A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
én sem tolom ennyire előre a szélsőimet legfeljebb ha vesztésre állunk vagy ha egy csatárral állok ki.Abban is lehet valami hogy ellentámadásnál pedig már csak a védő sorodon múlhat minden....A két támadó közül pedig az egyik nálam mindig visszalép.
Nos a várakozás felőrli az én idegeimet is emiatt egy utolsó (bár kitudja) szezonba belevágok én is .Ez a 2043/44 és a cél a bajnoki cím.A csapatból kinézem a bravúrt, legalábbis a felkészülési meccsek alapján, szóval van esélyünk.Nos az első 5 forduló kicsit lelombozott hiszen mindössze 8 pontunk van : 2 győzelem mellett 2 döntetlen és egy vereség bár 3 meccset a tavalyi 1. 2. és 4. helyezett ellen toltunk.Már 5 pont a hátrány de messze még a vége. Pedig jól kezdtünk a szezon elején behúztuk a Trophée des Champions-t a Psg ellen sőt időközben bejutottunk a Bl-be is a Xamax leverésével (i:1-3 o:3-2).A csoportban a Sporting Gijónt a Manchester Cityt és a Vitesset kaptuk.A hollandok elleni pontocskákból egy Európa Liga helyet remélek a többi pont ráadás. Képekkel félévkor kösz ha elolvastad