104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
biztos mindenki a 13 bűvöletében van most, de nekem lenne egy kérdésem a 12-höz még
Az hogy a fenében van, hogy a többi csapattól viszik el nagy pénzekért a játékosokat, hozzám meg a franc se jelentkezik be. Pl most is a Győrtől elvittek vmi cseh srácot 3 millió ojróért, úgy hogy azért annyira húde nagy teljesitményt nem nyújtott, nálam meg ott van mondjuk egy Klein aki igaz hogy 28 éves, de olyan szezont futott most is hogy csak lesek - 24 meccsen 9 gólt fejelt eddig, és egyedül egy Leicester gondolkozik rajta hogy TALÁN jön egy 300 ezres ajánlattal. Meg ott van a 25 éves csatárom aki 20 meccsen 19 gólt szerzett és még csak susmus sincs róla, hogy el akarná valaki vinni
Szóval nálam azért vannak akik letettek valamit már az asztalra, de még véletlen se jön értük olyan ajánlat ami picit rendbe tehetné a költségvetést. Már második év közepén vagyok, de állandó a havi 100-200 ezres minusz -
a demo ingyenes lesz ha lesz, a tört dolgokról meg találsz infót a warez topikban -
Solt #84845 Szerintem nagyon hasznos, sok sikert! ;) -
Köszönöm azért az észrevételeket!
Letöltöttem a taktikai segédletet, annak idején már tanulmányoztam, de most átolvasom megint, és módosítom a taktikámat! -
én sem tolom ennyire előre a szélsőimet legfeljebb ha vesztésre állunk vagy ha egy csatárral állok ki.Abban is lehet valami hogy ellentámadásnál pedig már csak a védő sorodon múlhat minden....A két támadó közül pedig az egyik nálam mindig visszalép.
Nos a várakozás felőrli az én idegeimet is emiatt egy utolsó (bár kitudja) szezonba belevágok én is .Ez a 2043/44 és a cél a bajnoki cím.A csapatból kinézem a bravúrt, legalábbis a felkészülési meccsek alapján, szóval van esélyünk.Nos az első 5 forduló kicsit lelombozott hiszen mindössze 8 pontunk van : 2 győzelem mellett 2 döntetlen és egy vereség bár 3 meccset a tavalyi 1. 2. és 4. helyezett ellen toltunk.Már 5 pont a hátrány de messze még a vége. Pedig jól kezdtünk a szezon elején behúztuk a Trophée des Champions-t a Psg ellen sőt időközben bejutottunk a Bl-be is a Xamax leverésével (i:1-3 o:3-2).A csoportban a Sporting Gijónt a Manchester Cityt és a Vitesset kaptuk.A hollandok elleni pontocskákból egy Európa Liga helyet remélek a többi pont ráadás. Képekkel félévkor kösz ha elolvastad -
Solt #84842 Nem akarom itt a fő okos szerepét eljátszani, de így ránézésre ezek lennének az észrevételeim,
- A csatárjátékod szerintem nem az igazi. Az AF beállítás mellett az ék próbál az oldalvonal felé kihúzódni, és onnan beadni. Ha baloldalon játszatod, akkor ballábas játékosnak kéne ott játszania. Ezen kívül két csatár esetén az egyik legyen támogató szerepkörben... Floccari értékeit elnézve ő lehetne szerintem complet forward támogató szerepkörben.
- Ha jól látom az a cél, hogy kivédekezed a támadást, majd a szélre előrevágott labdákkal próbálsz operálni... Kontra játékhoz így szerintem gyenge a középpálya, plusz, ha te vesztesz labdát, akkor meg sem állnak a kapudig...
Nekem nagyon "szélsőséges" ez a felállás... valahogy nem látom, hogy ez olajozottan működhet, de természetesen ez semmit nem jelent! :)
Jó az alap elképzelésed, de, ha megérted a mechanizmust, akkor még jobb lesz... :) EZT töltsd le, és tanulmányozd át. Igaz, hogy a 2009-hez készült, de szerintem jól rámutat a játék lelkületére... Ez százszor többet ér, mint az én okoskodásom... :)) -
ateszegry #84841 csak lesz tört valahol:) -
Piko888 #84840 Most itt a legolcsóbb : http://www.fm-base.co.uk/forum/forum.php -
nincs még demo -
ateszegry #84838 demot le lehet ingyé vhol tölteni? -
A képek, remélem most már látszanak.
-
Érdeklődve olvastam a fejtegetésed a taktikáról, leginkább azért, mert én is hasonlóval vezetem a Blackburn Rovers csapatát. Az első évben egy idegen taktikával éppen hogy megúsztam a kiesést (16.), majd utána csináltam egy sajátot, amivel tavaly 6. helyen végeztem, idén pedig egyelőre az 5. helyen állok, de a 10. fordulóig vezettem a bajnokságot.
Elmondanád a véleményedet az én taktikámról is? Mondjuk nem akarok több képet betenni még pluszban a játékosokról is, mert nálam majdnem minden játékosnak van valami egyéni utasítása, de elsősorban ez a lényeg:
Van egy védekezőbb változat is, azzal erősebb csapatok ellen lépek pályára, ott a három támadó középpályás vissza van vezényelve egy sorral hátrébb, de gyakorlatilag ugyanez.
Köszi! -
:) steamen nagyon drága azt néztem :S -
Piko888 #84834 Oké, bár még sose csináltam olyant. -
ha Barcaval tolod majd lőjjed felfele a képeket ám!!
-
Neoncsoves #84832 ne mondj ilyeneket mert még a végén én is előrendelem holott másra kéne a pénz... :D -
Piko888 #84831 Reggel megérkezett a serial, de sajna jöttem melóba, de délután megnézem. Én a Barcával vagy aLeedssel kezdek. -
hát ezt a játékot eléggé eltalálták mit ne mondjak :D a mérkőzések nagyon jók. és minden nagyon szuper -
Hat meg csak nezem az ujdonsagokat!de amugy sztem peccsel vagy arsenallal fogok kezdeni:) -
őőő...nem hiszem :D -
Blum #84827 Ha Seria A,akkor Udinese! :D -
Piko888 #84826 Kivel nyomod? -
jöhetne már...:D
nem is tudom kivel kezdjek majd...:D Fio, Spurs, NB1??? hmm :DD -
egész jó csak még furcsa a menüje nekem :) -
Piko888 #84823 Megtörtént, levonta az összeget.
Egyébként milyen? -
Neoncsoves #84822 elvileg live a beta steamen! -
hát fel kell töltened utána a személyid mindkét oldalát és utána kb órára rá megjött minden -
Solt #84820 Szerintem amíg nem tanulsz bele a játékba, addig ne kínozd magad ilyenekkel, mert elmegy tőle a kedved. :) Kezdj valami erős csapattal, ahol bizonyosan kizárhatod, hogy a játékosok képességei jelentik az akadályt...
Tapasztald ki a játékot, nézd meg, hogy a változtatásaidra, cseréidre, taktikai húzásaidra, hogy reagál a gép. Ha majd egy jó csapattal megnyersz mindent, akkor kezdj egyel gyengébb brigáddal... :)
Én most az MTK-val szivatom magam úgy, hogy csak magyarokat igazolhatok még az edzői stábba is! :D Az első CM óta játszom a szériával, de még így is feladja leckét az idegrendszeremnek... :D -
Piko888 #84819 Köszi, neked mennyi idő alatt jött meg a kód? -
Piko888 #84818 A vásárláskor az Invoice Adress fülön van.
Ki kell választani, hogy Type of Licence, Home, Enterprise, Self Empleyed -
jaaaaaaa oda csak home-ot írtam mást nem kell sztem -
milyen type of licence? -
de amúgy köszi az észrevételeket, megfontolom :)
Most már csak annyi a gondom hogy a bőség zavarával küszködök. Próbálok egyensúlyozni a valóság meg a játék között :D Ott van pl Böde akinek kéne helyet szoritanom a csapatba, vagy Józsi, de egyszerűen nem férnek be sehova :D -
Rudee #84814 Igen. Én is játszattam így Kantát még asszem sima 4-4-2-be (Völgyi/Kulcsár - Józsi - Kanta - Jovanovic/Hakola) és onnan is osztott elég gólpasszt. A 2 csatár dolga a góllövés, nem az irányítóé. -
Piko888 #84813 Most rendelem elő, de nem tudom mit kell választani a Type of Licence-nél?
Te melyiket választottad? -
Solt #84812 Oké, csak megemlítettem! :) Belül nálam egész jól teljesít... -
ő kiszorult a csapatból már. Alempijevicset játszatom jobb hátvédben, Gnanou csak vészmegoldás volt -
Solt #84810 A Gnanou nálam is ott van... nem tudom neked, hogy kreálta be, de nálam egyértelműen belső védő... WB-ben nagyon nem jó... főleg nem 6-s cselezéssel és 3-s keresztlabda értékkel...
Sok ilyen "apróságon" múlik a végeredmény... -
Solt #84809 Na igen, sejtettem, hogy valami kaotikus felállásról van szó! :) Szerintem az alábbiak azok amik nem stimmelnek,
- Túl nagy az űr a középpályán, messze van egymástól a szűrő és a támadó középpályás
- Túl sok a támadó szerepkör, valószínűleg ezért töketlenek a csatáraid
- Túl nagy a kreatív szabadság. A more expressive beállítással a védők és a szűrők kreatív szabadsága is nő, amire ezen a szinten semmi szükség...
- A WB helyett szerintem FB beállítással használd a szélső védőket, így stabilabb lesz a védelmed. Nem hiszem, hogy cselgépek és keresztlabda bajnokok lennének az Urak...
- A press more szerintem megint felesleges, a Control mentalitással pont elég a letámadás egyelőre... főleg idegenben!
- A stick to position beállítással bebetonozod a kreatív játékosaid... arra figyelj, hogy 1-3 játékos legyen olyan szerepkörben, ahol elhagyhatja a pozícióját. 1 akkor, ha védekezel, 3 akkor, ha nagyon támadsz és sokkal jobb vagy.
- A szélek erőltetése nem mindig jó... főleg nem akkor, ha irányító szerepkörben van az egyik szélsőd, és támogató szerepkörben a másik... a szélek erőltetése akkor lehet jó ötlet, ha két támadó mentalitású, gyors, jól cselező, jól beadó szélső van a két oldalon, akik jobbak mint az ellenfél védői.
- Egyelőre ne játssz irányítóval, plusz célemberrel. Ha túl sok opciót állítasz be, az csak kavarodást okoz... főleg gyengébb képességű játékosoknál.
Ha mindenképpen két ékkel akarsz játszani, akkor a két szélsőt húzd vissza a középpályára. A szűrő legyen védekező mentalitású, a támadó középpályás támogató, és az egyik csatár is támogató... a két szélső plusz az egyik ék lehet támadó mentalitású. Így szervezettebb lesz a csapatod, és ugyanazokkal a játékosokkal kevesebb gólt fogsz kapni szerintem...
Az, hogy sok gólt kapsz úgy, hogy keveset lőnek kapura azt jelenti, hogy valami nagyon nem jó. A meccs motor így fejezi ki azt, hogy nem jók a beállítások... nem feltétlen a kapus a rossz. Egy szervezett, jól beállított taktikával, egy Fradival az NB1-ben még a Ranilovical a kapuban sem lenne szabad 5 gólt kapni. Mindenképpen kevesebb gólt kéne még neki is kapni mint amennyi meccsen véd... gyanítom ez most nem így van... -
így van