A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kosheen
    Na véget ért a második szezonom is a Fradi padján. Ilyen elcseszett egy szezonzárást se sikerült még csinálnom. Valami brutális módon sikerült elszúrnom a végét, igy esélyem se volt semmire, és végül az ötödik helyen zártam ami rosszabb mint a tavalyi, pedig még vezettem is a bajnokságot egy ideig
    Ligakupa döntőben a ZTE vert meg, a kupából is viszonylag korán kiestem.
    Sorsdöntő pillanatokban valahogy mindig megremegett a srácok lába.
    A Vidi ellen amikor újra át lehetett volna venni a vezetést a tabellán akkor kikaptunk 1-0-ra, aztán becsúszott még egy "bravúros" döntetlen (2 gólos hátrányból álltam fel), illetve két nagyon csúnya vereség (diósok ellen idegenben 5-3, illetve Honvéd ellen az utolsó meccsen 0-3)
    Ezzel sikerült zárni ezt az elcseszett idényt. Sváb Dani a maga 4 tökéletes meccsével bekerült az év csapatába :D
    Igazolások közül néhányan nagyon jól beváltak
    Lebohang Manyema, a szép nevű dél-afrikai balszélső/csatár 39 meccs/20 gól, 8gp (50k-ért)
    Kaboré - alap balhátvéd
    Karim Benounes - ingyér jött, Egerben játszott előtte, irányitószerűséget játszott, 22 meccs/6 gól, 3gp, főleg Kanta sérülése után vette ki a maga részét a játékból
    Franck Madou - nagy igazolás volt ő is. Ingyen jött, 38 meccsen/25 gól, 9 passz

Sikerült segget csinálni a számból, mert bevásároltam óccsó afrikaiakból, meg jött egy szerb ifiválogatott is.
    Future transferben már megszereztem a Boca Juniorstól 2 tehetséges argentin középpályást meg egy védőt, jön 1 afrikai DMC, 1 afrikai támadó, meg egy jobb hátvéd.
    Ezen kivül meg lett az akadémia eredménye, máris felbukkant egy tehetséges irányitó. Már csak meg kéne állnom, hogy újabb játékost vegyek, és jó lenne ha ezek a srácok 1
    év alatt összeérnének, és végre valamit tudnék villantani.
    Megint kell egy alapos keretszűkitést csinálnom a nyáron. Pár emberkének lejár a szerződése, a többieket valahogy elzavarom.
    Nem tudom egyébként mennyire jó módszer az enyém, de én nem szoktam free transzferre tenni az embereket, hanem ha kell akkor 1 euróért elpasszolom akárhova és berakok egy olyan záradékot hogy a következő transzfer 30-35%-a az enyém. Mondjuk még nem hozott a konyhára :D