A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kosheen
    véget ért a szezon. Egy elég jó szériával zártam a szezont végül is. Utolsó 9 meccsen 7 győzelem 1 d, 1 v. Ötödik helyre értem fel, ez volt az igazi Fradi tavasz :D 2 ponttal csúsztem le a nemzetközi kupás helyről. Mondjuk messzire úgyse jutottam volna valószinűleg. A téli szünetben megcsinált taktikai változások végül is beértek és egész jó meccseket játszottam. Tartása is volt a csapatnak mert nem egyszer vesztes helyzetből sikerült forditani. A védelem sajna átjáróház, az Otten, Klein páros pedig papiron jónak tűnne. Svábot próbálgattam balhátvédben, csakazértis kéne egy saját nevelés, de szerintem nyáron ott is csere lesz. Gyakorlatilag alig volt meccs amit nullára hoztam volna.
    Az új igazolások végül is beváltották a hozzájuk fűzött reményeket
    Kanta (400k) 27 meccs/7 gól, 6 gp
    Nikolics (30k) 11 meccs/ 7 gól 3 gp
    El Bahri (Le Mansból jött ingyen, bal oldali kpként játszattam, most 100k-t ér) 24 meccs/ 3 gól, 2 gp 7.03-as átlag
    Gnanou (ingyen jött jobbhátvéd) 10 meccs/3 gp 7.35-ös átlag

Szeptember közepére elkészül az edzőközpont meg az ifi központ is.
    Most fogom utolérni a "valóságot", van egy csomó future transfer, igy nyáron maximum egy balhátvédet keresek majd, vagy esetleg még Kanta helyett, mellett egy játékost. Az asszisztens szerint most kezd hanyatlani Kanta, talán egy kis pénzt ki tudok szedni még belőle. A további átalakitás az majd csak a téli szünetben várható.
    Ezen kivül egy kapus kellene még. Ranilovics volt az első számú, de nem igazán tetszett. Nem tudom mennyire sok vagy kevés a 30 meccsen 38 kapott gól, 8 góltalan meccs, 6,9-es átlag. Majd még kiderül. Ha találok ingyen kapust akkor lehet hogy csere lesz