A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Tomiii723 #85316 Üdv!
Sikerült beszereznem az FM13-at, de nem jött be annyira, ezért folytattam még egy szezonnal a 12-t. 2019-be járok, a Fradival, mint mindig:
NBI: a bajnokságot sikerült veretlenül lehozni, eddig a legtöbb pontot gyűjtve.
Magyar Kupa: Itt a döntőig jutottunk, a Vidi sajnos utunkat állta.
Liga Kupa: A Liga Kupában sajnos csak az elődöntő jutott, itt a Debrecen jelentette a végállomást.
Bajnokok Ligája: Mivel sorozatban negyedszer sikerült hozni a bajnokságot és a BL-ben is rendre jól szerepeltünk, ezért két éve már selejtezők nélkül jutunk a csoportba. Ebben az évben sikerült egy elég kemény csoportot kifognunk sajnos: AC Milan, Benfica, Marseille. Bármilyen pozitív eredmény kisebb csoda lett volna, de a játékosok kitettek magukért. 5 kör után második helyen álltunk, pontegyenlőséggel a Milannal. Utolsó forduló pont rossz sorsolást hozott: Milan fogadta a Benficat, amely 1 ponttal utolsó, Mi utaztnuk Franciaországba. Idegenbe is 4-1-re sikerült nyernünk!!! De jött a csattanó, a Milan 6-0-ra nyert és gólkülönbséggel ment tovább 2. helyen.
Európa Liga: Első körben kaptuk a görög bajnok Panathinaikosz-t. Első meccs idegenben, gondoltam így otthon jobb esélyünk lesz egy jobb eredményre. De sikerült újra megcsinálnunk:
Hazai pályán 2-0 hoztuk a visszavágót, így mehettünk tovább.
Második körben a Palermot kaptuk, amely Olaszország legerősebb csapata lett, előző körben 3-0-val küldte haza a Real-t. Az otthoni bravúros 1-1 után, ahol nyerhetünk volna, idegenben 2-1-re kaptunk ki. Sajnos ez jelentette számunkra a végállomást.
Végül az egyik játékosom mutatnám meg. Ő az egyik legjobb, ha nem is a legjobb, de a legkedvesebb számomra, hiszem 18 éves kora óta nálunk játszik és fejlődött ki:
http://imagerz.com/QE9DCktvAwMABV4YRwVR
Összességében nagyon elégedettek lehetünk az idei szezonnal, amely lehet, hogy az utolsó volt.(Ez még nem biztos:) )
Köszönöm mindenkinek aki elolvasta! Tudom, hogy hosszú lett, de ez a szezon számomra megérte ezt az írást! :) Bocsi, ha képek nem lettek jók, most csináltam először! :)
Sok sikert, hasonló és szebb eredmények mindenkinek!