104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Rudee #84928 Miles Jacobson
@milesSI
Am getting lots of tweets asking about #FM13 demo release. It's still planned for this weekend (time undecided). Definitely NOT tonight. -
Éjféltől? -
Neoncsoves #84926 holnap demo :D -
Piko888 #84925 Sousa jól csinálja, csak sajna Magyarországon elég sokat próbálják elnyomni.
Remélem a Vidinél kitartanak mellette és több fiatal magyar ill .külföldi edző leváltja a kiöregedett, a játszóterüket féltő időseket. -
képzelem...a szünetben bújja handheldet tanácsért, hogy mit mondjon a szünetben :D -
geo91 #84923 igazi teamtalkmester lehet hogy ezzel a kerettel ilyenekre képes :D -
Sousa is biztos sokat fm-ezett :D -
Rudee #84921 Képet kérnék valakitől. Egész pontosan a magyar klubok listájáról kéne, hogy csináljak hozzájuk egy fullos logó packot. -
Solt #84920 Akkor félre értettem! :) -
peti1100 #84919 Hát nem de mondom megkérdezem :D Köszi a gyors választ! :)) -
a játékosok nem halhatatlanok...így nem :D
persze egy idő után lehet újra találkozni velük fiatalon (én csak Ferenczivel találkoztam anno újra) :D -
peti1100 #84917 Sziasztok! Nem tudja valaki hogy az valahogy ki lehet-e kapcsolni hogy ne legyenek generált játékosok? Mert nagyon idegesítő hogy az NB1-ben egy két év után teli vagyok generált játékosokkal....:( -
nekem is crash dumpolt egy időben....nem állandóan csak ha a search player/staffra mentem...csinálhattam bármit dumpolt..
szóval annyira nem kamu.... -
Én arra utaltam, hogy kamu ez az állandó crash dump-ozás, mint mondtam, 10 év alatt, tehát az utóbbi 10 FM/CM-ben összesen kétszer jött elő. FAQ-ba én fordítottam a crash dumps megelőzése részt :) -
Solt #84914 Szerintem csináljatok egy alapos memória tesztet. A crash dump általában memória hibázásra vezethető vissza. -
1 éve tolom rendszeresen, ha nem írtátok volna le, hogy mi az, még most sem tudnám :D -
Hát igen, gyakori dolog ez a crash dump... Nekem is volt tíz IRL év alatt vagy kétszer
-
Szuper szezonkezdet. A crash dump után újra kellett játszani 2 meccset igy végül bejutottam az EL-be, de csak szivás van vele. Egy feröeri halászfalu lelkes amatőrcsapatát hazazavartam vagy egy tucat góllal, aztán kaptam a Maccabi Haifát, idegenben 2-0 ide, otthon egy 3-3-as döntetlen és utána jött a Feyenoord, ami első meccsen otthon 2-0-ra vert, hátra van még az idegenbeli, nagy pénzt nem tennék a továbbjutásomra.
Külön örültem hogy még véletlen se volt semmiféle halasztgatás, két EL meccs között bajnoki. Első meccsen egyből mehettem a lilákhoz, sima 3-0 nekik....aztán a Zete utolsó percben kihozta döntetlenre a meccsét, igy 2 forduló után 1 árva pontocskám van.
Az EL-ben azért is nagyon nehéz, mert nem tudtam nevezni az új igazolásokat, mivel későn csatlakoztak (az átigazolási szezon első napján :D). Most meg a balhátvédnek a karja is eltört, egy másik válogatotthoz ment, igy a Feyenoord ellen pl. 2 ifi is volt a védelemben. -
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1079872190
Itt lehet kérni. -
StillAwesome #84909 Hali mindenkinek!
Új vagyok a fórumon, csak e miatt a topik miatt regisztráltam ide nemrégen, de már régóta olvasgatom a karrierbeszámolókat. Magamról röviden annyit, hogy a 2006-os széria óta játszom a játékkal.
Belevágtam idei utolsó karrierembe, a Videoton gárdájával.
Céljaim a magyar foci, de főleg a Vidi felemelése.
Igazolások szépen sikerültek, de elég szűk lett a keretünk, mindenképp erősítenünk kell.
Érkeztek: A. Soukouna, Strestik, Kanta, Villalva(kölcsön), Nadal, Ngambi.
Legerősebb kezdő 11: Bozsovics - Caneira - Vinicius - Vaskó - Ngambi - Tóth - Sándor - Kanta - Strestik - Nadal - Villalva (Soukouna).
Szuperkupát behúztuk 1-0-ra nagyon gyenge játékkal a Kecskemét ellen.
Jelenleg novembert írok, és meglepetésre a BL-ben még talpon vagyunk, hiszen kivertük a Metalist/Borac/Sturm hármast, így bekerültünk a csoportkörbe, ahol a Chelsea,Lille,Benfica lett az ellenfél. (A befolyt összegből elkezdődött az ifikhez fűződő fejlesztés, ami 2012 októberébe fog elkészülni.) Eddig 4 meccsből két pontot szerezve utolsóként állunk, de csak 1 ponttal előz meg a 3. Benfica, és még van 2 meccs. Mindkét pontot a portugáloktól szereztem, Portugáliában 2:2, itthon 3:3 lett a meccs (84. percben szereztük meg a vezetést, 94. percben egalizáltak.)
A bajnokságot féltávnál magabiztosan vezetem. Egy ideig a Debrecen megállíthatatlannak tűnt, majd kikaptak otthon a Vasastól, idegenben a Pakstól és otthon az akkor 3. Pécstől, így most jelenleg 5. helyen állnak.
A héten jelentkezem ahogy befejeztem a szezont, és írom tovább a beszámolót, amennyiben igény van rá.
U.I.: Sokak nevénél van csapatlógó, stb. Ilyet hogyan kaphatnék én is? Nekem Videotonos kellene, ugyanis a 13-ban is velük fogok kezdeni.
-
Úgy látszik most már minden évi játékra jut egy hülye ötletem...:D Az FM13-hoz is kitaláltam egy baromságot, amit majd megpróbálok összehozni...
de sajna csak a megjelenés utáni héten tudom megrendelni... -
Hát ez az hogy még tárgyalni se voltak hajlandóak. Volt egy jó szezonjuk és már felém se néznek. Nem baj, Kleint elküldtem a picsába az arabokhoz 220 ezerért, Besicset meg vitte a vidi 800ért. Mindkettejüknél a következő eladásból 30% az enyém.
Egyébként csak hogy teljes legyen az öröm kaptam egy crash dumpot és újra le kellett játszani a szezon utolsó két meccsét. Végül is igy odaértem az EL helyre :D Mondjuk nem tudom hogy ilyen módszerrel mennyire legyek rá büszke, de hát ez van. Csak most második körben kikaptam megint a Maccabit mint előző mentésemben. Akkor elpicsáztak, most nem kéne. Kár, hogy még azelőtt le kellett adni a keretet, hogy az új igazolások csatlakoztak -
methyliso #84906 Köszönöm a választ.
Nekem ez fontos info mert feljebb kerültem egy osztállyal és most minden fontos játékosnak több évre szóló szerződése van, de gondolom majd sorban jönnek hogy emeljem a fizujukat.
-
nekem nem tűnt fel sőt forma hanyatlás sem volt nála csak az idegesít hogy bárki ledob egy ajánlatot én vagyok az ellenség mert elutasítom.A másik jó dolog ha meg az ügynöki részesedés miatt nem jön egy játékos.De hát az üzlet az üzlet.... -
methyliso #84904 Gyakran szokott döntőkben tizenegyes párbaj lenni?
Nekem szinte mindig :(
-
methyliso #84903 Jár valami hátránnyal a durcizás?
Mint alacsonyabb osztályú csapatnak nálam most volt először ilyen.
Egyik középpályásom egyszer kivételesen jól játszott az egyik meccsen, erre jön az ügynöke hogy kellene új szerződés hatalmas fizetés+ügynöki jutalommal.
Nem kapta meg mert nem is tudnék annyit fizetni :) -
bár már többen linkelgettetek 1-1 videót az alábbi sorozatból, gondoltam most belinkelem nektek a teljes fejlesztői videóblogot, amiből kiderül az összes fontosabb változtatás a jövőhéten megjelenő új játékról
Football Manager 2013 Video Blogs -
ha nem akar tárgyalni akkor cseszheted....Nálam most pont fordítva van.Több játékosom vinnék de az ajánlatokat elutasítom.Erre jönnek hogy új szerződést akarnak pedig még így is 4 évig érvényes a régi.Ha meg nem kapják meg jön a durci. Már kezd idegesíteni.. -
még jól jártál.
Anno mikor a vidivel voltam, a fél csapatot elvitték majdnem, padozni természetesen, mikor csoportkörös lettem blben.
Elek Ákos nálam kezdő volt, kint 4 év alatt játszott 10 meccsen -
Piko888 #84899 Jó sok pénzzel :-) -
Blum #84898 Ilyet se lattam meg...
A kapusomnak 2013 Juliusaig van szerzodese,de mar megallapodott a PSG-vel,hogy szezon vegen odamegy. Esze agaban sem volt eddig targyalni hosszabbitasrol. Baromi jol ved,tobbszor is a meccs embere lett,emeltem a fizeteset..erre jon a PSG es mar viszi is. Kurva anyjukat!
-
hogy a francba lehet rávenni a játékost hogy hosszabbitsa meg a szerződését??? -
Én sztem a Clairefontaine csapatával vagy valami alacsony francia csapattal.Nem tudok leakadni a csigazabálokról.... -
Na véget ért a második szezonom is a Fradi padján. Ilyen elcseszett egy szezonzárást se sikerült még csinálnom. Valami brutális módon sikerült elszúrnom a végét, igy esélyem se volt semmire, és végül az ötödik helyen zártam ami rosszabb mint a tavalyi, pedig még vezettem is a bajnokságot egy ideig
Ligakupa döntőben a ZTE vert meg, a kupából is viszonylag korán kiestem.
Sorsdöntő pillanatokban valahogy mindig megremegett a srácok lába.
A Vidi ellen amikor újra át lehetett volna venni a vezetést a tabellán akkor kikaptunk 1-0-ra, aztán becsúszott még egy "bravúros" döntetlen (2 gólos hátrányból álltam fel), illetve két nagyon csúnya vereség (diósok ellen idegenben 5-3, illetve Honvéd ellen az utolsó meccsen 0-3)
Ezzel sikerült zárni ezt az elcseszett idényt. Sváb Dani a maga 4 tökéletes meccsével bekerült az év csapatába :D
Igazolások közül néhányan nagyon jól beváltak
Lebohang Manyema, a szép nevű dél-afrikai balszélső/csatár 39 meccs/20 gól, 8gp (50k-ért)
Kaboré - alap balhátvéd
Karim Benounes - ingyér jött, Egerben játszott előtte, irányitószerűséget játszott, 22 meccs/6 gól, 3gp, főleg Kanta sérülése után vette ki a maga részét a játékból
Franck Madou - nagy igazolás volt ő is. Ingyen jött, 38 meccsen/25 gól, 9 passz
Sikerült segget csinálni a számból, mert bevásároltam óccsó afrikaiakból, meg jött egy szerb ifiválogatott is.
Future transferben már megszereztem a Boca Juniorstól 2 tehetséges argentin középpályást meg egy védőt, jön 1 afrikai DMC, 1 afrikai támadó, meg egy jobb hátvéd.
Ezen kivül meg lett az akadémia eredménye, máris felbukkant egy tehetséges irányitó. Már csak meg kéne állnom, hogy újabb játékost vegyek, és jó lenne ha ezek a srácok 1
év alatt összeérnének, és végre valamit tudnék villantani.
Megint kell egy alapos keretszűkitést csinálnom a nyáron. Pár emberkének lejár a szerződése, a többieket valahogy elzavarom.
Nem tudom egyébként mennyire jó módszer az enyém, de én nem szoktam free transzferre tenni az embereket, hanem ha kell akkor 1 euróért elpasszolom akárhova és berakok egy olyan záradékot hogy a következő transzfer 30-35%-a az enyém. Mondjuk még nem hozott a konyhára :D -
Piko888 #84894 Gamestop.hu-t kérdeztem mielőtt megvettem volna, ők azt mondták, hogy aki előrendeli az tuti megkapja ez első nap -
methyliso #84893 Azt meg lehet csinálni hogy az FM12 mentést az FM13-ban folytatni?
Gondolom nem, de mire megnyerem a Hinckley United-del a Bajnokok Ligáját már csak az FM20-at fogom tudni megvenni
Vagy egy időre félreteszem...
-
penz mar felrevan teve, 2.an besetalok az 576-ba,remelem mar aznap megkapjak :) -
Piko888 #84891 Megveszed majd vagy törttel nyomod majd? -
nem -
Piko888 #84889 Nem figyeltem, letöltés után másoltam is be a logo és facepackot illetve egy új skint.