A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• horrorpops
    vége a negyedik és egyben utolsó szezonomnak a Cardiff élén. nem lesz hosszú beszámoló, sok örömteli dologról nem tudok beszámolni. kezdjük a bajnoksággal. leszögezem, nem érdemeltünk győzelmet, mivel egyszer sem voltam a szezon során első. viszont a vége roppant bosszantó lett. 4 körrel a vége előtt csupán 3 pontra volt szüksége a Citynek, hogy bebiztosítsa a győzelmét - nem tette meg. az utolsó körben már csak pár pont volt az előnyük, és a Villahoz mentek. én simán vertem a saját a meccsem, ők pedig természetesen elcsíptek egy pontot, így a tavalyi év után ismét ők nyerték a bajnokságot. tavaly 2 ponttal előztek meg, idén eggyel. csodás.
    a MU-t a bajnokságban oda-vissza vertük, ehhez képest az FA Kupából simán kivertek. ugyan ez a forgatókönyv játszódott el a Ligakupában.
    a BL-ben megint a későbbi döntős állított meg minket (tavaly a győztes BVB, most a döntős Barca).
    négy év alatt ugyan nem értem el jelentős sikert a walesi gárdával, csupán egy másodosztálybeli aranyérem és ligakupa siker jutott (no meg két második és egy harmadik hely az élvonalban), de sikerült elég rendesen fellendítenem a csapat reputációját. ettől függetlenül amúgy bekaphatják, mert még csak kedvelt személy sem vagyok a klubnál , ellenben a 19 éves francia játékos igen... emiatt kicsit keserű a szájízem.
    rengeteg játékost sikerült befutottá tennem, többen nálam szerezték meg első válogatottságukat (épp az imént egy szlovák és egy elefántcsontparti).
    érdekességként: négy év alatt 113,5 millió eurót költöttem (ez 72 játékost jelent), a bevételem pedig 194,5 millió volt (ez pedig kereken 100 eladott játékos értéke).
    június 30-án lejár a szerződésem, akkor pedig tovább állok. alighanem megpályázok egy alacsonyabb osztályú skót csapatot, de lehet, hogy Hollandiában próbálok szerencsét vagy az MLS-ben.

ha valakinek kell valakiről/valamiről kép, akkor szóljon nyugodtan.