104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• LasDen #85535
    ettől jobban érzem magam, de a szarból nem húz ki....
  • Zenszkij
    De mennyiért, mikor, mert még az angol bajnokkal sem áll szóba.
  • Mor3llo
    akkor legyél a PSG-vel....:DDD
    az eredetivel semmi gáz nincsen, fut a kis aranyos!
  • LasDen #85532
    lelehet igazolni...tavaly is lelehetettt.
  • Zenszkij
    Eredeti nem. Ezt a Neymar gyereket le lehet igazolni? 2017ig hosszabbított. Tavalyiban se lehetett szerződtetni, idén mi a helyzet vele? Kipróbálnám milyen, de ingerem sincs egy Santossal játszani.
  • BetonK
    eredeti is csinál ilyet?
  • cain
    crash dump, yeah
  • BetonK
    Ha folyamatosan Bl főtáblás vagy, akkor egyedül is megtudod, így a többiek is igazolnak egyre jobb játékosokat, ezután már ők is emelik. Ez 2012-ben jól működött.
    Ami nem működött jól, az a magyar játékosok generálódása. Hiába volt nekem Diósgyőrrel maxos akadémiám edzőközponttal, 2023-ig egy nemzetközi szinten közepes játékos nem jött ki.
  • zavbal
    én meg azt mondom hogy egy Magyarországban amiatt is nehéz kiugró csapatot csinálni mert a bajnokság reputációt egyedül nem emeled meg.Így nem fogsz kiugró játékosokat igazolni max olyanokat akik kiemelkedőek a magyar színvonalhoz képest. Tudod egy fecske nem csinál nyarat.Szóval aki mondjuk át vesz egy angol másodosztályú csapatot vesz át könyebben igazol így évről évre jobb feltételekkel vághat neki a bajnokságnak.Például én annó a Baselnél ( ami azért alapból sem gyenge) 7 szezon kellett egy Európa liga győzelemhez.
  • BetonK
    Meg nem is olyan játékosaik vannak, mint Kosheen-nek, akik "max 3000 eurot, jobbak 1400-at keresnek"
  • Rudee
    De ki is esnek, nem rögtön EL helyért küzdenek :D
  • Pethy23
    Miért lenne irreális, nézt meg a Southamptont. 2 éve még harmad osztályban voltak. Ha jól irányítod a csapatod jól igazolsz miért lenne ez olyan megdöbbentő.
  • kosheen
    félreértettél. Nálam normális eredmények jönnek, mert a dobogó környékén vagyok a Fradival mindig, csak pechemre nem jött még össze a bajnoki cim (főleg a szezon elején az EL meccsek miatt elbukott bajnoki pontok hiányoztak mindig)
    Csak nem reális nekem amikor mondjuk átvesz valaki egy olasz másodosztályú csapatot aztán 5-6 év alatt oda viszi ahol most a valóságban egy Real Madrid van. Nem a játékos ellen szólok, mert biztos én is tök büszke lennék, csak ez igy nem felel meg a valóságnak.
  • Pethy23
    Be kéne állítani a pontosabb szimulációt menüben és talán normálisabb eredmények születnének. Én mindig ezzel kezdem hogy gyorsról átrakom normálra a szimulációt.
  • kosheen
    egyébként csak én vagyok ilyen béna hogy nem akarnak össze jönni a nagy világraszóló eredmények? :D
    Nem tudom, kicsit olyan nem valósághű hogy kiscsapatokkal BL-t nyerni 2-3 év után meg ilyesmi. Én nem régóta játszok, az tény, a 11-el nyomtam le pár szezont a Fradi padján meg most a 12-vel tolom még szintén a Fradival és talán 15-ben végre összejön a bajnokság, eddig egy EL csoportkör volt, de oda is mákkal meg jó sorsolással jutottam be. A 13-at nem láttam még, de ahogy az eredményekből látom ott se gyúrtak rá még jobban arra hogy ebből a szempontból élethűbb, reálisabb legyen.
  • cain
    gratu all, töltöm a zátét.
  • szabocsaba1983
    Újoncként, eddig:

• Zenszkij
    Na csak sikerült behúznom a PL-t a MU-val. Citynek 84, nekem 87 pontom lett. Utolsó forduló előtt 84-84 ponton álltunk, de City több gólt rúgott. Szerencsémre a harmadik helyezett Arsenalhoz látogattak ahol kikaptak 3-1re, én meg hazai pályán vertem a Tottenhamet 3-1-re. BL-ből kizúgtam a 4 közt a Chelsea ellen, de sebaj a bajnoki cím volt a lényeg. Tetszett ez a kiélezett bajnokság.
  • Janika114
    Amúgy aki haladt már pár évet a 13al, tudna valamit mondani a magyar generáltakról? Már még a 10-ben vagy a 11-ben talán generált minden évben legalább egy olyat akiből sztár válhatott, de tavalyiban nekem sose generált normális fiatal magyar játékost.
  • kosheen
    a jó ég áldja már meg ezt a játékot...1 órája szöszölök vele, de nem találok normális játékost. Egy tartalék balszélső kéne már de nagyon. Talán Szakályt, vagy a 35 éves Halmosi papát hozom el, a padon megférnek. Közben meg találtam egy tök jó kis kapust, igaz 400 ezerbe került, de legalább fiatal magyar.
    Próbálom elzavarászni a külföldieket, de a brazil és argentin ifiválogatottak alap, hogy maradnak, meg van már urukhai, orosz és szerb is a tarsolyban :D
    Kocsis Adrián személyében újra van magyar válogatott a csapatban.
    Pénzügyileg még mindig iszonyat jól állok, a legjobban kereső kap 3 ezer eurót, de ő már a 11-12-es szezontól alapember, utána jövő 1400-at kap, összesen 6 ember keres 1000 euró felett. Egyre inkább kezdek nyereséges lenni, a fiatal tehetségeket hosszútávú szerződés köti a klubhoz
    A nemzetiségi arányok még nem az igaziak, 11 magyar van az első keretben, de közülök csak 3 az aki rendszeresen lehetőséget kap meccseken is, a többiek légiósok, csak sajnos az akadémia nem kezdte még el ontani a tehetségeket, a magyarok meg baromi drágák - a 400 ezres kapus akit vettem papiron 35 ezerbe került
    (Fradi, 2015 január)
  • bakkerman
    egyszerü,csapat kivalasztasnal ramesz egyenkent mindegyikre,kivalasztod a szerzödes nezetet,ahol sok a full time-os,azzal kezdesz :)
  • Csacsi
    Én is gonfolkodom egy nagyon alsó ligás Angol,vagy Olasz csapaton,csak nincs ötletem kit válasszak. Olyan csapat kéne akiknél a játékosok már full szerződéssel vannak.Ha van valakinek ötlete szívesen fogadom.
  • Solt
    Nem tudom... :) Csak azért linkeltem, hogy lásd a "hivatalos" árakat... :)
  • o0Sagem0o
    Na jó, de pl ezen a listán 350-400 ezer fontot érő játékos 34 éves, ő egyébként benne is van a csapatomban, teljesen jó ezen a szinten, de 34 éves, így nyilván nem ér ennyit (a program amúgy őt speciel jól árazta be, 5K értékkel bír a játékban:) ). Mindenesetre nekem ez baromira furcsa, főleg a tavalyi rész után, ott rendesen küzdeni kellett, hogy legyen átigazolási pénzem (ok, most sincs sok, csak 5ezer font), az ilyen heti 500 fontos fizetésekről nem is beszélve. Ennyire jól megy az angol hatodosztályú kluboknak? Ha igen akkor az nem semmi..:))
  • Solt
    Nem olyan "érdekes" az... parancsolj! :)
  • o0Sagem0o
    Szerintem egy darabig nem is lesz, s ez az akció is limitált ideig tart.

Én is beszereztem és felemás érzéseim vannak: Szokás szerint Angol hatodosztályból indulok, Dover :)

A 2012-ben az ilyen hatod osztályú "vackokat" helyén kezeli a program, szóval kvázi zero értékkel, bír a klub, meg a játékoskeret. Itt meg, 450ezer fontot ér a klub a kezdéskor, van minimális igazolási pénz már a kezdéskor, s olyan játékosok vannak, akik part-time-os szerződéssel heti 500 fontot keresnek, némely riválnásnál 200+ezer fontot érő játékosok vannak..hatod osztályban..érdekes.
  • Zenszkij
    nincs
  • Pettersson
    Gametapos ártól ugye nincs olcsóbb?
  • bakkerman
    akkor ez valami olyasmi bug lehet,mint a tavalyi 4-3-3 match engine exploiter...
  • LasDen #85506
    én nem stresszelek....egyetlen cél a benn maradás Villával, de 4 éves szerződést kötöttünk...szal ha kiesek csak nem küldenek el :D de már kijöttem az utolsó helyekről....

am nálam a City magabiztosan vezeti a tabellát Arsenal-United duó előtt
  • Zenszkij
    4-4-2 standard, short passing, meg az assistant adja ki az ellenfél ellen az utasítást meccs előtt azt csókolom. Próbáld ki, csodát fogsz léátni :D. Én is vergődtem minden formációval, ilyen olyan mini utasításokkal, cut inside ,swap position stb. Túrót, zavard ki őket játszani, a vicc az hogy valóban működik :D.
  • bakkerman
    én naív azt hittem,hogy a Citynél nincs jobb választás arra,hogy belejöjjek a játékba,hát tévedtem,úgy stresszelek mintha egy siófokkal kéne benntmaradnom az nb1-ben :DDDD
  • LasDen #85503
    így jártál....kell neked egy ilyen szar klub élére állnod :D
  • cain
    kivetted a féket... :P
  • hamary
    Én lemondtam az angol 6od osztályban, majd sorra nyerték a meccseket... :D És úgy ahogy te: 4-4-2 standardban...
  • bakkerman
    de felém nagyok az elvárások a pokrócfejüektől :DD
  • Zenszkij
    Én a Uniteddel élem át ugyanezt a City ellenében. 1 ponttal vezet a City, de egyszerűen nem érzem a csapatot stabilnak idegenben. 70-71 ponton állunk.A Bl-ben csoportelsőként kit kapok? Hát nem a Köbenhavnt, hanem a Milant. Idegenben a szokásos vereség 1-0, otthon győzelem 3-0. Következő fordulóban már nincs Barcelona, erre kit kapok, hát persze hogy egy Real Madridot. Idegenben 2-1-re buktam, sima 4-4-2vel semmi utasítás, standard minden, meg is lepődtem. Otthon vezetek 1-0ra erre Rooney összeszed két sárgát és viszlát a 35. percben. Mindegy kihúztuk 4-4-1es felállással, standard mindenen :D, továbbmentünk. A vicc az, hogy nem érdekelne a BL, bajnokságot akarok előbb nyerni, de a 4 közt már nem lehet feladni, főleg, hogy a Chelsea jön, aztán a Bayern_Arsenal párosból döntőzik valaki. A két Real meccs közt a QPR-el persze leixeltem otthon, ezért vezet 1 ponttal a City. Akkora mákom van a BL-ben, hogy hihetetlen, nem tudom beáldozni a bajnokság kedvéért, mert már van esély a végső győzelemre is. Pedig a PL cím lenne az igazi. Már a Milán ellen alibizni akartam, de mivel idegenbe kezdtem a 16 és a 8 közt , nem akartam bealázni a csapatot egy súlyos vereséggel. Otthon meg esélyesként léptünk pályára, ezért nem akartam feladni. Meg lett az eredménye, toábbjutás, azonban a fél csapat fitness problémákkal döglődik. :).
  • Tomiii723
    A bajnokság felénél kb:
    BL csoport állása 3 forduló után: http://imagerz.com/QE9DDUtvAwMABQpMQgVR
    Legszebb eredményünk idegenben: CSZKA Moszkva
    NBI 12 meccs után: NBI
  • LasDen #85497
    ha az vígasztal én se leszek bajnok :DD és ez már decemberben eldőlt :D
  • bakkerman
    február 7.-ére elis dőlt,hogy nem leszek bajnok a Cityvel...januárban két rangadót is buktunk,Arsenal meg Chelsea ellen 1-2-re,a United vezet 58 ponttal,mi 4.-ek vagyunk az Everton és a Stoke mögött(!!!!! realism FTW) 46 ponttal. BL nyolcaddöntőben a Schalket kaptuk,maradjunk annyiban,hogy reménykedem...az idegenbeli zakóra már felkészültem,otthon nyernünk kell