A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
ÁÁÁ anyja picsáját már. Vagy tizedjére próbálok szerződést hosszabbítani pár alapemberrel, teszek egy ajánlatot, dupla fizu, anyám kínja, de még alkudozni se hajlandó, 3 hónap múlva meg előszerződést köthet bárkivel. Mondjuk ha megteszi biztos, hogy berakom fél évre mondjuk kapustréningre, meg még a padra se engedem oda, aztán good luck a következő csapatánál...
Lent vki kérdezte a játékosokat. Én mivel már elegem van az afrikaiakból inkább az európai ifiválogatottakat nézegetem át. U21-ből pont most hoztam egy orosz meg egy szerb srácot, mindkettőnek van pár kimagasló mutatója már most, és 5 csillag a várhatója, 18-19 évesek. Pár perc keresgéléssel találtam vagy 10 olyat aki klub nélkül volt, próbajátékra hivtam őket, pár nagyarcú digó visszautasitotta, a többiek eljöttek, aki 4 csillag vagy kisebb várhatóval rendelkezett azt már küldtem is elfelé, ennek a kettőnek meg szoritok helyet a tarcsiban, télen meg úgyis be akarok egy másik szerkezetet is gyakoroltatni, mert a mostani 4-2-2-2 már lehet hogy nagyon kiismerhető, asszem már vagy 2 éve használom