A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
sas96 #83087 Mivel ma délután nem volt időm este meg az Európa Liga selejtezőket néztem így ma eddig össz-vissz 3 meccset játszottam le az Omoniával.
Elég sűrű volt a menetrend, a soron következő hétvégi bajnoki után volt a Benfica elleni BL meccs, így a bajnokira a cserepadosok szálltak be, ellenfél az Olympiakos Nicosia. Velük is osztozok a stadionon,így városi derby...szögletgóllal vezetést szereztek, mi mindent kihagytunk..majd a végén becseréltem Bogavac-ot és ő egyenlített a vége előtt 5 perccel, így 1-1 a vége.
BL meccs: Benfica ellen ugye. Helytálltunk, hajtottak a srácok nagyon, de a pontszerzéshez ez kevés volt. Azért az durva hogy a góljaikból 2 szöglet és 1 szabadrúgás gól volt...na mind1 :-) Benfica-Omonia
Rákövetkező meccsünk ismét 1 rangadó, az ellenfél az Anorthoszisz Famaguszta idegenben. Na ennek a meccsnek tényleg rangadó volt a jellege, rengeteg helyzet itt is ott is, de nekünk van 1 Bogavacunk aki mióta beilleszkedett a csapatba szuperül teljesít. A meccset beárnyékolja hogy LuaLua lesérült és már csak tavasszal számíthatok rá sajnos...Anorthoszisz-Omonia
Most pedig izzítom a mentést! :-) Pettersson grat az EL-be jutáshoz!! ;-)