A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Zenszkij
    Eddigi tapasztalataim alapján az overload (full attack) és a take more risks teljesen hasznavehetetlen, többször is alkalmaztam, a játék szépen lepörgeti a meccs hátralévő részét, kizárt hogy helyzetem lenne belőle. A direct passz csak arra jó, hogy ne legyen meg a labdabirtoklásod, és idegenben még egy Swansea is lejátszon a pályáról. A gép előszeretettel alkalmazza a szélről bead, bekotor stratégiát. Szabadrúgás gólokat kapok, lőni egyet sem lövök, csak kapufát maximum, pedig Persie az egyik legjobb szabadrúgás lövő a statjai alapján a játékban, úgy hogy training az attacking set pieces. Gólt átlövésekből a középpályások, és a szélről befutó szélsők vagdossák, a csatárok hasznavehetetlen ganék, bármilyen formációban is játszok. Egy érdekesség tavaly Kagawa 22 gólt lőtt, Persie hatot, ebből 5 büntető.

A kapussal szemben egy v egyben ha egy Rooney hibázik folyamatosan, akkor mit várjak egy átlag csatártól?

Mindezeken túl a legzavaróbb, hogy a játék képe közt otthon és idegenben óriási a különbség. Egy Barcelonának teljesen mindegy hol játszik, ugyan azt a teljesítményt nyújtja a való életben. De itt ez képtelenség, mert az ellenfelek hazai környezetben megtáltosodnak, és alig fogható még e leggyengébb hulladék is a bajnokságban. Ez kérem nem reális. Nyerjen ellenem egy retek otthon, de könyörgöm, a játék képe ne az legyen, hogy 30szor lőttek kapura meg 60%ban birtokoltak le, úgy hogy nekem 5 kósza lövésem volt. Ilyen az életben sincs. Ez visszatérő probléma a játékban évek óta. Látogatok a Cityhez, Arsenalhoz, Tottenhamhez, és felesleges lejátszani a meccset, mert tudom helyzetem se lesz, csak az a kérdés 2 v 3 góllal úszom-e meg. Nem tudom van-e erre valami megoldás, ha valaki talál szóljon.