A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• sas96
    Ismét durva dolgok történtek a csapat körül.. :D elképesztő amit művel a gárda jelenleg! Sok mérkőzést játszottam le, de csak a fontosabbakról számolnék be ebben a posztban. Egyébként mindet nyertük a kis meccsek közül. 1 nagy meccs volt Omonia-AEL Limasszol , amit megérdemelten nyertünk meg végül.
    Bajnokok Ligája
    A 4. forduló következett, utoljára Portugáliában ugye kikaptunk 4-2-re. Most fogadtuk őket a GSP-ben teltház előtt! Hatalmas meccset játszottunk a Benficával, mezőnyben és kapura lövésekben is felvettük velük 100%osan a versenyt és ebből egy európát megrengető végeredmény lett! Maradéktalanul elégedett voltam a csapat játékával, ezzel feljöttünk a csoport 2. helyére!! 5. fordulóban utaztunk Manchesterbe...kikapni...5-0-ával hazavágtak minket...ez persze várható volt. Másik meccsen szurkoltam az Anderlechtnek akik vezettek is, de később egyenlített a Benfica és a 90+5. percben megnyerték a meccset...így az utolsó fordulót úgy várhatom a csoport 3. helyén hogy ha a Benfica kikap az MU-tól és én verném a belgákat, akkor 2. helyen irány a legjobb 16 közé. Emlékeim szerint az Anderlechtnek mindössze 1 pontja van, tehát nem maradunk kupasorozat nélkül tavasszal sem, a kérdés már csak az hogy hol folytatjuk! :-) Hajrá mindenkinek!Legközelebb már csak a félszezonban jelentkezek, ami hamarosan eljön :-)