A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
StillAwesome #84909 Hali mindenkinek!
Új vagyok a fórumon, csak e miatt a topik miatt regisztráltam ide nemrégen, de már régóta olvasgatom a karrierbeszámolókat. Magamról röviden annyit, hogy a 2006-os széria óta játszom a játékkal.
Belevágtam idei utolsó karrierembe, a Videoton gárdájával.
Céljaim a magyar foci, de főleg a Vidi felemelése.
Igazolások szépen sikerültek, de elég szűk lett a keretünk, mindenképp erősítenünk kell.
Érkeztek: A. Soukouna, Strestik, Kanta, Villalva(kölcsön), Nadal, Ngambi.
Legerősebb kezdő 11: Bozsovics - Caneira - Vinicius - Vaskó - Ngambi - Tóth - Sándor - Kanta - Strestik - Nadal - Villalva (Soukouna).
Szuperkupát behúztuk 1-0-ra nagyon gyenge játékkal a Kecskemét ellen.
Jelenleg novembert írok, és meglepetésre a BL-ben még talpon vagyunk, hiszen kivertük a Metalist/Borac/Sturm hármast, így bekerültünk a csoportkörbe, ahol a Chelsea,Lille,Benfica lett az ellenfél. (A befolyt összegből elkezdődött az ifikhez fűződő fejlesztés, ami 2012 októberébe fog elkészülni.) Eddig 4 meccsből két pontot szerezve utolsóként állunk, de csak 1 ponttal előz meg a 3. Benfica, és még van 2 meccs. Mindkét pontot a portugáloktól szereztem, Portugáliában 2:2, itthon 3:3 lett a meccs (84. percben szereztük meg a vezetést, 94. percben egalizáltak.)
A bajnokságot féltávnál magabiztosan vezetem. Egy ideig a Debrecen megállíthatatlannak tűnt, majd kikaptak otthon a Vasastól, idegenben a Pakstól és otthon az akkor 3. Pécstől, így most jelenleg 5. helyen állnak.
A héten jelentkezem ahogy befejeztem a szezont, és írom tovább a beszámolót, amennyiben igény van rá.
U.I.: Sokak nevénél van csapatlógó, stb. Ilyet hogyan kaphatnék én is? Nekem Videotonos kellene, ugyanis a 13-ban is velük fogok kezdeni.