104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bakkerman
    hát de nem?
  • zorrobomber
    ööö, oké
  • bakkerman
    én ilyenkor basznám a falhoz az egeret...5 sunderland helyzet 3 gól. nálam ez save,exit,és majd holnap visszatérek a gémhez...
  • Taibi
    Hály!
    Jelenleg honnan lehet legolcsóbban beszerezni az FM13-at? :)
    Köszi!
  • Pethy23
    What a game.

• Mor3llo
    FM13 megvéve, várok a kulcsra, majd -> Hamburg
  • Tomiii723
    Ezt eltaláltad :D:D
  • Szycsu
    Gondolom Paint :D
  • Tomiii723
    Nem direkt lett olyan :D Csak most csináltam először ilyet és hát így sikerült :D
  • Zenszkij
    ezeken a képeken behaltam :D, az a fehér háttér az mi? minek? XD
  • cain
  • Tomiii723
    Folytatom tovább a 12-vel, most mennek a barátságos meccsek+U21 selejtezők.
    Csapatomnak évvégére sikerült beférnie a legjobb 70 európai csapat közé:
    http://imagerz.com/QE9DCktvAwMABV4bQwVR
  • kosheen
    háhááá életem első pontocskája nemzetközi porondon (EL csoportkör) :D
    FTC-Stuttgart 0-0. A háló a csatárom seggét is kikezdte úgy védekeztünk, de megvan a történelmi diadalom
  • Pethy23
    Jól kezdődik végre egy szezon, kopp kopp kopp

• Tomiii723
    Rendben. Köszi, hogy nem törlöd. Legközelebb úgy csinálom, hogy jó legyen. :)
  • Huni92
    A feltölthető maximális képméret: 750x563 pixel!

Csak azért nem törlöm a hsz-t, mert ha jól sejtem, új vagy itt képkészítés terén. Legközelebb vagy méretezd át, vagy csak linkeld.
  • Tomiii723
    Üdv!
    Sikerült beszereznem az FM13-at, de nem jött be annyira, ezért folytattam még egy szezonnal a 12-t. 2019-be járok, a Fradival, mint mindig:
    NBI: a bajnokságot sikerült veretlenül lehozni, eddig a legtöbb pontot gyűjtve.

Magyar Kupa: Itt a döntőig jutottunk, a Vidi sajnos utunkat állta.
    Liga Kupa: A Liga Kupában sajnos csak az elődöntő jutott, itt a Debrecen jelentette a végállomást.
    Bajnokok Ligája: Mivel sorozatban negyedszer sikerült hozni a bajnokságot és a BL-ben is rendre jól szerepeltünk, ezért két éve már selejtezők nélkül jutunk a csoportba. Ebben az évben sikerült egy elég kemény csoportot kifognunk sajnos: AC Milan, Benfica, Marseille. Bármilyen pozitív eredmény kisebb csoda lett volna, de a játékosok kitettek magukért. 5 kör után második helyen álltunk, pontegyenlőséggel a Milannal. Utolsó forduló pont rossz sorsolást hozott: Milan fogadta a Benficat, amely 1 ponttal utolsó, Mi utaztnuk Franciaországba. Idegenbe is 4-1-re sikerült nyernünk!!! De jött a csattanó, a Milan 6-0-ra nyert és gólkülönbséggel ment tovább 2. helyen.
    Európa Liga: Első körben kaptuk a görög bajnok Panathinaikosz-t. Első meccs idegenben, gondoltam így otthon jobb esélyünk lesz egy jobb eredményre. De sikerült újra megcsinálnunk:

Hazai pályán 2-0 hoztuk a visszavágót, így mehettünk tovább.
    Második körben a Palermot kaptuk, amely Olaszország legerősebb csapata lett, előző körben 3-0-val küldte haza a Real-t. Az otthoni bravúros 1-1 után, ahol nyerhetünk volna, idegenben 2-1-re kaptunk ki. Sajnos ez jelentette számunkra a végállomást.

Végül az egyik játékosom mutatnám meg. Ő az egyik legjobb, ha nem is a legjobb, de a legkedvesebb számomra, hiszem 18 éves kora óta nálunk játszik és fejlődött ki:
    http://imagerz.com/QE9DCktvAwMABV4YRwVR

Összességében nagyon elégedettek lehetünk az idei szezonnal, amely lehet, hogy az utolsó volt.(Ez még nem biztos:) )

Köszönöm mindenkinek aki elolvasta! Tudom, hogy hosszú lett, de ez a szezon számomra megérte ezt az írást! :) Bocsi, ha képek nem lettek jók, most csináltam először! :)
    Sok sikert, hasonló és szebb eredmények mindenkinek!
  • cain
    magyarításra gondolsz?
  • Zenszkij
    a tavalyival tökéletesen működik
  • Pethy23
    Arc csomag is van, szép kis 5gb-os pack :D
  • cain
    lejjebb már linkeltek egy logopacket. magyarítás feltehetően nem lesz.
  • madridista22
    Sziasztok!!

Egy olyan kérdésem lenne hogy létezik-e már logó és arc pack a 2013-as részhez? és hogy várható-e magyarosítás? Köszönöm a választ előre is!

Sziasztok!
  • bakkerman
    picit off,de mégiscsak ismeri minden FM-es :)

"Példát statuált a francia labdarúgó-szövetség (FFF), két évre eltiltotta Yann M'Vilát, az U21-es és a felnőttválogatott középpályását, amiért a korosztályos csapat Eb-selejtezőjét megelőző estét egy éjszakai klubban töltötte.M'Vila és négy társa a norvégiai Eb-selejtezőt megelőző estén kirúgtak a hámból, és egy éjszakai klubban ütötték el az időt. Az FFF ezt nem nézte jó szemmel, és M'Vilára szabta ki a legszigorúbb büntetést: a középpályás két évig, azaz a 2014-es világbajnokság végéig nem léphet pályára egyik francia nemzeti csapatban sem."

• cain
    egyébként ki edzhet tarcsit és utánpótlást a játékban? mert úgy tűnik, hogy a sima coach az nem... =(
  • cain
    JACKPOT!!!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ionut chirilá
    román edző, reginal reputációval, és 18as defense training értékkel, csapat nélkül. bagóért megy akár nb2be is.
  • Zenszkij
    jó a linkelt kép is ;) :D:D
  • lacko114
    na véleményt szeretnék kérni az fm13 rol érdemes megveni ?
  • methyliso
    Hinckley United-del 10. vagyok a Championship-ben! ;-)
  • Szycsu
    fm 11-ben MU-val 9-2re megvertem a Norwich-t, én is pislogtam :D
  • szabocsaba1983
    Ez egyáltalán nem mindennapos eredmény (különben nem raktam volna föl) Én sem gondoltam volna, csak kapkodtam a fejem :)
    3. év, felkészülési időszak.
  • cain
  • kosheen
    ez melyik évben van? Mindig úgy érdekelt az ilyen hogy hogy a francba tudjátok összehozni :D
    Én 4. éve irányitom a Fradit és még csak most sikerült EL csoportkörbe jutni nagy mázlival, ilyen 7-0 győzelmekről meg álmodozni se tudok, pláne erős ellenfél ellen, max néha nb2-es a kupában ha elkapok igy :D
  • kosheen
    év végén lejár a szerződése 2 évvel akartam meghosszabbitani. 1 évre rábólintana? megpróbálom ha szóba áll még velem
  • Rudee
    Rövidebb szerződést ajánlj, akkor talán rábólint.
  • szabocsaba1983
    Üdv!

Nem a Romát irányítom.

• punkers
    Donovan, dempsey
  • nerazzurri91
    Köszi, ő egész jónak tűnik. Olyan játékos kellene még, aki mindkét szélen, és középen is tud támadó kp-t játszani, jól. És lehetőleg 10 körül megszerezhető.
  • zorrobomber
    így hirtelen, Hernanes?
  • nerazzurri91
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérni tőletek, hogy az FM 12-höz mondjatok jó univerzális játékosokat. Pl. Aki tud jobbhátvédet és támadó szélsőt is játszani, vagy csatárt és szélsőt is. Tehát mint mondjuk Isla, aki jobbhátvédet és középső középpályást is tud. Ilyen fajta játékosokból kellene minél több jó kvalitású játékos. Köszi.
  • kosheen
    ÁÁÁ anyja picsáját már. Vagy tizedjére próbálok szerződést hosszabbítani pár alapemberrel, teszek egy ajánlatot, dupla fizu, anyám kínja, de még alkudozni se hajlandó, 3 hónap múlva meg előszerződést köthet bárkivel. Mondjuk ha megteszi biztos, hogy berakom fél évre mondjuk kapustréningre, meg még a padra se engedem oda, aztán good luck a következő csapatánál...
    Lent vki kérdezte a játékosokat. Én mivel már elegem van az afrikaiakból inkább az európai ifiválogatottakat nézegetem át. U21-ből pont most hoztam egy orosz meg egy szerb srácot, mindkettőnek van pár kimagasló mutatója már most, és 5 csillag a várhatója, 18-19 évesek. Pár perc keresgéléssel találtam vagy 10 olyat aki klub nélkül volt, próbajátékra hivtam őket, pár nagyarcú digó visszautasitotta, a többiek eljöttek, aki 4 csillag vagy kisebb várhatóval rendelkezett azt már küldtem is elfelé, ennek a kettőnek meg szoritok helyet a tarcsiban, télen meg úgyis be akarok egy másik szerkezetet is gyakoroltatni, mert a mostani 4-2-2-2 már lehet hogy nagyon kiismerhető, asszem már vagy 2 éve használom