A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
sas96 #83365 Sziasztok!
Tegnap éjszaka a végére értem a szezonnak Cipruson..kezdeném a csapat átigazolásaival Átigazolások 2010/2011 Remélem Vonlanthen erősítés lesz, igaz most el van még tiltva és csak a következő idényben léphet pályára. Kanta pedig igencsak jó erősítés eléggé olcsón. A csapat sztárja Dragan Bogavac, ez nyilvánvaló! :-)
Sorozatokat tekintve kezdeném a Bajnokok Ligájával, ahol elképesztő teljesítményt nyújtott a csapat BL csoport BL meccsek folytathattuk az EL-ben, ahol nem éppen sokáig vitézkedtünk, de az elvárásokat túlszárnyalva jutottunk tovább az 1. szakaszon a Sevillával szemben nagyon masszív csapat benyomását keltve. A 16 között a Sporting végül kiejtett minket idegenben 3-1 oda hazai pályán 2-1-re kaptunk ki...kár érte...de még csak most kezdődött a csapat fejlesztése, így ez nagyon szép eredményEL meccsek
Következő sorozat a "B" csapat tornája volt, ugyanis a cserék és az állandó meccskeretbe ritkán beférő játékosokkal álltam ki Kupa A legnehezebb meccs az Arisz Limasszol elleni, a legunalmasabb pedig az APOEL tartalékok ellen volt...bár...az APOEL tartalékok azért fura 1 csapat :D az AEL Limasszolt a 8 között úgy verték ki idegenben hogy APOEL első csapatába tartozó játékosok alkották a keretet..valódi tartalékos 2 játékos volt mindössze...ellenünk 6 kezdő APOEL játékos volt a pályán a 4 között. Döntőben pedig az első csapatot csaptuk meg, igaz itt már nem csak a serék kaptak lehetőséget, hanem az alapjátékosok is...megvan a kupagyőzelem.
Bajnokság: Végig eléggé simán meneteltünk, igaz még nem vagyunk azon a szinten hogy mindenkit 4-5 góllal verjünk, viszont mi hibáztunk a legkevesebbet, az ellenfelek pedig elég sokat Bajnokság végeredménye Megvan a duplázás hazai porondon és az európai kupaszereplésünk eléggé jól sikerült, nem lehet panaszom a szezonra! Év menedzsere én lettem. Végül a leggyakrabban alkalmazott taktika. Ehhez hozzá kell tenni hogy a 4-1-3-2-t és a 4-5-1-et ugyanilyen magas fokon képes a csapat játszani, tehát ellenféltől függően bevetésre kerültek ezek a felállások is és meccsközbeni váltások esetén is sokszor beváltak. Gólkirályi cím megosztott lett, Bogavac és Rengifo ill. egy 3. játékos között.
Következő szezonban ismét a BL-ben indulunk, remélhetőleg a csoportkörig menetelünk. Az edzőközpontokat építi már a vezetőség, augusztusra kész is van. Érdekesség még hogy az EL selejtezőben(2010/2011) az Anorthoszisz a Győrrel szemben búcsúzott már az 1. körben! A Debrecen pedig az EL 1. kiesés szakaszáig jutott ahol a Napoli búcsúztatta. Remélem a következő szezonom hasonlóan jó lesz. Cél a bajnoki cím megvédése és BL csoportkör, aztán ott jutunk ameddig jutunk, ciprusi kupát ha bukjuk az sem nagy gond, úgyis a cserék fognak játszani! :-) El is érkeztem a beszámoló végéhez! Hajrá mindenkinek!