A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
geo91 #84007 már egy ideje szerettem volna a honvédos karrieremhez hasonlót megpróbálni megismételni, de más országban. ehhez most meg is találtam a megfelelő klubot ami kb. ugyanaz a szint. ez pedig az fc honka a finnországi espoo városából. ami még vonzó volt hogy tele van saját nevelésű (a bajnokság szintjén) tehetséges fiatalokkal, tehát az el-re, bl-re való nevezés nem lehet majd gond a kezdetekben sem. ami pedig még a finnek mellett szólt az pedig a légiósszabályzat, olyan szabad a kezem mint az nb1-ben volt, jóformán csak a dél-amerikaiak számítanak légiósnak, így raklapnyi tehetséges afrikait igazolhatok... :D (sajnos ez az ára, ha az ember rövidebb távon szeretne eredményes lenni.) na meg aztán az sem árt hogy vannak bőven riválisok a bajnokságban, a dinamo zagrebnél a riválistalanságba fásultam bele nagyon hamar.
a bajnokság kétharmadánál vagyunk 2011 augusztusában (tavaszi-őszi rendszer van.), harcban a bajnoki címért, ligakupában elődöntőig (bajnoki szezon előtt lett lezavarva az egész.), a kupában pedig a döntőbe (még nem lett lejátszva) jutottunk. (érdekes a lebonyolítása, az elődöntő és a döntő között hónapok telnek el...)
most pedig jöjjön a lényeg. (amúgy nem is számítottam rá hogy már az első szezonban részt vehetek nemzetközi kupában, meglepetésként ért.)
a meccs nem túl nagy tétjét leszámítva (csak egy harmadik fordulós európa liga selejtező visszavágó volt.) fm-es pályafutásom legdrámaibb meccsén vagyok túl, aminek a vége (reménykedés közepette imába kulcsolt kezek és dühödt asztalcsapkodások váltakozása után) sajnos csalódás lett... pedig csak 4 perc hiányzott volna a csodához...
kezdjük az elején. az első két körön viszonylag egyszerűen túljutottunk, de aztán jött a sorsolás. stoke city... nem sok reményt fűztem hozzá, az odavágón elszenvedett 2-0-ás idegenbeli vereség után meg pláne. (elég olcsón megúsztuk, de erőviszonyok tekintetében nem túl kecsegtető eredmény a visszavágóra nézve...) hát íme:
21. perc: 0-1, vezetnek az angolok, összesítésben 3-0 nekik.
40. perc: 1-1, savage kiegyenlít, összesítésben 3-1 a stoke-nak.
44. perc: 2-1, ortega megszerzi a vezetést, összesítésben 3-2 még mindig a stoke-nak.
félidő.
53. perc: 3-1, ortega dupla, összesítésben 3-3, igenben lőtt góllal változatlanul az angolok állnak továbbjutásra.
67. perc: TIZENEGYES! 4-1! ortega mesterhármasával 4-3 nekünk, mi állunk továbbjutásra!
70. perc: 4-2, összesítésben 4-4, a stoke áll továbbjutásra újra, idegenben lőtt gólokkal.
89. perc: TIZENEGYES! 5-2! ortega a második tizijét is bevágja, így négy gólos, mi pedig 1(+3) perccel a vége előtt továbbjutásra állunk, összesítésben 5-4!
91. perc: 5-3, stoke gól, összesítésben 5-5, tehát idegenben lőtt gólokkal az angolok mentek tovább...
egy kicsit csalódott vagyok ugyan, de nem adom fel, ez a meccs most inkább erőt adott mint összetört, mégiscsak 5-3-ra vertünk egy premier ligás csapatot egy finn gárdával!