A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
ez nekem újdonság volt. talán egy következő mentésemben így fogok tenni
Közben kis helyzetjelentés. Harmadik szezonomban a Fradival végre vezetjük a bajnokságot. 9 fordulóval a vége előtt vezetjük a Loki előtt a tabellát 9 ponttal. Ők az elején nagyon beragadtak (talán a Bl miatt), én pedig iszonyat jó szériát futottam. Volt egy tizenakárhány meccses győzelmi szériám. Az MK és a Ligakupában is állok még, meg akarom nyerni most mindkettőt, eddig csak két Ligakupa van a vitrinben, valljuk be ez elég sovány.
Most egy nagyon hajtós pár hét következik, kicsit tartok is tőle. 3 naponta meccselés jön. Ligakupában Győrrel oda-vissza, kupában Loki oda-vissza, lesz közben egy Diósgyőr meg egy Újpest elleni meccs is. Ráadásul kezd kijönni a fáradság, sorra sérülnek le kisebb-nagyobb időre az embereim.
Eredménytől függetlenül nyáron komoly változások lesznek a keretben. A két legjobb csatárom el fog menni. Az egyik aláírt a Salamancához miután nem hosszabbított velem (1,3 millióért jött - a Fradinál ez qva nagy pénz. Bár ez az első játékom szóval tapazstalatlan voltam az első évben), a másik meg egy anyaegyesülettől jött kölcsönbe. Télen igazoltam 2 fiatalt, de eddig egyik se váltotta meg a világot.
A vezetőség eladta a fejem felett Andrezinhot és a középhátvédemet is. Andrezinho pótlására azt hiszem az egyik fiatal jó megoldás lesz. Bár csak 2,5 csillagos a srác de valamiért nagyon megy neki. Jobban mint a papíron jobb játékosoknak. Hátvédnek is talán ott tartom az egyik fiatalt, de jobb lenne egy Tutorics szerű inkább.
Állandó félelmem, hogy elviszik a kicsit is jobb fiatalokat. Mivel eddig nem tudtam ezt a magas kivásárlási összeges trükköt, ezért simán kapkodják el a nagyobb klubok őket. A kis 18 éves irányítómat a Barca meg a Portó edzője dicsérgeti, Monacóból jönnek nézegetni, stb. Nem sokáig fogja ő se húzni itt, ráadásul nem kapok érte komoyl pénzt.
Tervbe van véve pár magyar igazolása, a Bl selejtezőben nem ártana ha lenne, meg amúgy is...A fő gondom a magyarokkal hogy gyengék. Aki meg jó az sokkal-sokkal többet kér mint egy noname afrikai. Kanta és Tischler a célpont. Poén, hogy a játék elején 1,5 milliót érő Lázok az nálam már Siófokon van. :D 2014 jön, talán Gera Zolit is vissza lehet csábítani :) Kár hogy van egy hasonló kvalitású algériai vagy milyen kölyök aki heti 300 euróért elfocizgat nálam.
Szezon végén lejárnak a játék indulásakor igazolgaott emberek szerződései, így végre felszabadul egy jelentős bérkeret. Talán sikerül pénzügyileg is nyereségessé tenni a klubot. Eddig már 2x is pénzügyi injekcióra volt szükség a vezetőség részéről, ez nem túl jó dolog szerintem. Így semmi fejlesztést nem lehet kikönyörögni tőlük.