104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• DONGUBA
    Boldogabbat Huni
  • Fyrex
    csatlakozom
  • LasDen #83113
    HBD Huni...:D
  • Fyrex
    :DDD

igazolások
  • zorrobomber
    tyí ez a sok ősmagyar már ott van eleve pécsen, vagy ezek már további igazolások? :)
  • Fyrex
    jó lesz ez :)
  • bakkerman
    most látszik meg igazán a nagy nyári menetelésünk,és az EL csoportkör hatása a csapatra...február van,az alap kezdő 11-ből 7-8 emberért van nyugati érdeklődő,sőt Renato Arapit (belsővédő) vinné az FC Bruges,ami óriási dolog!!
  • Fyrex
    első igazolásom
  • bakkerman
    a Trelleborg bejelentkezett Fagu-ért,tettem nekik egy ajánlatot,1m€ kápéban,és következő eladás 50%-a,ezt visszautasították,erre Fagu bedurcizott,hogy márpedig ő jobb csapatba akar menni...adtam neki új papírt 2016-ig,addig mozdíthatatlan lesz :)
  • Terminátor14
    Nagy grat, szép eredmények! :)

Kár a BL csoportkörért, ha picit szerencsésebb vagyok, akkor a ruszkikat meg lehetett volna fogni. Bár így meg szép EL menetelés lett belőle. :)

Irigyellek az ifikért, nekem még mostanában sem igazán generál ilyen játékosokat a progi, pedig mondanom sem kell, minden fullra van fejlesztve.

Fyrex úr: Igazából mindenkinek ugyanazt tudom mondani, én már sok éve úgy játszom az NB1-et, hogy szezon elején hozok 10 feketét afrikából, aztán aki elég jó, az marad tovább, aki nem, az el lesz adva tízszeres áron. Meg persze az U válogatottakat figyelni kell, most is van az új fradis mentésben egy nagyon ígéretes dc-m.
    Az a "jó" az nb1-ben, hogy nincsenek kiugróan erős csapatok, így simán lehet nyerni első évben is, onnantól meg irány a BL/EL.

Hajrá! ;)
  • 00mate
    Sziasztok!

Ha nincsen tartalékcsapatom, akkor nem is fogják azt mondani a vezetőségben, hogy lesz is? Az elkövetkező 3-4 évben szerintem azért odaérhetek EL,BL-ben a Pálhalával, de ha nem kapok akkor ciki lesz. :D
  • szabii98
    Aha értem :)
  • Fyrex
    van valami tipped esetleg nekem Termi így magyar bajnokságra?
  • Terminátor14
    Persze, természetesen ez pár év alatt simán elérhető.

Nálam most már 3 bl induló csapat van ha jól emlékszem. Az NB1 győztese rögtön a csoportkörbe kerül, a többieknek van 1-2 környi selejtező. Ezt meg kéne néznem, hogy pontosan hogy van.

A magyar bajnokság pedig a 13. az összesített ranglistán, a 10. helytől van 3,5 csillagos rep. Sajnos ezt egyedül már nem tudom elérni, ha a többi csapat még mindig gagyi nemzetközi szinten.
  • Fyrex
    szevasztok, grat mindenkinek

annyi magyar csapatos karrier fut, hogy gondoltam én is nekiveselkedem, és bár nem vagyok ottani, mindig is szimpatizáltam a pécsi csapattal, így őket választottam

• szabii98
    Tényleg, ez nagyon jó kérdés, történt már valakivel olyan hogy az NBIben...hogy is mondjam :D Szóval később kellett volna becsatlakozni, vagy pl. már 2. hely is BL-t ért?
    Ezt legfőképpen terminátortól kérdezem, mert ő nyomott le nagyon sok évet a Fradival.
  • Zenszkij
    Köszi :). Sajnos még mindig három selejtező meccset kell tolnom. De olyan mintha barimeccsek lennének.
  • Casso7
    Gratula Zenszkij csak így tovább.
  • bakkerman
    Hatalmas gratula,nagyon jól nyomod!!! :))) jövőre hanyadik selejtező körben kapcsolódsz be a BL-be? koefficiensed hány pontos?
  • Zenszkij

Újabb sikeres szezonomat zártam a Ferencvárosi Torna Club kispadján. Negyedik évem ismét igen mozgalmasra sikerült. Pergő izgalmakban, meglepetés eredményekben nem volt hiány. Jöjjön az értékelés spoilerben.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A magyar bajnokságról igazából túl sokat nem tudok leírni, idén végre kiteljesedtünk és végleg a mezőny fölé nőttünk. Ugyan a Viditől hazai pályán egyszer vereséget szenvedtünk, de észrevettem, hogy a játék a szezonban egy alkalommal legalább megszívat. A magyar kupát és a ligakupát is behúztuk. Zsinórban négyszeres bajnok és háromszoros kupagyőztes a csapat, a jelentéktelen ligakupát kétszer nyertük meg.

A magyar bajnokság annyira érdektelen lett, hogy csak a nemzetközi kupameccsek hoznak lázba. A bajnokok ligája csoportkörébe idén kacagva jutottunk be, a Renova, a Metalurgi és a Garabag Agdam (Azerbajdzsán) csapatokat kiütve. És íme a csoportkör.

Amint látjátok megkaptuk a Barcelonát, a CSZKA Moszkvát és a Shaktart. Örültem a Barcelonának, éreztem jó erőfelmérő lesz ez a csapatnak. Első meccsemen Moszkvába látogattunk, bíztam a tisztes helytállásban, és kaptunk egy irgalmatlan nagy pofont az orosz bajnoktól, 4-0-al hazavágtak. Közünk nem volt a játékhoz. Következő meccsen, hazai pályán fogadtunk a Barcelonát. Jött is Messi, Villa, Xavi, Iniesta, és kikaptunk 1-3-ra, három csodaszép góllal. Jól indult a BL szereplés két meccs 7 kapott, egy lőtt gól, nulla pont. Szerencsére a Shaktar is kikapott így még partiban voltam a 3. helyért. A következő meccsen idegenben leixeltünk velük, otthon nagy csatában sikerült felülkerekedünk az ukránokon. Végre valami sikerélmény. Otthon a Moszkva ellen cél a pontszerzés volt, és ez sikerült is, egy igazságos 1-1-el. Így az 5. fordulóban már biztos volt a harmadik helyünk, és az is, hogy matematikailag se tudunk továbbjutni. Utolsó körben látogattunk el a világ legerősebb csapatának oroszlánbarlangjába, a Camp Nou-ba. Célom titkon az volt, hogy megszívassam őket, és ne jussanak első helyen tovább. És ekkor valami csoda történt, lehoztuk a meccset 0-0-ával, úgy hogy nem a B csapat játszott a Barcánál. A végén mindent megtettek a győzelemért, de a fiúk rendre vágták kifelé a labdákat, és ha a kapusom nem volt a helyzet magaslatán, akkor hárított a kapufa. Hatalmas haditett volt ez az ellen a Barcelona ellen, aki az idei évben eddig otthon minden meccsét megnyerte. Folyt, mit folyt, ÖMLÖTT a konyak az öltözőben! Meglett a tisztes helytállás és folytathattuk az Európa Ligában.

Az EL-ben a sorsolással valahogy sosincs szerencsém. A kieséses szakaszban kapásból megkaptuk az AS Roma csapatát. Hazai pályán 2-1-re úgy vertük őket, úgy hogy 1-0-s állásnál büntetőből egyenlítettek emberhátrányban. A végén viszont a kapusuk benézett egy beadást, és a hóna alatt egy fejesből becsorgott a labda a kapuba. Bíztató volt a játékunk, meg a tény, hogy legjobbjukat, De Rossit eltiltották a visszavágóra. Romában kitámadtak az olaszok, szaladtak az eredmény után, és kontrából 0-2-re vertük őket. Következő ellenfél a Lokomotív Moszkva csapata lett, akik az Intert pottyantották ki. Első mérkőzésen hazai pályán 2-0-ra győztünk. Második meccsre Moszkvába kellett utaznunk. Az idényben egyszer már jártunk itt, a CSZKA-nál akik kivasaltak minket, megmondom őszintén kicsit tartottam is a mérkőzéstől. Szakadt a hó, megtelt a stadion. -20 C fokos hidegben kellett pályára lépnünk. Dermesztő emlékek, óriási siker, 1-3-ra győzedelmeskedtünk és továbbjutottunk! Éreztem kezd összeérni a csapat, idén akár történhet is valami csoda. Következő fordulóban megkaptuk a tavalyi Európa Liga győztes Bayer Leverkusent. Idegenben kezdtünk és a Barcelona ellen vívott 0-0-s sikert ismételtük meg, hasonló játékképpel, mint a Camp Nouban. Levédekeztük a németeket. Tetszik, hogy ráéreztem a defenzív játékra, és ez valóban működő dolog. Az Üllői úton is jöttek, támadtak, de rendre lezártuk a folyosókat, odaért egy védő lába az utolsó pillanatban, a kapufa vagy kapusom hárított. Vártam egy kontrát, ami jött is végre, és 1-0-ás sikert aratva az elődöntőben találtuk magunkat.

Megkaptuk a Marseille-t. Másik ágon Fulham - Stoke City párosítás volt. Még véletlenül se a könnyebb ellenfeleket sorsolják nekem. Mivel még a ligakupában és a magyar kupában is játszottunk, 2 naponta kellett meccselnünk, ezért a Ferencváros B átvette itthon a szerepkörünket, és a bajnokságban két meccsen, a kupában szintén kettőn (ligakupa döntőben is) az A csapat helyett állt ki, és győzött sikerrel. A fiúk a franciák ellen hangoltak inkább. Otthon kezdtünk és lehoztuk a meccset 1-1-re. Győzhettünk volna két góllal is, de sajnos a franciák jól kontráztak, így gólt kellett lőnünk Marseille-ben. Idegenben sajnos hamar vezetést szerzett az ellenfél és mi végig futottunk az eredmény után, kevés helyzetünk volt, mivel nem mertem kinyílni és bekapni még egy gólt. A végén még mindig 1-0volt nekik ezért ki kellett támadnom lesz, ami lesz alapon. Volt két ígéretes helyzetünk, de büntetőt ítélt a spori a franciáknak, hiába no, lejtett a hazai pálya. Ezt értékesítve 2-0-ra nyertek és a döntőbe meneteltek. Ott a Fulhamet megverve lettek Európa Liga győztesek. Nagyon közel volt a siker, de sajnos véget ért az álom. Én mégis meghajtottam képzeletbeli kalapom a fiúk előtt. Szép volt ez a szezon így is, sok örömet szereztek a szurkolóknak.

[center [/center]

Érdekesség, hogy idény közben bejelentkezett értem a Zenit, hogy szívesen látnának a kispadon egy nem csekély, 32 millió eurós átigazolási kerettel. Köszöntem szépen, de ennyi pénzt látva megijedtem :D, pedig jó kihívás lett volna a Fradit 4-0-ra elverő CSZKA-t letaszítani az orosz trónról.

Végezetül írnék pár sort a játékosállományról. Sajnos 2-3 éven belül lejár a szerződése sztárjátékosaimnak. Pastore, a csatárom már kétszeres olasz válogatott, képességei alapján, no meg góljait látva spanyol angol bajnokságban lenne a helye, a magyar gólkirály menne is. A kapusom, aki jelenleg 24 éves szintén nem akar szerződést hosszabbítani. Nem is csodálom. Képességei alapján De Gea és Neuer magasságok felé tart. 2017-ig van szerződése. Az még két év, reménykedem. Ha nem, akkor jövő év végén eladom. Titánjaim, akik most lesznek 19-20 évesek még vacillálnak mi legyen. Van idejük 2018-ig. Addig nőhet a reputációnk is. Ha mennek, akkor meg kinevelek újakat. Van két 16 éves tehetséges magyar védekező középpályásom is az akadémián. Őket mindenképpen tervezem beépíteni a nagycsapatba. Van még egy ígéretes Fradi nevelésem. Ő viszont már szinte alapember.

Nagyon megkedveltem, kíváncsi vagyok a karrierjére. Kelet-Európából már vinnék, de én nagy csapatban látnám szívesen.

Edzőközpontom is fejlődik tovább. Már 5 millió euróért fejlesztjük. Igazából a fejlesztésére megy el az a pénz, amit a nemzetközi kupaszereplésből zsebelünk be. Nincs mese kellenek a magyar világsztárok!

Első szezonom: #82327.
    Második szezonom: #82609, #82610.
    Harmadik szezonom: #82808.
  • Forza Italia
    Európa Liga sorsoláson a Malaga együttesét kaptuk.
  • Forza Italia
    Csoportkör
  • Forza Italia
    BL csoportkör lezárult

Meglepetésre az EL ban folytathatjuk.

http://s7.directupload.net/file/d/2964/yjaoueqn_jpg.htm
  • sas96
    Ismét durva dolgok történtek a csapat körül.. :D elképesztő amit művel a gárda jelenleg! Sok mérkőzést játszottam le, de csak a fontosabbakról számolnék be ebben a posztban. Egyébként mindet nyertük a kis meccsek közül. 1 nagy meccs volt Omonia-AEL Limasszol , amit megérdemelten nyertünk meg végül.
    Bajnokok Ligája
    A 4. forduló következett, utoljára Portugáliában ugye kikaptunk 4-2-re. Most fogadtuk őket a GSP-ben teltház előtt! Hatalmas meccset játszottunk a Benficával, mezőnyben és kapura lövésekben is felvettük velük 100%osan a versenyt és ebből egy európát megrengető végeredmény lett! Maradéktalanul elégedett voltam a csapat játékával, ezzel feljöttünk a csoport 2. helyére!! 5. fordulóban utaztunk Manchesterbe...kikapni...5-0-ával hazavágtak minket...ez persze várható volt. Másik meccsen szurkoltam az Anderlechtnek akik vezettek is, de később egyenlített a Benfica és a 90+5. percben megnyerték a meccset...így az utolsó fordulót úgy várhatom a csoport 3. helyén hogy ha a Benfica kikap az MU-tól és én verném a belgákat, akkor 2. helyen irány a legjobb 16 közé. Emlékeim szerint az Anderlechtnek mindössze 1 pontja van, tehát nem maradunk kupasorozat nélkül tavasszal sem, a kérdés már csak az hogy hol folytatjuk! :-) Hajrá mindenkinek!Legközelebb már csak a félszezonban jelentkezek, ami hamarosan eljön :-)
  • Casso7
    idén sincs szerencsénk a csoporttal: manchester united,psg,roma,
  • Casso7
    próbáltam egy két srácot haza hozni de akkor majd jobban figyelek. köszi.

a rangers ellen volt a meccsünk a helyezettek ágában. az odavágót a nevezés miatt nyaralással töltöttem 4-3-ra kikaptam. otthon viszont már nem kellet nyaralni és 3-1-re nyertünk.
  • geo91
    szokj hozzá, nagyon nehéz a nevezés az első néhány évben. de ha elég gondot fordítasz a játékosfigyelésre és igazolgatod a 16-17 éves játékosokat akik felcseperednek az ificsapatban, akkor lesz elég.
  • Casso7
    annyira jó ,hogy nincs saját nevelésű játékosom így nem tudok nevezni a blre... most nyaralhatok...
  • sas96
    Mivel ma délután nem volt időm este meg az Európa Liga selejtezőket néztem így ma eddig össz-vissz 3 meccset játszottam le az Omoniával.
    Elég sűrű volt a menetrend, a soron következő hétvégi bajnoki után volt a Benfica elleni BL meccs, így a bajnokira a cserepadosok szálltak be, ellenfél az Olympiakos Nicosia. Velük is osztozok a stadionon,így városi derby...szögletgóllal vezetést szereztek, mi mindent kihagytunk..majd a végén becseréltem Bogavac-ot és ő egyenlített a vége előtt 5 perccel, így 1-1 a vége.
    BL meccs: Benfica ellen ugye. Helytálltunk, hajtottak a srácok nagyon, de a pontszerzéshez ez kevés volt. Azért az durva hogy a góljaikból 2 szöglet és 1 szabadrúgás gól volt...na mind1 :-) Benfica-Omonia
    Rákövetkező meccsünk ismét 1 rangadó, az ellenfél az Anorthoszisz Famaguszta idegenben. Na ennek a meccsnek tényleg rangadó volt a jellege, rengeteg helyzet itt is ott is, de nekünk van 1 Bogavacunk aki mióta beilleszkedett a csapatba szuperül teljesít. A meccset beárnyékolja hogy LuaLua lesérült és már csak tavasszal számíthatok rá sajnos...Anorthoszisz-Omonia
    Most pedig izzítom a mentést! :-) Pettersson grat az EL-be jutáshoz!! ;-)
  • Pettersson
    Na szóval!

A szarajevói "fairytale" folytatódik! :)

További EL meccsek:

Zeljo - Sparta 2-0

Maccabi Haifa - Zeljo 2-2

Zeljo - Maccabi Haifa 4-2

Majd jelentkezem a féléves beszámolóval. ;)
  • Zenszkij
    te jóisten.....1-11-re vertük a Vasast idegenben LOOL, 11esből találtak be
  • ROCKnROLLA
    Na kezdek egy uj karriert, a valasztott csapat a szerb Red Star ! A keret nagyon jo, tele tehetseges fiatalokkal, nehany brazillal. Jo moka lesz !
  • Zenszkij
    print screen gomb, majd paintbrushban ctrl+v
  • Rudee
    Alt+F9 például, de használhatsz "külső" képlopó programot is.
  • juvemarci0818
    hogy lehet képet készíteni a játékban??
  • stYme
    Őszi szezon értékelés!!!

http://fm-alvazez.blogspot.hu/2012/07/oszi-szezon-ertekeles.html
  • zyndar
    Asszisztlista :)
  • Pettersson
    Na. EL rájátszás: Maccabi Haifa. Kaphattunk volna nehezebbet is, de, azért ez se lesz piskóta.
  • Zenszkij
    Carlos Fierro, Erik Torres (ne foglalkozz vele, hogy alacsonyak a képességeik, hidd el bombacsatárokká fejlődnek)
  • juvemarci0818
    tudom csak nincs rá pénz!