104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Zenszkij #83395 jó az utánpótlás nevelésük, nem okoz gondot -
Casso7 #83394 mennyire nehéz a bilbaoval játszani hosszútávon? -
nagyon penge srác -
ateszegry #83392 genie scout nak mi a lényege?:D és tudtok valami arab csapatot mondani,akinek van pénze dögivel:D és lehet játékosokat(kurvajó játékosokat)oda igazlni?mint pl ahova cannavaro ment anno:D -
Zenszkij #83391 jól teszed, így sokkal izgalmasabb a játék -
azt amúgy a 11-ben hogy a fenébe lehet beállítani, hogy a második csapatom ne vigye már el a játékosaimat. Amikor lehet akkor arra viszem hogy a meccshiányosakat viheti, de most pl nem állítottam semmit és 2 alapemberemet is levitte a hülye másodedzőm, 1 nap múlva meg hulla fáradtan játszottak fontos bajnokit. Ki is kaptunk és csak a meccs után láttam hogy miért voltak így szétesve. Nem lehet megcsinálni hogy csak azt vigye akit én mondok neki? Mert így qva idegesítő hogy csak úgy elviszi az embereim -
szeretek "valósághűen" játszani,én úgy élvezem a játékot,ha nem rugaszkodom el túlságosan a valóságtól,ebből az 50 misiből lazán költhetnék 4 éves részletekkel 200 milliót is,és nyernék mindent évről évre,de az Arsenal nem ilyen a valóságban,így én se teszem :) lehet,hogy így nem érek el olyan sikereket mint ti (Haladással rögtön bajnoki cím,BL csoportkör,Parma bajnoki cím stb...),de én így jobban élvezem :)) -
első sorban az a tervem,hogy a nagy potenciálú tehetségeket (Chamberlain,Miyaichi,Coquelin,Aneke,Afobe,Ebecilio) beépítgetem,első évre elég az alap keret is egy 3. helyhez,meg egy FA kupa/Liga kupa megnyeréséhez,aztán majd ha kell,akkor élek a pénzügyi lehetőségekkel :) -
En kicsinaltam oket MANUTD-vel mindig:DDD -
Nálam nemzetköziben semmi maradandót nem alkottak.
1. évben a bl-t a barca nyerte, az Arsenal pedig EL csoportban esett ki, azthiszem
2. évben a MU nyerte a bl-t az Arsenal pedig a 2. kiesősben esett ki :D
Idén nemtudom holvannak -
nagy csít csapat az Arsenal,minden FM részben sorra nyerik a bajnokságokat,nálam a 12-ben nyertek BL-t is,és következő évben meg is védték a címet -
Zenszkij #83384 Csoportkörben a BL-ben már a második kalapban vagyok. Nagyon helyes! -
Sampdoria lesz az ellenfelem az El 4. selejtező körben. szerencsére idegenben kezdünk...szeretek ott kezdeni -
Nálam meg is vették Dzsudzsit egyből, és bajnokok is lettek a 11-12es szezonban -
Zenszkij #83381 abból már igen csak szép csapatot össze lehet vásárolni :) -
uristen mennyi pénz van a játék elején máris az Arsenal-nál!
12.0.4-es patchel játszok,150 millio euró van a csapat számláján,és title challenge-nél 50 millió van átigazolásra
-
mostanában már úgy játszok
9 éve játszok manager gémekkel,de csak msotanában használom ezt a funkciót :DDDDD my fault
-
ezért kell beállítani az automata mentést :)
-
true story,meg crash dump is természetesen akkor jön elő,amikor egy nagyon jó szériában vagyok,élvezem a játékot,belemerülök elfelejtek menteni,és viszlát... -
Mikor fagy le a gép? Na mikor? Naná hogy akkor amikor lenyomok negyed szezont mentés nélkül -
játszhatsz akármilyen jól,a reputation növekedés scriptelt,nem tudsz (nagyon) beleszólni
#83371: ASD:SADSAG:AS -
-
Casso7 #83373 én most a honvédnál 15/16os szezonomban vagyok. és a legnagyobb név aki szabadúszó volt és jött volna hozzám az diego arismendi.mondjuk én jóval sz*rabb menedzser vagyok. -
Casso7 #83372 akkor viszont simán lehet. sissokot 30ra saccolom. nem egy eget rengető játékos addigra jóval gyengébb lesz. viszont eduardot azt nem tudom... ő még 26-27 évesen is top klubba kellene ,hogy legyen ha csak az értékeit nézzük. pláne ,hogy a rubinnál 15-20 milka alatt nem hiszem ,hogy adják. 100.000 fizetéssel... -
nem tudom mi a bajotok, kiváncsiságból megnézte genie scoutban, mindkétt játékos ~7000 reputation
szóval ez a Haladás hírnévben az Ajax, Napol, Malaga szintjén van, ebben szinte semm meglepő nincs
-
3.-4. éve körül lehet -
Casso7 #83369 hanyadik évben volt ez a két igazolás? -
ték elek #83368 látom még mindig barátod az editor -
Jo hagyjuk mar azert. -
vége a negyedik és egyben utolsó szezonomnak a Cardiff élén. nem lesz hosszú beszámoló, sok örömteli dologról nem tudok beszámolni. kezdjük a bajnoksággal. leszögezem, nem érdemeltünk győzelmet, mivel egyszer sem voltam a szezon során első. viszont a vége roppant bosszantó lett. 4 körrel a vége előtt csupán 3 pontra volt szüksége a Citynek, hogy bebiztosítsa a győzelmét - nem tette meg. az utolsó körben már csak pár pont volt az előnyük, és a Villahoz mentek. én simán vertem a saját a meccsem, ők pedig természetesen elcsíptek egy pontot, így a tavalyi év után ismét ők nyerték a bajnokságot. tavaly 2 ponttal előztek meg, idén eggyel. csodás.
a MU-t a bajnokságban oda-vissza vertük, ehhez képest az FA Kupából simán kivertek. ugyan ez a forgatókönyv játszódott el a Ligakupában.
a BL-ben megint a későbbi döntős állított meg minket (tavaly a győztes BVB, most a döntős Barca).
négy év alatt ugyan nem értem el jelentős sikert a walesi gárdával, csupán egy másodosztálybeli aranyérem és ligakupa siker jutott (no meg két második és egy harmadik hely az élvonalban), de sikerült elég rendesen fellendítenem a csapat reputációját. ettől függetlenül amúgy bekaphatják, mert még csak kedvelt személy sem vagyok a klubnál
, ellenben a 19 éves francia játékos igen... emiatt kicsit keserű a szájízem.
rengeteg játékost sikerült befutottá tennem, többen nálam szerezték meg első válogatottságukat (épp az imént egy szlovák és egy elefántcsontparti).
érdekességként: négy év alatt 113,5 millió eurót költöttem (ez 72 játékost jelent), a bevételem pedig 194,5 millió volt (ez pedig kereken 100 eladott játékos értéke).
június 30-án lejár a szerződésem, akkor pedig tovább állok. alighanem megpályázok egy alacsonyabb osztályú skót csapatot, de lehet, hogy Hollandiában próbálok szerencsét vagy az MLS-ben.
ha valakinek kell valakiről/valamiről kép, akkor szóljon nyugodtan. -
sas96 #83365 Sziasztok!
Tegnap éjszaka a végére értem a szezonnak Cipruson..kezdeném a csapat átigazolásaival Átigazolások 2010/2011 Remélem Vonlanthen erősítés lesz, igaz most el van még tiltva és csak a következő idényben léphet pályára. Kanta pedig igencsak jó erősítés eléggé olcsón. A csapat sztárja Dragan Bogavac, ez nyilvánvaló! :-)
Sorozatokat tekintve kezdeném a Bajnokok Ligájával, ahol elképesztő teljesítményt nyújtott a csapat BL csoport BL meccsek folytathattuk az EL-ben, ahol nem éppen sokáig vitézkedtünk, de az elvárásokat túlszárnyalva jutottunk tovább az 1. szakaszon a Sevillával szemben nagyon masszív csapat benyomását keltve. A 16 között a Sporting végül kiejtett minket idegenben 3-1 oda hazai pályán 2-1-re kaptunk ki...kár érte...de még csak most kezdődött a csapat fejlesztése, így ez nagyon szép eredményEL meccsek
Következő sorozat a "B" csapat tornája volt, ugyanis a cserék és az állandó meccskeretbe ritkán beférő játékosokkal álltam ki Kupa A legnehezebb meccs az Arisz Limasszol elleni, a legunalmasabb pedig az APOEL tartalékok ellen volt...bár...az APOEL tartalékok azért fura 1 csapat :D az AEL Limasszolt a 8 között úgy verték ki idegenben hogy APOEL első csapatába tartozó játékosok alkották a keretet..valódi tartalékos 2 játékos volt mindössze...ellenünk 6 kezdő APOEL játékos volt a pályán a 4 között. Döntőben pedig az első csapatot csaptuk meg, igaz itt már nem csak a serék kaptak lehetőséget, hanem az alapjátékosok is...megvan a kupagyőzelem.
Bajnokság: Végig eléggé simán meneteltünk, igaz még nem vagyunk azon a szinten hogy mindenkit 4-5 góllal verjünk, viszont mi hibáztunk a legkevesebbet, az ellenfelek pedig elég sokat Bajnokság végeredménye Megvan a duplázás hazai porondon és az európai kupaszereplésünk eléggé jól sikerült, nem lehet panaszom a szezonra! Év menedzsere én lettem. Végül a leggyakrabban alkalmazott taktika. Ehhez hozzá kell tenni hogy a 4-1-3-2-t és a 4-5-1-et ugyanilyen magas fokon képes a csapat játszani, tehát ellenféltől függően bevetésre kerültek ezek a felállások is és meccsközbeni váltások esetén is sokszor beváltak. Gólkirályi cím megosztott lett, Bogavac és Rengifo ill. egy 3. játékos között.
Következő szezonban ismét a BL-ben indulunk, remélhetőleg a csoportkörig menetelünk. Az edzőközpontokat építi már a vezetőség, augusztusra kész is van. Érdekesség még hogy az EL selejtezőben(2010/2011) az Anorthoszisz a Győrrel szemben búcsúzott már az 1. körben! A Debrecen pedig az EL 1. kiesés szakaszáig jutott ahol a Napoli búcsúztatta. Remélem a következő szezonom hasonlóan jó lesz. Cél a bajnoki cím megvédése és BL csoportkör, aztán ott jutunk ameddig jutunk, ciprusi kupát ha bukjuk az sem nagy gond, úgyis a cserék fognak játszani! :-) El is érkeztem a beszámoló végéhez! Hajrá mindenkinek! -
uhh de szétszort vagyok...a zagreb nyert....
és itthon is , 0-2re vertek, viszont tettünk már csodát, úgyhogy titkon reménykedek -
Ok, de ha a Dinamo Tirana 4-0ra nyert a Zagreb ellen, akkor nem a Tirana-t kaptátok? :) -
elnézést :D
BL 2. selejtező kör:)
és a Dinamo Zagrebet kapjuk a 3. selejtezőbe, aki már 3 éve folyamatosan bajnok Horvátországban(az én mentésemben..)
-
sprechen sie magyar? biztos velem van a baj, de nem értem :) -
Ecsém dejó...megkaptuk a Dinamo Zagrebet kövi körben..
Sheriff Tirana vagy - Dinamo Tirana vagy
Videoton Dinamo Zagreb
1. meccsünk:
Sheriff Tirana - Videoton
1-8
Dinamo meccs:
Dinamo Tirana - Dinamo Zagreb
4-0
Viszont ha megverjük őket, akkor kb nincs is nagyobb ellenfél és irány a csoport -
áhhhh.:D még a csoportból se tudtam tovább menni eddig :D -
Zenszkij #83358 BL-t megnyerted már?
-
Két komoly erősítés úgy h egy forintomba se került és nem kértek sok fizut sem.
-
Rudee #83356 A korábban kezdett Fradis mentésről pár szót:
Mindössze a 8. helyen telelünk, bár azt nem annyira bánom, mert a Debrecen úgyis megfoghatatlan. A kupában próbálok majd döntőbe jutni és onnan irány az EL. Negyeddöntőben majd a Tatabányával játszunk, először idegenben.
Oláh eddig nagyon jól nyomja 27(1) meccsen 22 gól a mérlege. Somália nyolcszor köszönt be és 9 gólpasszt osztott ki. Andrezinho 8 asszisztot jegyez, de Ő nemsokára eligazol ugyebár Malajziába. Jovanovic és Hakola még egész jó. Ottent vinnék jó pár országba, de nem akarom elengedni.
A télen érkezők közül Busai és Kunsági értékei se rosszak, utóbbit kölcsön adom aztán nyáron meglátjuk mire lesz jó. Beliczky és Simic még nem jött meg.
Leigazoltam a Győrben feleslegessé vált Völgyit 3.500 €-ért, így a bal oldal kicsit stabilizálódik. Nyáron pedig jön az MTK-ból Kanta. De még nézegetem, hogy kinek jár le a szerződése.