A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
FMfan #82954 Ahogy lentebb emlitettem, en az Eszt 2.osztalyban kezdtem el a karrierem. Meghozza a 10csapatbol, a 8.helyre vart FC Kohtla-Järve Lootus csapataval. A koltsegvetesuk nagyon csekely, es a stadion egy legelore hasonlit inkabb, az 500 fore alkalmas befogadokepessegevel. Ugy vagtam neki az elso szezonnak, hogy az akkori koltsegvetes 20K/honap volt, mig a megengedett a 13K/honapot kozelitette meg... szep,gondoltam magamban... termeszetesen igazolni nem tudtam, csak nagyon sok folosleges jatekost engedtem el.. A bajnoksagban vegig az elmezonyben voltunk, a kiscsapatokat rendre 5-6-7-8 -0akra vertuk... Ennek is koszonheto, hogy a bajnoksag vegen 36 meccs alatt 111golt rugtunk. Nagyon sok serules hatraltatta a csapatot, a ket csatarom a szezon kozepen serult meg 55 illetve 95 napra, meg szerencse, hogy volt megfelelo potlas, acserecsatarom vegul 2.helyezest erte el a gollovolistan. De ez sem volt eleg a feljutashoz, mert az utolso 4 forduloban 5 pontot vesztettunk(mind az 5ot gyengebb kepessegu csapatok ellen), igy ebben a szezonban a feljutas nem sikerult, de igazabol nem bankodtam, mert tudtam, hogy egybol vissza is esnenk..Tabella 1.szezon
A kuparol nem tudok sokat mondani,Az elso forduloban alacsonyabb ligas csapatot kivertunk 4-0-ra, a kovetkezoben az 1.osztalyu Sillamae Kijeev kivert minket 1-2-vel.
A 2.szezonra sikerult lejebb vinnem a fizeteseket 17K/honapra, es a vezetoseg is ennyit adott. De igazolni ismet nem tudtam... Most joval gyengebb volt a mezony, mint tavaly, legalabbis en ugy ereztem. Az en csapatom,iilletve a frissen kiesett Kuressaare uraltuk a bajnoksagot. Sajnos csak a 2.helyre sikerult odaerni, de ez nem volt gond, mivel a PLAY-OFF-ban sikerult kivernunk a tavalyi 2.osztalyu bajnokot, meghozza otthon elert 0-0 utan idegenben 2-0-ra vertuk oket, igy felkuzdottuk magunkat a 1.osztalyba..a media meg mindig csak a 6.helyre vart a 2.osztalyban a szezon elott. Tabella 2.szezon
A kupaban nem volt szerencsenk, egy gyengebb kepessegu csapat vert ki minket, rogton az elso forduloban, pont akkor volt ez a meccs, amikor nagyon gyenge formaban fociztak a fiuk..de nem is bankodtam miatta..
Ennyi lenne az elso 2 szezonom, koszonom ha elolvastad, es ha vege a 3.szezonnak az 1.osztalyban,akkor irok majd!