A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hamary #85555 Nekem is nagyon rosszul megy. Olasz 4be kezdtem, 4 csillagos játékoskat hoztam, az első 4 meccsemen mind én támadtam, erre 3 döntetlen, 1 győzelem. A góljaimat vagy úgy kapom, hogy kiugrik simán középen a játékosuk, vagy beadják, s üresen van. Mondtátok a 4-4-2 standardot, poénból kipróbáltam, nyertem. Utána vissza a Diamondra, kicsit állítgattam az emberekhez, már semmi se volt jó. Csatárom mindent belebasz a kapusba, az övéké simán elgurítja. Utolsó vagyok, úgy, hogy 2-3 meccs kivételével kétszer annyi helyzetem van. Szóval itt nem arról van szó, hogy megnehezítették a játékot, hanem arról, hogy itt valahol valami bug van. Eligazításnál is sokszor bajba vagyok, mert ha 1-0-ra vezetünk otthon, bármit mondok szarul jövök ki: ha elégedett vagyok, beszopunk egy gólt, ha azt akarom, ne legyenek önelégültek akkor is, mert idegesek lesznek, hogy miért nem dicsérek. Széljátékot játszom, de mindig azt csinálják a játékosaim, hogy leviszik szélre, vissza a mögötte érkező védőnek, ő meg a támadó kpnak adja. WTF?! Simán beadhatná a szélsőm, erre visszagurít. Egyszerűen nem tudom mit kéne másképpen csinálni.