104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
véget ért a szezon. Egy elég jó szériával zártam a szezont végül is. Utolsó 9 meccsen 7 győzelem 1 d, 1 v. Ötödik helyre értem fel, ez volt az igazi Fradi tavasz :D 2 ponttal csúsztem le a nemzetközi kupás helyről. Mondjuk messzire úgyse jutottam volna valószinűleg. A téli szünetben megcsinált taktikai változások végül is beértek és egész jó meccseket játszottam. Tartása is volt a csapatnak mert nem egyszer vesztes helyzetből sikerült forditani. A védelem sajna átjáróház, az Otten, Klein páros pedig papiron jónak tűnne. Svábot próbálgattam balhátvédben, csakazértis kéne egy saját nevelés, de szerintem nyáron ott is csere lesz. Gyakorlatilag alig volt meccs amit nullára hoztam volna.
Az új igazolások végül is beváltották a hozzájuk fűzött reményeket
Kanta (400k) 27 meccs/7 gól, 6 gp
Nikolics (30k) 11 meccs/ 7 gól 3 gp
El Bahri (Le Mansból jött ingyen, bal oldali kpként játszattam, most 100k-t ér) 24 meccs/ 3 gól, 2 gp 7.03-as átlag
Gnanou (ingyen jött jobbhátvéd) 10 meccs/3 gp 7.35-ös átlag
Szeptember közepére elkészül az edzőközpont meg az ifi központ is.
Most fogom utolérni a "valóságot", van egy csomó future transfer, igy nyáron maximum egy balhátvédet keresek majd, vagy esetleg még Kanta helyett, mellett egy játékost. Az asszisztens szerint most kezd hanyatlani Kanta, talán egy kis pénzt ki tudok szedni még belőle. A további átalakitás az majd csak a téli szünetben várható.
Ezen kivül egy kapus kellene még. Ranilovics volt az első számú, de nem igazán tetszett. Nem tudom mennyire sok vagy kevés a 30 meccsen 38 kapott gól, 8 góltalan meccs, 6,9-es átlag. Majd még kiderül. Ha találok ingyen kapust akkor lehet hogy csere lesz -
Ilyenek vagyunk. Nekem pedig a Fifa nem tetszett, mert semmi más nem volt, mint csili-vili grafika, és gagyi játékélmény. -
sok haveromnak eleinte nem tetszett h kb adatokból áll az egész. de rászántam egy kis időt megmutogattam benne pár dolgot h mit hol talál h ilyenek, és egyből megtetszett nekik h milyen összetett meg valósághű. azóta már mindegyik nyomja és várja mindig az új verziót. -
jaja,ha valaki csak egy kicsit is megtanulja kezelni az FM-et,és netán még meg is tetszik neki,azonnal beszippantja a játék. ez a srác biztos nem játszott huzamosabb ideig az FM-el -
hát kb olyan ember írta aki azért nem szereteti az fm-t mert már neki ez túl bonyolult ezért a sokkal 1szerűbb fifát favorizálja. -
Ráadásul többször is szerepel ez benne, itt mindenki mindenkinek a foglya... Plusz a hülyeség, hogy félnek, és ezért nem mernek infókat kiadni a játékról. Persze, szoktak. :D
Olyan ez a cikk, mintha egy 14 éves írta volna. -
igen igen,nekem is szemet szúrt. komolytalan az írás -
Ráadásul bődületes helyesírási hiba is van benne, ami alapból is komolytalanná teszi az egészet. "Foglya"... megőrülök! Kinek a foglya? -
FIFA Manager 13 vs Football Manager 2013
"Az vitán felüli, hogy az FifaM nem tud versenyezni a FootballM terjedelmes adatbázisával, ám játékélményben és főleg grafikailag, idén sem foglya felülmúlni a Sport Interactive az EA Sports-ot!"
a cikk írójának sajnos nem esett le az a tény,hogy a fifa manager az egy árkád játék,amit egy 10 éves,meg egy 70 éves is lazán játszhat,de a football manager az meg SZIMULÁTOR. Egyik évben se győzte le a FIFAM az fm-et,pedig én játszom mindkettővel(most is fenntvan mindkét játék). -
postimage, imagerz -
juvemarci0818 #84717 hova tudok képeket feltölteni???
mert a noob nem möködik -
összefoglaló mindig jöhet... -
juvemarci0818 #84715 Sziasztok!
Kezdtem eggyet (FM 2012: mostani igazolásokkal (pl: ibra=psg)) a norvég bajnokságba feljútó SARPSBORG 08 FOTBALLFORENING-el
A csapatot 2007 (!!!!!!) ben alapították és még csak fél-profik ....
A cél a középmezőny az első évben
érdekelne valakit?? -
pedig úgy lenne a fasza fejleszteni a fiatalokat :D na mindegy -
Blum #84713 -
ateszegry #84712 emberek ezt nem hiszem el..mondom kezdek egyet a fradival..erre 1.forduló fújpest-fradi..nyertem 7:0ra,ebből torghelle lőtt 5öt,demba savage pedig 2őt:D hihetetlen AIR SANYA:D -
geo91 #84711 fel, de ahogy feljutnak, megszűnik a fiókcsapat státuszuk -
ha van egy nb2-es feeder klubom akkor az fel tud jutni az első osztályba? -
jövőhéten jönnie kéne a demonak,2 héttel megjelenés előtt szokták kidobni,remélem ez idén is így lesz :D -
10 colos a kijelző, de amúgy egész szépen elfut. Sokkal jobban ráadásul mint az asztali gépen a 11 futott.
Amúgy (hogy a játékról is szó legyen - a réges régi 12ről :D) mocskosul inog alattam a kispad. Sikeresen a 13. helyre vittem le a Fradit. Valami nagyon eltört a csapatnál. Szezon elején volt ilyen 7-8 meccses győzelmi sorozatom is, most pedig sorba jönnek a zakók, kupából és ligakupából is kiestem, pár pontra van a kieső zóna is. Ez a szezon (2011-12) totál kuka, már csak arra várok hogy túléljem a padon ezt az évet, mert nyáron lesz egy csomó future transfer, hogy felhozza a mostani valós állapotra a keretet.
Próbáltam a kapott anyaggal dolgozni, bár lett pár igazolás még igy is. (Kanta és Nikolics, illetve egy jobbhátvéd és egy szélső - mindkettő 3,5 csillagos)
A gond, hogy fogalmam sincs mi a fene történhetett, mert nem is változtattam semmin. Most viszont már kénytelne voltam a taktikán variálni, új felállásra álltam át, de ennek meg szintén idő kell mire beleszoknak, csak félek hogy én már nem érem azt meg a padon.
Szeptember-október környékén még vereségem se volt, max 1-2. Azután október 16-án volt egy videoton elleni győzelem, majd 11 meccses nyeretlenségi széria, kiesés a magyar kupából, ekkor jött a szünet, amikor szép eredmények jöttek, egyre erősebb ellenfelek ellen ám ez sem segitett. 1 Haladás elleni győzelem, 2 vereség, kiesés a ligakupából és most jön a remegés hogy a 9 meccsen hozzak néhány pontot. Érdekes lesz a szezon hátralévő része. Még eddig nem rúgtak ki, nem most kéne elkezdenem a dolgot :D -
aha értem,mondjuk nekem azis meglepő,hogy egy sima netbookon elfut az FM -
karajjj #84706 mert netbookon olyan kics a képernyő felbontása, hogy külön skint csinálnak hozzá a fanok, hogy egyáltalán lehessen vele játszani, mert a játék fele különben nem fér ki -
ezt nem nagyon vágom,hogy miért kell neked mindenképp netbook skin? amúgy igazad van,énis eldöntöttem,hogy megveszem az ideit,a steam miatt idén is bajos lesz a feltörés,a patchekről nem is beszélve...fog a faszom szenvedni,10ezret megér az,hogy 1 évig van egy fix "szórakozásom" -
nekem mindenképpen addig kell várni mig ki nem jön a netbook skin, mert másképp el se tudom inditani a játéékot. Fogok annyit játszani vele hogy megérje megvenni, de azért Mo-n vagyunk, szóval meg kell gondolnom mire adok ki pénzt :D
Nekem édes mindegy honnan van, csak ne kelljen crackel szórakozni, meg ennyit a készitők is megérdemelnek. -
ha karácsonyig akarsz várni mindenképp,akkor meg valamelyik cdkey-es oldalban gondolkozz,ahogy karajj is írja,karácsonykor nem csökkentik az árát a dobozosnak -
na takarodj már...széjjel lövöm a Paks kapuját, aztán ez a majom kis Hrepka 4 perc alatt rúg 2 gólt, úgy hogy 2 lövésük van összesen -
karajjj #84701 karácsonyra mindig meg szokták tartani az árat -
remélem mondjuk olyan karácsony környékére a netbookra való skin is kijön és hátha lesz vmi áreső is esetleg. Max 20-25 dollárt adnék érte. Reális hogy lemegy annyira az ára esetleg? -
2 hét után már lesz egy pár fmbasen meg sortin -
a skinek mennyi idővel később jönnek ki? Nekem konkrétan a netbook skin kéne majd. Addig ugyanis mig nem jön ki, nem tudok mit kezdeni a játékkal, pedig szemezgetek a 13-al hogy meg kéne majd venni -
nem tudom volt-e már,fm13 finance
-
lehibernáltatom magam én is mint Cartman,és felkelek november 3.-án ASD:SAASD:ASSDG -
Utley #84695 hehe ilyen se volt még...az emberem(Kieron Richardson) saját térfél közepéről vert egy hatalmas gólt a PL-be a Wigan ellen :D -
StillAwesome #84694 Peti: Ingyenesek közül ajánlanám --> Xisco Nadal, Németh Krisztián, A. Soukouna, A. Ngambi, P. Womé,
Akit érdemes elhozni: Strestik/Foxi (Év végén mindegyiknek lejár a szerződése), Villalva (kölcsönbe), Kanta, Mobi Okoli, G. Hauche.
-
peti1100 #84693 Sziasztok! Belekezdek egy utolsó karrierbe a 2012-es játékban! Magyar bajnokságba szeretnék kezdeni azon belül pedig a legnépszerűbb és legsikeresebb klubbal a Ferencvárossal! Aki már volt az NB1-ben tőlük szeretnék kérni egy két tanácsot! Pár játékost tudtok-e ajánlani?(tehetséges ill. azonnal bevethető is jó) És hogy még melyik bajnokságokat érdemes betölteni? Köszönöm a válaszokat előre is! -
juj ilyet még nem láttam de most egy játékos egyszerre két sérülést is összeszedett :D
bordatörés - 4 hét
könyöksérülés - 2 hét
amúgy nem játszatom, de most be kellett dobni, sikeresen bebizonyitotta hogy nem kell számitanom rá a továbbiakban se -
a scouting poolos cuccnak annyi a lényege, hogy nem kell kiválasztani hogy melyik scout nézze meg a játékost hanem csak berakom a "medencébe" és a ráérő scout megnézi. Tehát ha kb egyforma scoutjaim vannak akkor nem kell foglalkozni vele, hanem elég mindig a poolba tenni a játékost? -
Neoncsoves #84690 tud valaki valamilyen cdkulcsos, akármilyen oldalt ahol olcsó az FM13? -
ohh de tudok örülni ilyenkor
Kanta lesérült 2 hónapra, meggyógyult, aztán edzésen megint összeszedett egy újabb 1 hónapos sérülést, pedig a felépülés után még egy percet se játszott -
KaZsolt #84688 Igen,úgy valósabbak a statisztikák ha több bajnokság van betöltve,a régebbi részekkel úgy játszottam,általában 8-9 bajnokságot töltöttem be,de sokszor csak az első osztályt.
Igazából csak egy kicsit volt lassabb a játék,nem volt zavaró.