A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
10 colos a kijelző, de amúgy egész szépen elfut. Sokkal jobban ráadásul mint az asztali gépen a 11 futott.
Amúgy (hogy a játékról is szó legyen - a réges régi 12ről :D) mocskosul inog alattam a kispad. Sikeresen a 13. helyre vittem le a Fradit. Valami nagyon eltört a csapatnál. Szezon elején volt ilyen 7-8 meccses győzelmi sorozatom is, most pedig sorba jönnek a zakók, kupából és ligakupából is kiestem, pár pontra van a kieső zóna is. Ez a szezon (2011-12) totál kuka, már csak arra várok hogy túléljem a padon ezt az évet, mert nyáron lesz egy csomó future transfer, hogy felhozza a mostani valós állapotra a keretet.
Próbáltam a kapott anyaggal dolgozni, bár lett pár igazolás még igy is. (Kanta és Nikolics, illetve egy jobbhátvéd és egy szélső - mindkettő 3,5 csillagos)
A gond, hogy fogalmam sincs mi a fene történhetett, mert nem is változtattam semmin. Most viszont már kénytelne voltam a taktikán variálni, új felállásra álltam át, de ennek meg szintén idő kell mire beleszoknak, csak félek hogy én már nem érem azt meg a padon.
Szeptember-október környékén még vereségem se volt, max 1-2. Azután október 16-án volt egy videoton elleni győzelem, majd 11 meccses nyeretlenségi széria, kiesés a magyar kupából, ekkor jött a szünet, amikor szép eredmények jöttek, egyre erősebb ellenfelek ellen ám ez sem segitett. 1 Haladás elleni győzelem, 2 vereség, kiesés a ligakupából és most jön a remegés hogy a 9 meccsen hozzak néhány pontot. Érdekes lesz a szezon hátralévő része. Még eddig nem rúgtak ki, nem most kéne elkezdenem a dolgot :D