104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
cain #85249 hm, jó ötletnek tűnik, kipróbálom. köszi. -
BetonK #85248 Nem is kell scout.
Én úgy szoktam, hogy végignézem az összes afrikai válogatott keretet, találni elég sok klub nélkül játékost, jópár gyöngyszemet lehet kifogni. -
cain #85247 néznék én, de nem kap vízumot a scout a klubelnöktől. =( -
Az jó ár érte. A tavalyit is valami ilyesmi összegért vettem 1 héttel a megjelenés után.
Ha 365 nappal számolok, akkor az napi 18 Ft.
És majdnem minden nap megy a gépen. Nekem ennyit megér, és ráadásul mindig a legfrissebb, és nem kell szarakodni a crackel. -
kicsit több mint 6000 rugó...
de nekem nehogy elfogyjon hétvégéig a CD-kulcs :D -
paly90 #85244 én is ilyen tippeket kérnék, holnap szeretném meg venni
előre is köszi -
Zenszkij #85243 Steamen igen drága a cd kulcs. Ti honnan vettetek kulcsot? Hallottam olyan oldalakról, ahol olcsóbb, van tippetek mi megbízható? -
Apja kaszát a hülye mlsz-nek. Karrierem első EL csoportmeccse jönne a QPR ellen, erre naná hogy beraknak 4 nappal előtte egy túrát újpestre. Kapják be, előtte meg 2 hülye ligakupa meccsem is volt, ha csak meg lenne cserélve a ligakupa a bajnokival már simán jó lenne mert akkor a bajnokin meg az EL meccsen is kipihenve játszhatna a legerősebb kezdőm. Na mindegy, meglátom hogy alakul.
Egy kis összegzés is az előző pár hónapomról...
2013-14-es szezont harmadik helyen fejeztem be, sajnos pont az UTE lett a bajnok. Indulhattam ismét az EL-ben. Előző években csak púp volt a hátamon, mindig akkor ment el a bajnokság, mert a végén nagyon hiányoztak a szezon elején elbukott bajnoki pontok.
A 2014-15-ös idénynek is félve futottam neki. A szokásos pofozógépet (Vikingur Gota) 10-0-val küldtem haza, nagy meglepetésemre a CFR Clujt is 5-0-ás összesitéssel kiütöttem. A harmadik körben a fehérorosz Shakter Soligors jött, 5-3 ide, és végül jött a Genk, akinek a kapuját az a Köteles védte aki fene tudja hányszor beintett amikor le akartam igazolni. 3-1-el ők is mehettek hazafelé.
A csoportkörben a QPR, Brugge, Stuttgart hármas az ellenfelem, első ránézésre a Brugge talán megelőzhető, a QPR-t talán el tudom kapni itthon, a Stuttgart ellen meg reménykedem a tisztes helytállásban. Jó lenne a harmadik helyre odaérni a csoportban és egy pár pontocskát összeszedni.
Anyagilag egész jól állok, van egy majdnem 4 millás átigazolási keretem, amihez nem nagyon nyúltam, egy kapust (Somodi) vettem 100k-ért, 3,1 millió eurós nyereséget értem el az átigazolásokból, előző évben 2 milliós haszon.
Szóval öröm, bódottág, már csak egy bajnoki cim hiányzik a vitrinből, de az nagyon. Ez az év hátha az én évem lesz végre :)
-
methyliso #85241 A negyedik évben megint sikerült feljutnom a Hinckley Uniteddel, jövőre az angol Championshipben játszunk. Most a 2. helyen egyből feljutottunk 2 fordulóval a vége előtt, kiváncsi vagyok mennyi pénzt kapunk ezért, mert most nem lesz a tévés play-off meccsek bevétele. Viszont május nagy része szabad, küldjek el mindenkit szabira vagy játszak egy rakás barátságos meccset? Ugyanis még mindig pénzhiány van, csak 5000-es stadionunk van, ez a hátránya egy igazán kiscsapatnak. Viszont így legalább a League 1-es meccsek nagy részét telt ház előtt játszottuk :) -
a norcjelandon se akadt fenn a brigád -
wengie papa mehetsz kapálni -
capa07 #85238 Az FM 13-hoz töltöttem le arcokat, de valamiért nem jelennek meg, pedig minden rendben van. Valami 5let, hogy miert?
A cut-out faces megapack 5.0-át tettem be. Előre is köszi! -
ateszegry #85237 okéköszi :) -
itt mindenki eredetivel játszik, szóval nem :)
szerintem itt olvasgass -
ateszegry #85235 halljátok..nállatok nem dob ki a játék mikor a meet a staff-ra mentek..? mert engem kidob.. -
BetonK #85234 Jó lesz az:)!
Ha belefér az elképzeléseidbe, nézz körül Afrikában :)! -
kemény menet lesz,amikor nyir1-el toltam a zete első évben nemhogy visszajutni nem tudott,hanem kiestek az nb3-ba,és utána is ingáztak a két osztály között -
cain #85232 noh, megvettem én is, és kezdtem egyet a zátével. kéne erősítés, pénz persze nincs, és havi 110 bruttóért nincs is túl sok esélyem játékost fogni. -
jobb! -
Amíg a topik neve nem Football Manager 2013, addig lehet ide a 2006-os játékokról is akár :D -
cuatlangs #85229 Helló, Nekem még nagyon átláthatatlan az egész :D csak én vagyok így vele ? -
Jönnék én is, de alig hiszem, hogy 11-es karrier bárkit is érdekel ilyen 13-as lázban :D -
00mate #85227 A teljes verzióban már jobb a meccsmotor, mint a demoban volot? :D -
Első meccs.... Nem kápráztattunk el senkit és talán az első verzió ahol nem tömtem ki a tartalék csapatomat.... -
én is zh-zom a héten de hát ez egyszerűen kell......
Beszerezve a játékot én is kezdtem egyet: természetesen Franciaország azon belül harmad osztály és ott sz Fc Metz gárdája.Szóval innen érkezem majd a beszámolókkal de előtte még tervezek egy 32 szezont körbe ölelő 2012-es irományt is. A játékról annyit hogy kicsit szokatlan de hát majd csak megszokja az ember -
nene, HSV-vel én akarok :D
Egyébként így a felpeccselt meccsmotort nézve, való igaz, hogy ég és föld a különbség a tavalyi meccsmotorhoz képest...van a meccsekben dinamizmus, tetszetős.
Hétvégéig challengezek egyet a Newcastle-lel, aztán megveszem eredetiben, és gogo HSV! -
majd csütörtöktől én is csapatom rendesen de addig ZH-zom
első csapat amivel kezdek szerintem a Hamburg lesz, de az agyontömött Wolfsburgon is gondolkozom, csak ott nagytakarítást kéne véghez vinnem. -
és ezekkel mit lehet kezdeni? Csak nem adhatok minden takony hülyegyereknek 3000 eurós fizut, mikor nb1-ben nyomulok. Simán 4-5x annyit kinálok mint a jelenlegi fizujuk és szó nélkül faképnél hagynak -
peti1100 #85221 na leszedtem a 2013-at :))) már alig várom hogy a csapatom a csúcson legyen! -
egyértelmű :D
hozom a szintet mindig :D -
a viccek sem maradhatnak el! -
geo91 #85218 várjuk :D -
methyliso #85217 Sajnos amikor már van ügynöke (akivel lehet hogy nem túl jó a kapcsolatod) akkor ezt játsszák hogy te tegyél ajánlatot először. -
alig várom, hogy a fiorentinát a csúcsra járassam...aztán én leszek az Isten a topikban...
természetesen majd jövök az okosságaimmal :DDD -
ne aggódj, mindenki ezt mondja, aki még nem kapott, a nem a méret a lényeg duma is így indult 

-
hogy a bánatban lehet rávenni a játékost hogy hosszabbitson???
az az ablak jön be amikor tök üres minden és nekem kell megadni az összes értéket.
Mondjuk a mostani fizuja 500 euró és meg kinálok alapból 2000 eurót, úgy hogy csak plusz 2 évet húznék rá, 20%-os fizuemelés, anyámkinja egy 18 éves gyereknek és semmi tárgyalás, szó nélkül azt mondja hogy ez szar, és nem lelép.
Ugyan ez volt Dibusznál is, a csapatával megegyeztem, a 400 eurós fizuja helyett kináltam neki valami 2000 körülit de ő is szó nélkül otthagyott. -
én szép csendben játszogatok,havonta rakok egy képet,nem vagyok egy dicsekvő típus,elég ha én tudom,hogy egy "mini Mourinho" vagyok 

-
én már annyit nyertem, hogy szinte unom :P -
geo91 #85211 jó helyen van az nálam :D -
Asszem indul a nagyüzem. :D
Lehet pályázni az "év" első bagoly kitüntetésére, valamint újra beindul a hét menedzsere cucc is, ha van rá igény. :)