A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kosheen
    Apja kaszát a hülye mlsz-nek. Karrierem első EL csoportmeccse jönne a QPR ellen, erre naná hogy beraknak 4 nappal előtte egy túrát újpestre. Kapják be, előtte meg 2 hülye ligakupa meccsem is volt, ha csak meg lenne cserélve a ligakupa a bajnokival már simán jó lenne mert akkor a bajnokin meg az EL meccsen is kipihenve játszhatna a legerősebb kezdőm. Na mindegy, meglátom hogy alakul.
    Egy kis összegzés is az előző pár hónapomról...
    2013-14-es szezont harmadik helyen fejeztem be, sajnos pont az UTE lett a bajnok. Indulhattam ismét az EL-ben. Előző években csak púp volt a hátamon, mindig akkor ment el a bajnokság, mert a végén nagyon hiányoztak a szezon elején elbukott bajnoki pontok.
    A 2014-15-ös idénynek is félve futottam neki. A szokásos pofozógépet (Vikingur Gota) 10-0-val küldtem haza, nagy meglepetésemre a CFR Clujt is 5-0-ás összesitéssel kiütöttem. A harmadik körben a fehérorosz Shakter Soligors jött, 5-3 ide, és végül jött a Genk, akinek a kapuját az a Köteles védte aki fene tudja hányszor beintett amikor le akartam igazolni. 3-1-el ők is mehettek hazafelé.
    A csoportkörben a QPR, Brugge, Stuttgart hármas az ellenfelem, első ránézésre a Brugge talán megelőzhető, a QPR-t talán el tudom kapni itthon, a Stuttgart ellen meg reménykedem a tisztes helytállásban. Jó lenne a harmadik helyre odaérni a csoportban és egy pár pontocskát összeszedni.
    Anyagilag egész jól állok, van egy majdnem 4 millás átigazolási keretem, amihez nem nagyon nyúltam, egy kapust (Somodi) vettem 100k-ért, 3,1 millió eurós nyereséget értem el az átigazolásokból, előző évben 2 milliós haszon.
    Szóval öröm, bódottág, már csak egy bajnoki cim hiányzik a vitrinből, de az nagyon. Ez az év hátha az én évem lesz végre :)