A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• sas96
    zyndar nagy grat a Reimshez! Szép karrier, szurkolok hogy BL győzelemig vezesd őket! :-)
    Én pedig azért jöttem hogy tegyek 1 kisebb helyzetismertetést Ciprusról! :-) Szóval már javában zajlik a bajnokság és a BL mérkőzések hangulatába is belekóstolt már a csapatunk. Bajnokságból eddig 6 fordulón vagyok túl és már 2 rangadón is túl vagyok a csapattal.
    Nézzük az első rangadót, erről nincs kép mert elfelejtettem csinálni a meccs után. Ellenfél az Apollon Limasszol volt. Akkora pechem volt ezen meccs előtt hogy a keretem több mint a felét elvitték a különböző válogatottak...hétvégén meg persze nekünk fordulót kell játszani...nagyszerű...teljesen tartalékos csapattal kellett kiállnom. A bajt tetőzte hogy 5 kapusumból(2 "A" csapat, 3 tartalékok között) 2 sérült volt, 3-at pedig elvittek a válogatottba...így kapus nélkül kellett lejátszanom ezt a rangadót..mezőnyjátékos védett. Taktika az volt hogy nálunk legyen a labda és ők ne lőjenek sokszor kapura..működött is..de nem maradéktalanul...1-1 a vége...
    Következő rangadó, amire már szabii98 is kíváncsi volt..tehát az APOEL Nicosia. Hát nagyon durva szuper városi derbi volt, stadion hasonló módon van mint Milánóban, tehát közösen használjuk...ez még nagyobb presztízst ad a mérkőzésnek. Győzelmet érdemeltünk, jobbak voltunk és ez lett a vége Omonia-APOEL rangadó

Bajnokok Ligája
    Ugye Manchester United, Benfica, Anderlecht csoportba kerültünk és először az MU-val találkoztunk saját pályán. A meccs előtt azt gondoltam hogy teljesen alárendelt szerepünk lesz a mérkőzésen, amire már az első percek után ráeszméltem. Apró finomításokat végeztem a taktikánkon, na meg nem támadtuk le őket mint a félőrültek! :D Vezettünk is 1-0-ra, de a félidő végén Fletcher egalizált. Mindenki eksztázisban játszott, birtoklásban továbbra egész jól álltunk..tekintve hogy MU, úgy meg főleg! :D 86. perc..Bogavac lesérül...csere nincs több...emberhátrányban kell befejezni meccset. A bíró belengeti hogy 2 perc hosszabbítás lesz...aztán ugye emberelőnyt adva az MU-nak undorító módon elintézi a meccset... Egyik védőm hátáról valahogy Berbatov elé pattant a labda úgy hogy már le kellett volna fújnia a meccset...mind1...ez köcsögség volt! :-) Akkor már miért nem vertek meg sokkal hamarabb... :-) így nincs bravúr...
    2. mérkőzés, Anderlecht-Omonia Nicosia
    Taktika hasonló mint az MU ellen, de itt már kezdéskor azt alkalmazom, amit ott csak meccs közben változtattam.23. percben LuaLua nagyon erősen meglőtt beadását Mazuch a saját kapujába továbbította, ismét vezetünk..több poént nem lövök le...Beszéljen helyettem ez a kép
    Tehát eddig csodaszámba megy a csapat teljesítménye a nemzetközi porondon, fogalmam nincs mi legyen most már a célkitűzésünk, szerintem továbbra se állítok konkrét célt..csak játszunk még 4 jó meccset. Hiába lőnek sokszor kapura az ellenfeleink, ki vannak szorítva így folyamatosan messziről kell próbálkozniuk..ez lehet a fő erényünk! :-) Bocsánat hogy hosszú volt, de ez nekem a rangadók estéje lett, máskor rövidebb leszek! :D Hajrá mindenkinek! :-)