A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Solt
    Nem akarom itt a fő okos szerepét eljátszani, de így ránézésre ezek lennének az észrevételeim,

- A csatárjátékod szerintem nem az igazi. Az AF beállítás mellett az ék próbál az oldalvonal felé kihúzódni, és onnan beadni. Ha baloldalon játszatod, akkor ballábas játékosnak kéne ott játszania. Ezen kívül két csatár esetén az egyik legyen támogató szerepkörben... Floccari értékeit elnézve ő lehetne szerintem complet forward támogató szerepkörben.

- Ha jól látom az a cél, hogy kivédekezed a támadást, majd a szélre előrevágott labdákkal próbálsz operálni... Kontra játékhoz így szerintem gyenge a középpálya, plusz, ha te vesztesz labdát, akkor meg sem állnak a kapudig...

Nekem nagyon "szélsőséges" ez a felállás... valahogy nem látom, hogy ez olajozottan működhet, de természetesen ez semmit nem jelent! :)

Jó az alap elképzelésed, de, ha megérted a mechanizmust, akkor még jobb lesz... :) EZT töltsd le, és tanulmányozd át. Igaz, hogy a 2009-hez készült, de szerintem jól rámutat a játék lelkületére... Ez százszor többet ér, mint az én okoskodásom... :))