A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
megigértem ugyan hogy nem írok, de bakker, ez a kupa visszavágó...kb úgy izgultam mint délután a kéziseknél :)
0-2-ről kezdtem, támadóra vettem a figurát, nyomtam is, erre a 27. percben egy Vidi gól...
köszi, kész, vége, feladtam. szünetben jól lecsesztem őket és még támadóbbra vettem a felállást, a felfogást pedig overloadra állítottam.
47. perc szépítés, összesítésben 1-3
65. perc öngól 2-3
78. perc 40-ről egy bomba a bal felsőbe 3-3
79. perc ugyanaz a játékos bekotort még egyet egy kavarodás után 4-3 ide
és itt rontottam el mindent. Átalakítottam a szerkezetet védekezőbbre, beállítottam az időhúzást, nagyon ki akartam bekkelni, pedig előtte egymás után dolgoztam ki a helyzeteket.
87. perc, egy megindulás után gólt lőtt a Vidi 4-4, idegenben lőtt gólokkal kiejtett.
Ebben a szezonban se lesz meg a Magyar Kupa. Már csak a bajnokságban bízhatok. Ott azért most jobban állok mint tavaly. Az Újpest, Loki, Fradi majdnem azonos pontszámmal áll az első három helyen, ott még jó esélyem van a bajnoki címre. Erre kell ráállnom nagyon, mert tavaly is csak egy ligakupa jött össze.
Mondjuk eléggé megnehezítette a dolgom, hogy most ment el egy csomó játékos válogatottba játszani, de ettől függetlenül be kellett volna húzni ezt a meccset. Már az első meccs előtt is minket tartottak esélyesnek.
Na most már tényleg szezon végén írok csak :)