104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kosheen
    asszem szezon végén rátaláltam a csodataktikára :O
    Kényszerűségből, mert szinte az összes jobbszélsőm kidőlt át kellett rendezni a hadrendet. 4-3-1-2 lett.
    Utóbbi 5 meccsen rúgtam 18-at és kaptam 3 gólt. Győrt 7-3-as összessítéssel ejtettem ki a Ligakupában, a dózsát 4-0-ra vertem otthon (jessssz :D)
    Bár kérdéses hogy fogom bírni, még 6 meccsem van úgy hogy 3-4 naponta, utána áll csak vissza a heti egy mérkőzés. Meglátjuk...
    Ma már befejezem a szezont, van még pár bajnoki meg a kupameccsek. Remélem nem hajnalodik rám azért :D
  • bexinho
    Most vettem észre, hogy van U-19-es BL.

A csoport:
    Lyon 3 - 0 - 0 11 gól 0 kapott 9pont
    Fradi 1 - 1 - 1 5 gól 5 kapott 4pont
    Sporting 1 - 1 - 1 3 gól 5 kapott 4 pont
    Genk 0 - 0 - 3 1 gól 10 kapott 0pont

Első kettő tovább jut. Remélem meg lesz :) Most jönnek majd különböző nemzetiségű 16-17 évesek. Egy francia tehetséges csatár már 2 éve pallérozódik az u19-ben. Nagyban hozzájárult a tavalyi u19-es bajnokság megnyeréséhez. Több mint 100 lőtt gól a csapat részéről.
  • Blum
    Mekkora egy epic meccs volt,te jo eg..:D

BL-ben jatszottam a Real ellen, elozo meccsen otthon kikaptam 1-0-ra. Akkor kontrakra jatszottunk,most megprobaltam a tamado jatekot.
    Fel idoben ennek hala a Real ment 3-0-ra. Aztan a szunetben nagyon lecsesztem a jatekosokat,tokre motivalt lett mindenki.
    Visszamegyunk 2. felidore,hopp..gyorsan 2 gol. Mondom zsir. Aztan vegig mi nyomtunk,sok helyzetunk volt de valahogy nem ment. Aztan a 92. percben kapunk egy 11-est. Itt ugralok a gep elott,mint valami idiota,hogy milyen fasza lenne ha a Real ellen idegenben jatszanank egy X-et.
    Dennis Aogo,az elso szamu gollovom leserult,igy Guerrero allt oda. Erre mellelovi a barom allatja. Eloszor fogtam a fejem,hogy WTF,aztan meg rohogtem...vagyis meg most is rohogok :D
    Viszont a tul oldalon CR7 is kihagyott egy buntit.

Kep a meccsrol
  • Atifm

Egy közel 70 méteres emelés
  • kosheen
    ez nekem újdonság volt. talán egy következő mentésemben így fogok tenni

Közben kis helyzetjelentés. Harmadik szezonomban a Fradival végre vezetjük a bajnokságot. 9 fordulóval a vége előtt vezetjük a Loki előtt a tabellát 9 ponttal. Ők az elején nagyon beragadtak (talán a Bl miatt), én pedig iszonyat jó szériát futottam. Volt egy tizenakárhány meccses győzelmi szériám. Az MK és a Ligakupában is állok még, meg akarom nyerni most mindkettőt, eddig csak két Ligakupa van a vitrinben, valljuk be ez elég sovány.
    Most egy nagyon hajtós pár hét következik, kicsit tartok is tőle. 3 naponta meccselés jön. Ligakupában Győrrel oda-vissza, kupában Loki oda-vissza, lesz közben egy Diósgyőr meg egy Újpest elleni meccs is. Ráadásul kezd kijönni a fáradság, sorra sérülnek le kisebb-nagyobb időre az embereim.

Eredménytől függetlenül nyáron komoly változások lesznek a keretben. A két legjobb csatárom el fog menni. Az egyik aláírt a Salamancához miután nem hosszabbított velem (1,3 millióért jött - a Fradinál ez qva nagy pénz. Bár ez az első játékom szóval tapazstalatlan voltam az első évben), a másik meg egy anyaegyesülettől jött kölcsönbe. Télen igazoltam 2 fiatalt, de eddig egyik se váltotta meg a világot.
    A vezetőség eladta a fejem felett Andrezinhot és a középhátvédemet is. Andrezinho pótlására azt hiszem az egyik fiatal jó megoldás lesz. Bár csak 2,5 csillagos a srác de valamiért nagyon megy neki. Jobban mint a papíron jobb játékosoknak. Hátvédnek is talán ott tartom az egyik fiatalt, de jobb lenne egy Tutorics szerű inkább.
    Állandó félelmem, hogy elviszik a kicsit is jobb fiatalokat. Mivel eddig nem tudtam ezt a magas kivásárlási összeges trükköt, ezért simán kapkodják el a nagyobb klubok őket. A kis 18 éves irányítómat a Barca meg a Portó edzője dicsérgeti, Monacóból jönnek nézegetni, stb. Nem sokáig fogja ő se húzni itt, ráadásul nem kapok érte komoyl pénzt.

Tervbe van véve pár magyar igazolása, a Bl selejtezőben nem ártana ha lenne, meg amúgy is...A fő gondom a magyarokkal hogy gyengék. Aki meg jó az sokkal-sokkal többet kér mint egy noname afrikai. Kanta és Tischler a célpont. Poén, hogy a játék elején 1,5 milliót érő Lázok az nálam már Siófokon van. :D 2014 jön, talán Gera Zolit is vissza lehet csábítani :) Kár hogy van egy hasonló kvalitású algériai vagy milyen kölyök aki heti 300 euróért elfocizgat nálam.
    Szezon végén lejárnak a játék indulásakor igazolgaott emberek szerződései, így végre felszabadul egy jelentős bérkeret. Talán sikerül pénzügyileg is nyereségessé tenni a klubot. Eddig már 2x is pénzügyi injekcióra volt szükség a vezetőség részéről, ez nem túl jó dolog szerintem. Így semmi fejlesztést nem lehet kikönyörögni tőlük.
  • nono28
    Üdv!

Lenne egy kérdésem mely országok nem tartoznak az unióhoz?
  • szabii98
    lejátszottam vele fél szezont. nem titkolom, az volt a tervem, hogy egy kissé pénzes csapatot feltuningolok, jöttek is páran, de nem buli :D
    a videotonnal vége a nemzetközinek, szóval most a bajnokság a fontos. 6 pontra maradok le a dvtktól, hajtani kell a hajrában, jobban mint eddig
  • LasDen #84032
    gyorsan letettél a napoliról...
  • szabii98
    Nos a Napoli pálya nem jött be, így folytatom a vidit. ugye év végén utánpótlás nevelő+edzőközpont is lesz. Stadiont jövőre próbálom be, még nincs rá szükség
  • Rudee
    Egy zsúfolt hét után Fradis folytatás
  • Zenszkij
    állítsd be a játékosaid árát 115 millió euróra, sosem fogják eladni, pármilliószor már leírtuk
  • kosheen
    az életben nem fogom megérteni ezt a rendszert. Ilyen sima kis 2 csillagos emberkék nb1-en belül 4-500 ezerért váltanak csapatot, én meg nem tudok elpasszolni szinte senkit normális áron. Ha 100-ért viszik már örülhetek. Pedig marhára nem lenne rossz egyenesbe hozni az egyenlegem végre.
    Ráadásul külön öröm hogy a középhátvédemet csak úgy eladta bagóért a vezetőség megint. 70-ért vettem, most 80-at ért, jött egy 170-es ajánlat aztán már engedték is el.
    Csak ebben az átigazolási szezonban 4 alapemberemet vesztettem el.
    2 játékos nem hosszabbított és aláírt máshova, ők mennek szezon végén el.
    A vezetőség ugye eladta a fejem felett a középhátvédet meg Andrezinhot is, őt is piti összegért.
    Bevásároltam fiatalokból, de nagy örömömre annyira fiatalok hogy van amelyik majd csak 1 év múlva jöhet. Ráadásul a (remélhetőleg) Bl meccsekre be kéne még szerezni pár magyart is. Kár hogy mind vagy hót gyenge vagy annyit kér mint 5 másik játékos.
  • szabii98
    amúgy az hogy lehetséges, hogy (2014 van) az inter b*szottul nem nyert bajnokságot 3 éve, se kupát se semmit, mindig el indulósok voltak(előző évben 2. lettek, tehát 2012-2013ban, tehát 13-14ben bl) de el-t sem nyertek meg semmi, mégis, olyan fullos a csapatuk..Hazard, Neymar, teli van nagy játékosokkal, bl esélyes a csapat :D de szart nem nyertek..akkor miből vették őket?
  • Szycsu
    CÁ-PA LOOL XD
  • szabii98
    aha
  • kosheen
    Nagyon úgy fest hogy harmadik évemben behúzom a bajnokságot. A Bl selejtezőknél van valami nemzetiségi kikötés? Az EL meccsek az agybajt hozták rám hogy egy csomó ifit be kellett tuszkolnom. Bl-nél is ez van?
  • qwert100
    ja:)
  • zavbal
    hát CÁ-PA. Tudod az állat ami lerágja a lábad ha rossz vízbe lógatod.

De amúgy Current Ability és Potential Ability egy szám ami megmutatja mennyire tud felfejlődni egy spíler.Ha 200 a PA annak a játékosnak nagy tere van a fejlődésre.
  • qwert100
    amugy eddig 2X 3. helyre futotta, mindkétszer a MANu nyerte a bajnokságot és 2szer volt Real Manu Bl döntő is :) 2 REal win.
  • qwert100
    tartaléknak még jok :D meg hát Mubarak bácsi fizeti :P
    Mindenkinek van kedvence mint Egervárinak Németh Lipták Vanczák :D vagy anno Juhár :D XD
  • qwert100
    mi az a CA-PA? :)
  • bakkerman
    Hart és Buffon közt lényegi különbség nincs,Samuel nyugdíjas,Dinho nyugdíjas,főleg egy Citybe. Butaság ezekért fizetni
  • qwert100
    kedvencek:)
  • Rudee
    Biztos nem CA-PA alapján igazol
  • bakkerman
    Buffon-Samuel-Dinho hármas megvételét nem értem
  • qwert100
    Sziasztok!

2 éve nyomom a MAnCityvel a Premier Lígben :)
    Eddig kb 500 millio eurot :D költöttem el .
    A csapatom most:

Buffon-Richards,Thiago Silva,Samuel, Clichy-M'Vila,Toulalan,Sneijder-Falcao,Aguero,Hulk
    Cserék :D; Hart, Ronaldinho, Neymar, Damiao, Tevez, Silva, Mikel, Cavani...

Üdv.
  • kosheen
    nem érted, mindegy :D

geo - köszi. bár ez az oldal nekem nem akar működni, de legalább tudom h netbook skint kell keresnem :)
  • geo91
    netbook skin
  • Blum
    Persze,ki kell rakni teljes kepernyore. En is ugy jatszok. Szep is lenne,ha csak ablakban futna :D
  • kosheen
    úgy, hogy elvileg csak ablakban futtatva indul el a játék. Viszont amikor megnéztem akkor nem fért el minden a képen, egy csomó rész kilógott. Kb mintha a monitorra rátennél egy 10 colos képkeretet, annyi látszódott belőle. A beállításoknál meg 1024 a legkisebb felbontás, a laptopomnak viszont kisebb a felbontása.
    Futni fut, csak nem lehet játszani vele rendesen.

Szóval a lényeg hogy 10 colos netbookon megy-e valahogy rendesen, vagy valamelyik régebbi játéknak van-e esetleg kisebb felbontása?
  • Blum
    Nem ertem,hogy a kepernyo nagysaga hogy van osszefuggesben a jatek futtathatosagaval
  • kosheen
    hali
    bocsi hogy ide írom, de talán többen olvassák mint az offot. Azt meg lehet oldani vhogy, hogy 10 colos netbookon elfusson vaalhogy játék? Esetleg tapasztalat valakinek?
  • geo91
    már egy ideje szerettem volna a honvédos karrieremhez hasonlót megpróbálni megismételni, de más országban. ehhez most meg is találtam a megfelelő klubot ami kb. ugyanaz a szint. ez pedig az fc honka a finnországi espoo városából. ami még vonzó volt hogy tele van saját nevelésű (a bajnokság szintjén) tehetséges fiatalokkal, tehát az el-re, bl-re való nevezés nem lehet majd gond a kezdetekben sem. ami pedig még a finnek mellett szólt az pedig a légiósszabályzat, olyan szabad a kezem mint az nb1-ben volt, jóformán csak a dél-amerikaiak számítanak légiósnak, így raklapnyi tehetséges afrikait igazolhatok... :D (sajnos ez az ára, ha az ember rövidebb távon szeretne eredményes lenni.) na meg aztán az sem árt hogy vannak bőven riválisok a bajnokságban, a dinamo zagrebnél a riválistalanságba fásultam bele nagyon hamar.

a bajnokság kétharmadánál vagyunk 2011 augusztusában (tavaszi-őszi rendszer van.), harcban a bajnoki címért, ligakupában elődöntőig (bajnoki szezon előtt lett lezavarva az egész.), a kupában pedig a döntőbe (még nem lett lejátszva) jutottunk. (érdekes a lebonyolítása, az elődöntő és a döntő között hónapok telnek el...)

most pedig jöjjön a lényeg. (amúgy nem is számítottam rá hogy már az első szezonban részt vehetek nemzetközi kupában, meglepetésként ért.)

a meccs nem túl nagy tétjét leszámítva (csak egy harmadik fordulós európa liga selejtező visszavágó volt.) fm-es pályafutásom legdrámaibb meccsén vagyok túl, aminek a vége (reménykedés közepette imába kulcsolt kezek és dühödt asztalcsapkodások váltakozása után) sajnos csalódás lett... pedig csak 4 perc hiányzott volna a csodához...

kezdjük az elején. az első két körön viszonylag egyszerűen túljutottunk, de aztán jött a sorsolás. stoke city... nem sok reményt fűztem hozzá, az odavágón elszenvedett 2-0-ás idegenbeli vereség után meg pláne. (elég olcsón megúsztuk, de erőviszonyok tekintetében nem túl kecsegtető eredmény a visszavágóra nézve...) hát íme:

21. perc: 0-1, vezetnek az angolok, összesítésben 3-0 nekik.
    40. perc: 1-1, savage kiegyenlít, összesítésben 3-1 a stoke-nak.
    44. perc: 2-1, ortega megszerzi a vezetést, összesítésben 3-2 még mindig a stoke-nak.
    félidő.
    53. perc: 3-1, ortega dupla, összesítésben 3-3, igenben lőtt góllal változatlanul az angolok állnak továbbjutásra.
    67. perc: TIZENEGYES! 4-1! ortega mesterhármasával 4-3 nekünk, mi állunk továbbjutásra!
    70. perc: 4-2, összesítésben 4-4, a stoke áll továbbjutásra újra, idegenben lőtt gólokkal.
    89. perc: TIZENEGYES! 5-2! ortega a második tizijét is bevágja, így négy gólos, mi pedig 1(+3) perccel a vége előtt továbbjutásra állunk, összesítésben 5-4!
    91. perc: 5-3, stoke gól, összesítésben 5-5, tehát idegenben lőtt gólokkal az angolok mentek tovább...

egy kicsit csalódott vagyok ugyan, de nem adom fel, ez a meccs most inkább erőt adott mint összetört, mégiscsak 5-3-ra vertünk egy premier ligás csapatot egy finn gárdával!

• Lancelot1983
    Köszi szépen, vándorolni nem szoktam, akkor végül is annyira nem számít, csak barátságos meccseken premier ligás csapatok ellen sem vesztettem, és a bajnokságban 4-et lőttem idegenben az egyik csapatnak + nyertem a második meccsemet is, úgy hogy tök utolsó helyre várnak második ligában. Gyanús volt ez a kezdés, de akkor nem az országos hírnév és az automatikus tapasztalat az oka:)
  • Szycsu
    Na ebből látszik, mennyire nem vagyok még profi. Év elején beállítom, hogy teljesen lehúzom a védővonalat, aztán amíg az a mentés megy, azt használom :D
  • Utley
    -10 pontos levonás kezdésnek...A bajnokság első harmada után van már kemény +7 pontom:) Ha nem lenne a levonás,akkor pont a vonal fölött lennék,de így csont utolsó vagyok.Anyagilag nagy gond még nincs!Az FA kupában még áll a csapat:)))Sajna a fiatalok nem bírják sorozatban a meccseket!
  • lechero
    Ezt én is kipróbálom... Ennél nagyobb kihívást... 0 játékos, hatalmas hitel, kiesés, pontlevonás :)
  • szabii98
    Hummels-Huntelaar-Reus triót próbáltam leigazolni, Hummi 5,5m eurót ér, de 10ért sem adják el, és a többieket sem.... valami opciót állítsak, vagy kölcsönt?
  • zorrobomber
    az bátor :)
  • Utley
    Óriási kihívást találtam egy új adatbázisba.A Portsmouth csapatát kéne benttartani a 3.ligába,de ilyen 18 éves makonya játékosokkal.Természetesen igazolni nem tudok,de nincs is miből...Jah és kölcsönbe se tudok hozni arcokat,mert kizártak minket az átigazolásból...Anyagilag padlón vagyunk évi 15millás veszteség lesz alapból,de kérdés mire megyünk :)