104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Jha de nagyon komolyan tolja a madrid -
Köszi! Mindig így kezdődik a játék, a Real leigazolja Leandro-t, a Barca meg Ademilsont! -
Real 2011/12
Real 2012/13
Barca 2011/12
Barca 2012/13
-
töltöm a Barcat!
Zenszkij: ne is mondd,énis iszogattam valamicskét tegnap,most kb a billentyűzetig nem látok el,de azért játszani leülök ASD:AS -
Zenszkij #83754 már én se tudom, sok volt a Jager :D -
okés ;) -
na, meséld el, hogy ezzel mit akartál :)
nekem meg hetek óta nincs időm játszani :D -
Rudee #83751 Nem bírtam ki, hogy egy meccs maradjon holnapra. Főleg ha az a Magyar Kupa döntője, ami egyben derbi is :D
Klein edzésen megsérült 3 nappal a meccs előtt, kicsit aggódtam is, hogy mi legyen. Végül Balog kapta meg a lehetőséget, pedig nem sokat játszott a szezonban. Komoly hibája nem volt szerencsére. Szpisljak egyébként jó mélyen benyalt, hogy micsoda edző vagyok :D
MK döntő
2-0 után gyorsan jött a szépítés, de inkább nem változtattam. Ez jó döntésnek bizonyult.
A 3 hazai sorozatban három érem, amiből 2 arany lett. Talán nem meglepő, hogy az év edzője Novák Dezső :D -
Zenszkij #83750 Ugye a dolgozó ember, én is. De meg fog szenvedni a topik felelős, mert ez ugye "nem chat". -
Rudee #83749 Na akkor jöjjön egy kis összegzés.
Ugyebár egy régi mentést folytattam, így az első meccsekről nincs már sok emlékem. Igazából az egész ősz annyi szót érdemel, hogy az EL-ben a Tre Penne ellen 4-0 és 3-0 lett, viszont a Zsolna kiejtett (1-2, 1-2). A hazai visszavágón arra emlékszem, hogy hamar vezettünk és idegenbe lőtt góllal továbbjutásra is álltunk, de Grúz hibáiból gólokat lőttek a szlovákok.
A bajnokságban el voltunk egészen november végéig, amikor is elkapott egy "betegség". Sorra kaptunk ki egy gólos vezetésről, 4 zakóval zártuk az "évet" és csak a 8. helyen álltunk.
A tavasz aztán nagyon jóra sikeredett, hat bajnokit nyertünk zsinórban. A valós igazolások mellett korábban említettem, hogy Völgyi érkezett még.
A két kupában szépen meneteltünk közben. A Liga kupában 2. helyen továbbjutva a Diósgyőrt majd a Paksot ejtettük ki. A döntőben zöld-fehér csata várt a fiúkra. Az ETO ellen a hosszabbítás végén nyertünk Hakola góljával, így meg lett az első trófea.
A MK-ban a Balatonlelle, a Szigetszentmiklós és a Tatabánya ellen kötelező volt a továbbjutás, de aztán... aztán az elődöntőben megkaptuk a Debrecent, akik az első meccs előtti hétvégén biztosították be a bajnoki címet. Abban reménykedtem, hogy a hazai visszavágóra nyílt marad még a párharc. Nos hát nem teljesen így lett, persze én ezt nem bánom, mert idegenben csodák-csodájára győztünk ellenük 4-1-re :D
A második meccsen 4 játékost pihentettem, mert a bajnoki hajrá nem akármilyen meccseket tartogatott még. Győztek is, de mi mentünk a döntőbe.
Akkor a hajrá:
Fehérváron nagyon fontos lett volna a pontszerzés, ennek megfelelően végig nyomta az első félidőt a Vidi, mi meg csak szépíteni tudtunk (1-2). A ZTE ellen otthon gyorsan meg volt a vezetés, de a 66. percben Balázs bombájával egyenlítettek és ki is bekkelték a hátralévő időt. Itt nagyjából eldőlt, hogy az ezüst messze van már. Negyedikként utaztunk a dobogó alján helyet foglaló Győrhöz. Somália meglőtte fontos góljai egyikét, így elhoztuk a 3 pontot. Az utolsó körben a már biztos ezüstérmes Kaposvár látogatott az Üllői útra. A győzelem nem lett volna elég, de szerencsére botlott a 2 rivális (Haladás-ZTE 3-2 és Pécs-Győr 1-0), így a szépre sikerült utolsó hazai meccsünk bajnoki bronzot ért.
Tabella
Csapat
Oláh 17 góllal a legeredményesebb játékos, összesen 30-at lőtt a szezonban.
Összességében elégedett lehetek. Jó lenne behúzni a kupát is, de arra csak holnap lesz időm. Döntőbeli ellenfél egy fővárosi lila-fehér csapat :D -
Fuck, mennyi időtök van játszani :D 1 hete elő sem tudtam venni a játékot... :D -
holnap berakom mindkettőét csak már nincs betöltve a game -
Megmutatnád a Real & Barca igazolásait? :) ha lehet mind2 szezont! :) -
Vége a második szezonomnak. A barcát sikerült magam mögé utasítani de a real megfoghatatlan.
-
megigértem ugyan hogy nem írok, de bakker, ez a kupa visszavágó...kb úgy izgultam mint délután a kéziseknél :)
0-2-ről kezdtem, támadóra vettem a figurát, nyomtam is, erre a 27. percben egy Vidi gól...
köszi, kész, vége, feladtam. szünetben jól lecsesztem őket és még támadóbbra vettem a felállást, a felfogást pedig overloadra állítottam.
47. perc szépítés, összesítésben 1-3
65. perc öngól 2-3
78. perc 40-ről egy bomba a bal felsőbe 3-3
79. perc ugyanaz a játékos bekotort még egyet egy kavarodás után 4-3 ide
és itt rontottam el mindent. Átalakítottam a szerkezetet védekezőbbre, beállítottam az időhúzást, nagyon ki akartam bekkelni, pedig előtte egymás után dolgoztam ki a helyzeteket.
87. perc, egy megindulás után gólt lőtt a Vidi 4-4, idegenben lőtt gólokkal kiejtett.
Ebben a szezonban se lesz meg a Magyar Kupa. Már csak a bajnokságban bízhatok. Ott azért most jobban állok mint tavaly. Az Újpest, Loki, Fradi majdnem azonos pontszámmal áll az első három helyen, ott még jó esélyem van a bajnoki címre. Erre kell ráállnom nagyon, mert tavaly is csak egy ligakupa jött össze.
Mondjuk eléggé megnehezítette a dolgom, hogy most ment el egy csomó játékos válogatottba játszani, de ettől függetlenül be kellett volna húzni ezt a meccset. Már az első meccs előtt is minket tartottak esélyesnek.
Na most már tényleg szezon végén írok csak :) -
Én pedig idén címet védtem, valamint megint ligakupa... a kupából az eto ejtett, és az újonnan feljutott Kozármisleny nyert..kíváncsi leszek hogy teljesítenek jövőre az elben.. 
Már az elején leírtam, de leírom még1x. Előző évben is bajnokok lettünk, tehát a bl majd későbbi el menetelés így nézett ki:
Sheriff Tiraspol, 8-1 ide
Aztán a Dinamotól nagy meccsen kikaptunk a 3. selejtező körben.
A BL play offban a Sampdoriát kaptuk, akik megvertek minket..
A bajnoki elég sima volt, de utolsó előtti meccs csak x lett, és az utolsó is csak épphogy jött... 3 ponttal nyertük a bajnokságot... idő közben, úgy március felé jelentkeztem Egyiptomhoz és Ghánához. Mindkettő akart, ígyhát Ghánához mentem . Első meccsem, Mozambik ellen 2-0 ide.. várom a folytatást, közben majd nyáron nemzetek kupája meccsek meg minden, izgi lesz. :P És persze alig várom, hogy változik-e jövőre a bl-el besorolása MOnak..talán mentünk előre 1-2 helyet a bl play offommal..
szerk.:
év menedzsere díjat mi alapján adják?? olyan csapatok menedzserek kapják akik feljutottak és bentmaradtak, lol... -
bocs hogy telefirkálom a falat, de ezt ki kell írnom magamból :D
30. percben lesérült egy középpályásom - csere. Aki bejött a helyére 2 perc múlva szintén rúgást kapott, de csak a lightosabb fajtából. A 39. percben a bal szélsőmet rúgták le úgy hogy egyből cserélni kellett. Ráadásul a hót gyenge Szolnok otthonában az első félidőben még kapura lövésem se volt. Félek kimenni a második félidőre :D
De most már becsszó hogy a szezon végéig nem írok semmit inkább -
Rudee #83741 Vidi engem is szivat eleget :D
Elég fontos bajnokin 2-1re nyertek Fehérváron, pedig kellett volna a pont a nagy hajrához.
Nemsokára egyébként vége az évnek, van még 3-4 meccs kb. Este jön a sztori. -
azt a qva...még egy ilyen meccset
Fehérvár-Fradi kupameccs
nyomok mint az állat, van már bőven 10 fölötti kapuralövés az első félidőben, erre a 2 kapura lövésükből 1 bemegy. Szünetben mondom, hogy többet várok tőlük, frissítek is kicsit egy cserével, erre simán lefociztak minket. Kínomban megint cseréltem egyet elől, hátha valamit tudnak csinálni, de iszonyat beszorítottak, aztán még a végén bejött a vidinél egy csere aki az egyetlen lövéséből gólt lőtt.
Össze kell kapnom magam nagyon, idén meg kell nyernem a kupát -
nem igazoltam végül le. Utána kapcsoltam hogy korábban már leszerződtem egy fiatal játékossal aki csak msot jött hozzám. Meg kölcsönben is van egy csomó játékos, szóval túl sok lett volna még ő is. Ráadásul qva nagy gond, hogy folyamatosan veszteséges vagyok. Ki kéne hozni a pénzügyi egyenlegemet egyenesbe -
abba...nem tudott előre lépni velük így hagyta... -
Blum #83737 En meg most kaptam egy nyolcast az Arsenaltol :( -
mi lehet geo kazah túrájával? abbahagyta?? :D:D -
ha kezdőnek nem elég jó, akkor sztem ne :D -
Zenszkij #83734 Amit a Lens-al művelek a 3. évben az maga a katasztrófa. 2. évemben 4.-ek lettünk, és megnyertük a francia ligakupát. Az Európa Kupában a selejtezőben elvéreztünk a PAOK ellen. És ezzel nincs vége. Alsó házban kínlódunk, otthon 3 meccset nyertünk, idegenben gyermeteg a játék. Féltávnál örülök, hogy nem a kiesés ellen küzdünk. Egyszerűen nem értem mi történt. Sok a fiatal, de ilyen még egy karrieremben sem volt. Nagy kihívás lesz ebből a csapatból kihozni valamit. Mindegy a 16-20 éves játékosaim egyszer beérnek. Kíváncsi leszek. De elszomorító, hogy gólt kapunk a 10. percben és már érzem el is ment a meccs. Ha 2 gólt lövök 3-at kapot. Otthon a Saint Etienne 6-2-re megvert. Kemény mélypont ez. -
33 évesen igazoljam le vajon Gudjohnsent a Fradiba? :D Most szólt az ügynöke hogy ingyen igazolható. Igaz, hogy elég sokat kérne, meg van is már 3-4 támadó (ráadásul egy csatárral játszok), de akkor is egy európaklasszis jöhetne.
Micccóltok? -
+ lehet nem is hasznos annyira a mérkőzésen, nagyobb az érdeklődés iránta, többször volt a külföldi válogatott. Gondolom, ez is lehet hogy nagyobb a hírneve. -
Rudee #83731 Kortól is függ. Nyilván hasonló tudásnál a fiatalabb értékesebb. -
á a kutyának se kellettek. Lepasszoltam az nb2-es fiókcsapathoz azt amelyik 1-nél több csillagos volt, hátha valami segítséget tudnak ott nyújtani, a többi meg a következő átigazolási szezonig várhat, hátha akkor el tudom takarítani őket. Vagy pedig kikönyörgök egy kis pénzt és az olcsóbbakat ingyen elengedem
Az amúgy, hogy van hogy 2 szinte tök egyforma játékos ára ennyire eltérő? Nálam játszik pl. most Böde, van még vagy 2 év a szerződéséből, játszik rendesen, jól is játszik és ér 35 ezret. Egy hasonló értékekkel rendelkező külföldi játékos meg ér 600-700 ezret. Pedig a statjaik mondom, majdnem megegyeznek, a kis rajzolt diagramjuk is egybevág majdnem teljesen. Ez így hogy? -
Rudee #83729 Próbáld meg kölcsönadni jövőbeli opcióval, hátha. -
hogy a fenébe lehetne elzavarni a nem kellő játékosokat? A tartalékban játszanak ugyan, de iszonyat kevés pénzt kérek értük és így se viszik el őket. Ha pl ér vki 1500 eurót akkor kínálom a kluboknak 100-300 euróért és így se kell nekik. Ha meg mindenkit ingyen elküldenék akkor brutál sokba fájna. Egy 18 éves kölyöknél is 8-10 ezer euró elmenne hogy elküldjem. Nekem meg még mindig van vagy 6-8 léhűtő -
próbáld megtartani...ha nem akar, akkor sincs para...idővel majd meggondolja magát :DD
én ha nem akartam elengedni valakit, aki ment volna szimplán leszartam mit akar...idővel meggondolta magát :D -
az nagyon szép innen csúnya lenne elbukni....:D
Belekezdtem a játékos börzébe.Leginkább az első osztályú csapatok kitett játékosait kukázgatom.Szerencsére bőven pluszban a pénzügyi helyzet egyrészt az eladások másrészt a majdnem 7 millió eurós tv jogdíjaknak.Így legalább van 700 ezrem igazolni.Az úgyis beletellik 1-2 napba -
00mate #83725 Valakinek volt már olyan, hogy egy játékos nagyobb klubba akart menni?
- Mondjam azt neki, hogy maradjon itt, mert stb. vagy adjam el inkább? Fejlődni amúgy sem fejlődne, mert szar az edzőközpont, meg már 26 éves, viszont jobb csatárt nem találnék szerintem. -
Casso7 #83724 én magam sem hiszem el. 21 meccs után így álluk a bajnokságban:
tabella -
Jó, hát honnan tudnám mennyi pénzed van?? :D
Én Ghánával /is/ vagyok most, meg ugye a Vidivel. Ghánával megpróbálok kijutni a vb-re. A csoportom ilyen:
Mozambik
Kamerun
Gabon
Ghána
Ez még csak a 3. afrikai térség selejtező, nemtudom mennyi lesz. a 2. hely tuti meglesz, Kamerunt itthon akár verhetem is :D Ez több éves folyamat lesz. Hazai tájon gagyi a gól/kapott gól arányom, így a DVSCvel azonos ponttal most ő áll az első helyen. Szerencsére a 27. fordulóban még találkozom vele, de idegenben. A feljutó Kozármislenytől kikaptam 3-2re egy 85. percben történő 11es miatt
-
Bl csoportkör sima volt
-
* vén f@sz -
Mekkora játékos volt :) Igaz csabai révén én még a 93/94es csapatra emlékszek vissza szívesen. Ha az alábbi névsor másnak is ismerősen cseng, akkor bizony ő is véb f@sz :D :
Mracskó Mihály, Szarvas János, Csató testvérek, Váczi Zoli, Kulcsár, Fodor Tibor, Szenti Zoli, Baji Tomi... Egy csomóan a Győrben kötöttek ki.
OFF vége -
nem tudtam leigazolni. 140k tudtam volna neki adni ő 240 kért