A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Zenszkij #85499 Én a Uniteddel élem át ugyanezt a City ellenében. 1 ponttal vezet a City, de egyszerűen nem érzem a csapatot stabilnak idegenben. 70-71 ponton állunk.A Bl-ben csoportelsőként kit kapok? Hát nem a Köbenhavnt, hanem a Milant. Idegenben a szokásos vereség 1-0, otthon győzelem 3-0. Következő fordulóban már nincs Barcelona, erre kit kapok, hát persze hogy egy Real Madridot. Idegenben 2-1-re buktam, sima 4-4-2vel semmi utasítás, standard minden, meg is lepődtem. Otthon vezetek 1-0ra erre Rooney összeszed két sárgát és viszlát a 35. percben. Mindegy kihúztuk 4-4-1es felállással, standard mindenen :D, továbbmentünk. A vicc az, hogy nem érdekelne a BL, bajnokságot akarok előbb nyerni, de a 4 közt már nem lehet feladni, főleg, hogy a Chelsea jön, aztán a Bayern_Arsenal párosból döntőzik valaki. A két Real meccs közt a QPR-el persze leixeltem otthon, ezért vezet 1 ponttal a City. Akkora mákom van a BL-ben, hogy hihetetlen, nem tudom beáldozni a bajnokság kedvéért, mert már van esély a végső győzelemre is. Pedig a PL cím lenne az igazi. Már a Milán ellen alibizni akartam, de mivel idegenbe kezdtem a 16 és a 8 közt , nem akartam bealázni a csapatot egy súlyos vereséggel. Otthon meg esélyesként léptünk pályára, ezért nem akartam feladni. Meg lett az eredménye, toábbjutás, azonban a fél csapat fitness problémákkal döglődik. :).