb emlitettem, en az Eszt 2.osztalyban kezdtem el a karrierem. Meghozza a 10csapatbol, a 8.helyre vart FC Kohtla-Järve Lootus csapataval. A koltsegvetesuk nagyon csekely, es a stadion egy legelore hasonlit inkabb, az 500 fore alkalmas befogadokepessegevel. Ugy vagtam neki az elso szezonnak, hogy az akkori koltsegvetes 20K/honap volt, mig a megengedett a 13K/honapot kozelitette meg... szep,gondoltam magamban... termeszetesen igazolni nem tudtam, csak nagyon sok folosleges jatekost engedtem el.. A bajnoksagban vegig az elmezonyben voltunk, a kiscsapatokat rendre 5-6-7-8 -0akra vertuk... Ennek is koszonheto, hogy a bajnoksag vegen 36 meccs alatt 111golt rugtunk. Nagyon sok serules hatraltatta a csapatot, a ket csatarom a szezon kozepen serult meg 55 illetve 95 napra, meg szerencse, hogy volt megfelelo potlas, acserecsatarom vegul 2.helyezest erte el a gollovolistan. De ez sem volt eleg a feljutashoz, mert az utolso 4 forduloban 5 pontot vesztettunk(mind az 5ot gyengebb kepessegu csapatok ellen), igy ebben a szezonban a feljutas nem sikerult, de igazabol nem bankodtam, mert tudtam, hogy egybol vissza is esnenk..Tabella 1.szezon
A kuparol nem tudok sokat mondani,Az elso forduloban alacsonyabb ligas csapatot kivertunk 4-0-ra, a kovetkezoben az 1.osztalyu Sillamae Kijeev kivert minket 1-2-vel.
A 2.szezonra sikerult lejebb vinnem a fizeteseket 17K/honapra, es a vezetoseg is ennyit adott. De igazolni ismet nem tudtam... Most joval gyengebb volt a mezony, mint tavaly, legalabbis en ugy ereztem. Az en csapatom,iilletve a frissen kiesett Kuressaare uraltuk a bajnoksagot. Sajnos csak a 2.helyre sikerult odaerni, de ez nem volt gond, mivel a PLAY-OFF-ban sikerult kivernunk a tavalyi 2.osztalyu bajnokot, meghozza otthon elert 0-0 utan idegenben 2-0-ra vertuk oket, igy felkuzdottuk magunkat a 1.osztalyba..a media meg mindig csak a 6.helyre vart a 2.osztalyban a szezon elott. Tabella 2.szezon
A kupaban nem volt szerencsenk, egy gyengebb kepessegu csapat vert ki minket, rogton az elso forduloban, pont akkor volt ez a meccs, amikor nagyon gyenge formaban fociztak a fiuk..de nem is bankodtam miatta..
Ennyi lenne az elso 2 szezonom, koszonom ha elolvastad, es ha vege a 3.szezonnak az 1.osztalyban,akkor irok majd!