104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    félreértettek amúgy :D
  • Solt
    Erre próbáltam célozni... :))
  • Huni92
    "A full back "cross ball" beállítása "sometimes"-n van,"

az lehet, hogy alapból igen, de ez nem jelenti azt, hogy muszáj úgy is hagyni. :)
  • Tomiii723
    3. kör harmadik angol csapat :D
    BL elődöntő
  • Solt
    "A góljaimat vagy úgy kapom, hogy kiugrik simán középen a játékosuk"

Túl magas védelmi vonal, vagy túl erős letámadás. Egy próbát megér az is, hogy az egyik belső védő "elhárító", a másik "követő" szerepkörben játszik.

"vagy beadják, s üresen van"

Rossz ellenfél utasítások... ( nyilván, ha a támadó sokkal jobb mint a védő, akkor szimplán nem képes lekövetni )

"Csatárom mindent belebasz a kapusba,"

Így fejezi ki a meccsmotor, hogy valami nem jó. Ez is olyan, mint amikor a jó képességű kapus lába közt bevánszorog a labda...

"Széljátékot játszom, de mindig azt csinálják a játékosaim, hogy leviszik szélre, vissza a mögötte érkező védőnek, ő meg a támadó kpnak adja. WTF?! Simán beadhatná a szélsőm, erre visszagurít."

Ha a szélső középpályásod "winger", akkor a vissza passz általában akkor jön, ha levédekezik. A szélső védő meg akkor ívelget középre, ha nem full back, hanem wing back beállításon van. A full back "cross ball" beállítása "sometimes"-n van, ergo nem mindig ívelni fog, hanem többször fogja keresni az egyszerű passz lehetőségét. Gyémánt alakzatban a hozzá legközelebbi játékos a szélsőtől eltekintve az AMC.

És akkor még szóba sem jöttek a képességek, a kreatív szabadság, stb... Azt javaslom, hogy alaposan nézd át, hogy melyik poszthoz milyen belső utasítások tartoznak, és a meccs fényében ezeken változtass, ha szükséges... Egy alapból gyenge crossing képességekkel megáldott játékosnál én például minimálisra veszem a csúszkát...
  • Mor3llo
    Lehet itt fordítani, srácok :D
    Leszámítva az első 25 percet, ami részünkről egyenlő volt egy darab kemény medveszarral, le a kalappal a srácok előtt, nagyot mentek ma :)
  • Mor3llo
    de fog, steam--> offline az egyik gépen, és ennyi
  • Zenszkij
    jah, de egyszerre nem fog menni
  • BetonK
    Eredet verziót két gépre telepíteni szabad?
  • Mor3llo
    Listavezetőt vertünk, tabellán is kúszunk fel, el is felejtettem az utóbbi két döntetlenes meccsünkön nyújtott fos teljesítményt :DD
  • bakkerman
    eddig eléggé jól boldogulok az Anzhival,simán jutottunk be az EL főtáblára,és 4 bajnoki után 12 pontunk van.Lacina Traoré-Eto'o csatárpáros állat.
    kopp-kopp-kopp
  • Szycsu
    A beszámolók alapján én inkább csak örülök, hogy fm11-ben világverő United-em van :D
  • Zenszkij
    Meg az is rohadt ritka, hogy ha hátrányba kerülünk fordít a csapat. 10 percben bekapott gólnál már a mérkőzés végét várom, meg a continue gombot. Anno emléxem 2012ben a Dortmunddal úgy nyertem meg a bl döntőt, hogy a 70. percben 2-0-ra vezetett a Lyon. Sikerült kiegyenlíteni és a hosszabbításban nyerni. Idén ezt elképzelhetetlennek látom.Micsoda meccs volt pedig!

Én azt mondom ne egyenlítsek ki, meg ne fordítsak, de könyörgöm adjon már be helyzeteket, ne csak lepörgesse a játékot, mert idegbajt kapok.
  • LasDen #85562
    simán...:D célnak bejelőltem, hogy győzni fogunk, hogy legalább több péz legyen a fizetésekre....hogy azt nem érjük el vagy mást, az már tökmindegy :D klasszik 442 és assymetric 4231-re álltam be, hátha bejön :D
  • bakkerman
    persze,alap dolog,amikor hátrányban látom,hogy na végre elkezdett focizni a csapatom,uraljuk a meccset,még talán ki is egyenlítünk,utána a gép elkezdi pörgetni a meccset,hogy aztán a 90. percben kapjunk egy szögletgólt :DDDDDDD
  • LasDen #85560
    nekem az overload egyszer működött...a united ellen 2-0-ról feljöttem 2-2-re, hogy aztán 3-2-re kikapjak :D
  • bakkerman
    Na kezdtem egyet az Anzhival!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    cél a benntmaradás...ASD:SAAS:ASDGDSG
  • cain
    az nekem is feltűnt, hogy a gyári 4-4-2 egész jól beválik, kis módosításokkal. este majd postolok képet a csapatról és a keretről. eddig két forduló ment le, a győrt idegenben (labdabirtoklás 65-35 nekik, kapuralövések 20-5 nekik, eredmény 1-0 nekem), a vidit hazai pályán győztem le (a mutatók kb. egálra jöttek ki, én berúgtam a helyzeteim, ők nem, 3-1nél a 88. percben még sándor gyurit páros lábbal történő becsúszásért le is zavarták).
  • hamary
    Na igen, s még nem ejtettem szót a szinte folyamatosan előforduló első "tévéképből" első gólról. Meg, hogy ha szögletük van folyton fosok, ellenben nekik nagyon sose kell...
  • Zenszkij
    Nekem a csúcs az, amikor szétlövöm a kaput, ők meg 30 ról egy átlövésből anullálnak, majd a gép leperget vagy 25 percet......Meg amikor látom, hogy támadnak és tehetetlen vagyok. Az mért jó hogy otthon 5-0ra verem a Cityt, idegenben meg ők vernek 5-0-ra. Hagyjuk már.

Imádom ezt a játékot, nem szidni akarom, csak bosszant pár dolog. Mert ami ennyire tökéletes, már lehetne kiváló is :D.
  • hamary
    Nekem is nagyon rosszul megy. Olasz 4be kezdtem, 4 csillagos játékoskat hoztam, az első 4 meccsemen mind én támadtam, erre 3 döntetlen, 1 győzelem. A góljaimat vagy úgy kapom, hogy kiugrik simán középen a játékosuk, vagy beadják, s üresen van. Mondtátok a 4-4-2 standardot, poénból kipróbáltam, nyertem. Utána vissza a Diamondra, kicsit állítgattam az emberekhez, már semmi se volt jó. Csatárom mindent belebasz a kapusba, az övéké simán elgurítja. Utolsó vagyok, úgy, hogy 2-3 meccs kivételével kétszer annyi helyzetem van. Szóval itt nem arról van szó, hogy megnehezítették a játékot, hanem arról, hogy itt valahol valami bug van. Eligazításnál is sokszor bajba vagyok, mert ha 1-0-ra vezetünk otthon, bármit mondok szarul jövök ki: ha elégedett vagyok, beszopunk egy gólt, ha azt akarom, ne legyenek önelégültek akkor is, mert idegesek lesznek, hogy miért nem dicsérek. Széljátékot játszom, de mindig azt csinálják a játékosaim, hogy leviszik szélre, vissza a mögötte érkező védőnek, ő meg a támadó kpnak adja. WTF?! Simán beadhatná a szélsőm, erre visszagurít. Egyszerűen nem tudom mit kéne másképpen csinálni.
  • gojoci
    Én kifejezetten örülök az ilyen panaszkodásoknak, hogy az idei játékban nem működnek a jól megszokott taktikák, bevált módszerek. Én évek óta bármelyik nagyobb csapattal kezdtem, max 3 év kellett egy bl győzelemhez. Talán idén kihívás lesz nagycsapattal sikereket elérni? Annak marhára örülnék.
    Sokszor látni olyat, hogy a kiscsapatok a semmiből nyernek, vagy egy játékosnak többhónapos mélypontja van. Persze ha ez több szezonon keresztül is tendencia lesz, az már gáz. De szerintem csak hozzá kell szokni a megreformált szimulációhoz.
  • Zenszkij
    Eddigi tapasztalataim alapján az overload (full attack) és a take more risks teljesen hasznavehetetlen, többször is alkalmaztam, a játék szépen lepörgeti a meccs hátralévő részét, kizárt hogy helyzetem lenne belőle. A direct passz csak arra jó, hogy ne legyen meg a labdabirtoklásod, és idegenben még egy Swansea is lejátszon a pályáról. A gép előszeretettel alkalmazza a szélről bead, bekotor stratégiát. Szabadrúgás gólokat kapok, lőni egyet sem lövök, csak kapufát maximum, pedig Persie az egyik legjobb szabadrúgás lövő a statjai alapján a játékban, úgy hogy training az attacking set pieces. Gólt átlövésekből a középpályások, és a szélről befutó szélsők vagdossák, a csatárok hasznavehetetlen ganék, bármilyen formációban is játszok. Egy érdekesség tavaly Kagawa 22 gólt lőtt, Persie hatot, ebből 5 büntető.

A kapussal szemben egy v egyben ha egy Rooney hibázik folyamatosan, akkor mit várjak egy átlag csatártól?

Mindezeken túl a legzavaróbb, hogy a játék képe közt otthon és idegenben óriási a különbség. Egy Barcelonának teljesen mindegy hol játszik, ugyan azt a teljesítményt nyújtja a való életben. De itt ez képtelenség, mert az ellenfelek hazai környezetben megtáltosodnak, és alig fogható még e leggyengébb hulladék is a bajnokságban. Ez kérem nem reális. Nyerjen ellenem egy retek otthon, de könyörgöm, a játék képe ne az legyen, hogy 30szor lőttek kapura meg 60%ban birtokoltak le, úgy hogy nekem 5 kósza lövésem volt. Ilyen az életben sincs. Ez visszatérő probléma a játékban évek óta. Látogatok a Cityhez, Arsenalhoz, Tottenhamhez, és felesleges lejátszani a meccset, mert tudom helyzetem se lesz, csak az a kérdés 2 v 3 góllal úszom-e meg. Nem tudom van-e erre valami megoldás, ha valaki talál szóljon.
  • Zenszkij
    Megindult az új szezon a bajnok Manchester élén. Felkészülési meccs Suwon-United 2-0....valami másik ázsiai gané- United 1-0...jóóóóóólvan. 70%-os labdabirtoklás és 10 kapura lövés sem elég Persienek, hogy betaláljon. Az ázsiai égés után rommá vertük a Galatasarayt idegenben, de torkon ..artam megmondom őszintén, mert égtünk mint a rongy előtte. Charity Shield 2-1 az Arsenalnak. Középkezdésből gólt lőnek, nyomok 70 percig, végre a kismilliomodik helyzetem begurul. Egy előreívelés és a gép elintézi a győzelmet magának. Jóóólvan.

Első bajnoki West Ham idegenben. Végig nyomok, mint a disznó (Persie-t félidőben 5,8as teljesítményéért lehozom). 89. perc Vidic hazapasszol laposan, lassan úgy 30 méterről De Gea áll és begurul gyök kettővel a labda a hálóba, a lába között, meg se mozdul. Jóóóóóóólvan. És szerintetek gyógyír hogy ezután 5-0ra megverem otthon a Southamptont? Hát elárulom, nem az XD.
  • bakkerman
    IRL se egy nagy csapat ez az Arsenal,de azért durva,hogy a játékban éppenhogy 1 ponttal maradtak bennt...azért ha ilyen történne lehúzhatnák a rolót
  • szabocsaba1983
    És még mondja valaki, hogy nem reális az FM...
    /nagyon gonosz/
  • bakkerman
    az Arsenal 16. lett,az utolsó fordulóban sikerült megmenekülniük a KIESÉS ELŐL.
  • bakkerman
    na,véget ért az első,és egyben utolsó szezonom is a Cityvel.
    Bajnokságban a 6. helyen végeztünk(United,Stoke,Liverpool,Chelsea,Everton mögött),BL-ben a 8 között ejtett ki minket több idegenben lőtt góllal a Real Madrid,az FA kupában az elődöntőben estünk ki az Everton ellen. Az utolsó bajnoki után Mubarak új szerződést ajánlott nekem...csak pislogtam :DDDDD egy vicc volt az egész szezon. Nem tudom még kivel kezdek,tolok egy kis black ops 2-t,közbe kitalálom :DD
  • Solt
    Ez lenne a játék lényege... szerintem! :)
  • bakkerman
    hajrá koma,ejts ki minnél több klubot,a végén guantamoban kötsz ki :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • szabocsaba1983
    Reggelt!

Érdekességképpen:

Aztán, 1 év múlva:

Ez a Crystal Palace-os mentésben volt (FM12), azthiszem, úgy 3. éve vezettem a csapatot, EL-ben indultunk, legjobb helyezésem utána 2. volt a PL-ben. Aztán picit pihentettem FM-et (úgy fél évig, nem ezért )
  • cain
    hát itt nálam aztán van cuccos. huge adatbázis mod, sortis face és metallic logopack... cca. 9 gigás a graphics könyvtáram.
  • Huni92
    persze, tény. én csak azt szerettem volna mondani, hogy eddig is crashelt mindkét verzió. az, hogy most a tört játszhatatlan emiatt, nem jelenti, hogy az eredetivel nem fordulhat elő. sőt, van egy halom dolog ami okozhatja ezt, amely teljesen független magától a játéktól.
  • Mor3llo
    csinálhat, csak nem remegek minden egyes alkalomkor, ha rákattintok valamilyen dologra :D
  • Huni92
    Pedig az eredeti is csinálhat. :)
  • cain
    ezek szerint csinál. nekem ez volt az első, 55óra játék után. mondjuk az sigames fórumon is panaszkodnak rá, bár a két patch állítólag már sokat megoldott.
  • Tomiii723
    És igen, sikerült továbbmenni a halálcsoportból :D
    1.
    És az egyik döntő csatánk:
    2.
    Érdekesség, hogy mi lőttük a legtöbb gólt :)
  • LasDen #85538
    Oké...ez nem tartott sokáig...:DDD
    Boltonra fel....talán velük is kiesem :D
  • LasDen #85537
    Oké....kiestünk és kirúgtak....:D Most már első osztályú csapatnál nem fogok munkát kapni......hátha találok még nyáron valamit :D
  • Mor3llo
    b@sszátok meg, én a 13-ban néha úgy tudok örülni egy kiszenvedett otthoni 1-0-ának, hogy hihetetlen...:D