104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• BetonK
    Korábban én is feltettem ezt a kérdést itt, és azt a választ kaptam, hogy lehet, steamet egyik gépen offline-ra kell tenni, és úgy fasza.
  • hamary
    12 ezren voltak a 2013-as Kecskemét - Siófok LK döntőn... Nincs kijavítva. :)
  • zorrobomber
    hát, szerintem nem lehet
  • kosheen
    hülyék ezek az edzők nálam - idehoztam 400 ezerért egy fiatal magyar kapust, első 8 meccsén 1 gólt kapott, de már azzal jönnek hogy ejteni kéne mert szar a formája. Jó köszi...kit rakjak be? A 20 meccsen 30 gólt kapó másikat, vagy az örök tehetség Jovát vagy az ifikapust? Idióták
  • geo91
    oké hogy a telepítésnél be kell lépni minden alkalommal, de aztán ki lehet jelentkezni offline játékhoz, nem?
  • zorrobomber
    se dobozossal, se digitálissal nem tudod ezt megcsinálni, mert steam accounthoz kötött, amire egyszerre csak egy ember tud belépni
  • geo91
    kibaszott láma kérdés lesz, de eredeti játékokban nem vagyok otthon, mivel egy sincs. :D MÉG.

elvileg a dobozost lehet több gépre feltenni és offline akár egyszerre is játszani. a letöltött, kulcsossal is meg lehet ezt csinálni? mert erősen gondolkodom hogy mégiscsak összedobom 2-3 haverral közösen.
  • Zenszkij
    Szabadrúgásból sem lőtt egyetlen gólt se, pedig ott nincs mit állogatni. Mellesleg csomószór edzettem ilyan típúsú edzésformát a csapattal. Ja bocs, de egyszer betalált 4-0-nál. Köszönöm szépen :D.
  • LasDen #85687
    ha az ráérzés, hogy 442t jáccunk minden állítás nélkül...akkor igen...:D
  • cain
    van ez így, ha valaki nem válik be, leírjuk.
  • bakkerman
    na csak kezdesz ráérezni :D apropó ráérzés,a Liverpoolt kiejtettük az EL 32 között,4-2-es összesítéssel,Suarez a meccs végén megkeresett engem,hogy szívesen játszana dagesztánban,de mondtam neki,hogy bitch please,és rámutattam a vigyorgó Eto'o-ra,aki a középső ujjával köszönte meg a közönségnek a lehetőséget,hogy pályára léphetett az Anfield Roadon.
  • Zenszkij
    Van Pesrie egy kutya volt. 4-5-1 ben két inside forwarddal és ő egyedüli csatárként képtelen volt gólt lőni. Wingerekkel sem termelt. Na már most Welbeck viszont azért lőtt gólokat.
  • LasDen #85683
    Tapadunk....Ngog szórja a népet, csak kár hogy ő az egyetlen, így eléggé szopóág van ha ő nincs valamiér....
  • Mor3llo
    semennyi, alapból sem kaptam, egyenlegem már mínuszban, folyamatos törlesztés, havonta 3-4 millió euró a veszteség :DD
    egyelőre nem gondolkodom rajta, de ha lesz rá módom, ismét lecsapok rá!
  • bakkerman
    fuhh nagyon jó,faszán termel,deep lying forward-ba van rakva,Eto'o meg Advanced-be,remekül kiegészítik egymást,vedd meg szerintem,persze nem tudom mennyi pénzed van
  • Szycsu
    VALDÉS-T ADD EL, VAGY 7 NAPON BELÜL MEGHALSZ!!!4444444!!!!!!NÉGY!!!!2+2!!!!! Vagy fm-ben nem ennyire fostartály? Kedvenc csapatom, de még egyszer sem játszottam velük, egy darab meccset sem :D
  • Mor3llo
    Traoré mennyire jó most?
    fm12-ben még leigazoltam a Laziomhoz, ott félelmetes volt, egy igazi vadállat!
  • Szycsu
    Nem tudom mennyit segít, de 11-ben Lille-ben nem volt csatár, aki kiszedte volna a kezdőmből. Bajnoki, BL egybevéve (Kupa nem, mert ott Zs csapat játszott) 35-50 gól megvolt nála.
  • bakkerman
    nálam is jól termel a Traore-Eto'o kettős,amikor Cityvel toltam akkor meg Aguerö szórta a gólokat,szóval a hiba a készülékben van,nem a szoftverben :D
  • LasDen #85676
    hagyhatott volna...:D

azért ez a csatársor nem jelent semmit, elég erős kijelentés....valamit te csinálhatsz szarul, mert nálam például Ngog szórja a gólokat....:D
  • Taibi
    Így van, 4-3-3 (4-5-1) az alapfelállásom, mellette még 4-2-3-1-et használok alkalmanként. Ez a gála-tizenegyem, de igyekszem játszatni a fiatalokat is, pl Montoya, Tello és Deulofeu is egész jól teljesítenek.
  • bakkerman
    fasza,fasza,városi riválist illik kitömni! :D kezdőcsapatból kiindulva 4-3-3-at nyomatod,Messi középen van,és két szélén Alexis meg Villa?
  • Taibi
    Nem. :)
    Csak pont lemaradt jobboldali modulból, csak 10 ember van ott, ő a 11.
  • BetonK
    Messi csere:)?
  • Taibi
    Grat, így tovább! :)
    FM13-ban az eddigi legnagyobb arányú győzelmem:
    (üröm az örömben: Thiago 3 hónap pihi...)

• kosheen
    13-ban ki van már javitva hogy a Ligakupa a kutyát se érdekli? Nálam most az MTK játszott egy ligakupa negyeddöntőt 5000 ember előtt. Akkor se voltak annyian mikor bajnoki cimet nyertek :D
    Reálisan kb az összes csapat összes lk meccsén vannak 10 ezren egy szezonban
  • bakkerman
    Anzhi Makhackhala féltáv
    Tabella
    Európa Liga csoportkör

rohadt nagy siker hogy a címvédő Atletico ellen 4 pontot gyűjtöttünk be,elnézve az idei gémet,az ilyen részsikereknek is nagyon kell örülni,és meg kell becsülni ezeket!!!
  • bakkerman
  • Csacsi
    Azért az eléggé erős kijelentés, hogy a csatárposztnak semmi értelme nincsen. Valamit nagyon rosszul csinálsz akkor. Nálam Matri a Juventusban, aki azért nem egy Van Persi szint 39 meccsen 26 gólnál 10 assistnál és 7,35-ös átlaggal van.
  • Taibi
    Messit még a nyári felkészülés során lerúgták két hónapra, de a visszatérése óta szárnyal. Csak mint IRL. :D

(2012.12.31. az aktuális dátum nálam.)
  • Zenszkij
    Azért hazai pályán a Leicester ellen igazán hagyhatott volna nyerni a gép. :D. Nálunk Van Persie nélkül megtáltosodott Rooney, már 7 gólnál tart a fiú.

Ui.: mivel a csatárposzt életképtelen, gyakorlatilag arra jó, hogy zavarja a védőket, ezért belső középpályást neveltem belőle, átlövésekből ontja a gólokat XD.

Mivel bosszankodtam ezen a csatársorson az idei játékban, előretolt ékként Lindergardot játszatom ott (teljesen mindegy ki van ott úgyse lő gólt), és a vicc, hogy jobb átlagot hoz, mint Van Persie, aki már a Tottenhamben kergeti a labdát. Újabb őrültségként bevezettem a söprögetőt, melynek alkalmazását szerintem ősidők óta elvetettem. Parancsba adtam a fiúnak, hogy bármi történik, ő a saját 16osán belül marad, támadó szögletnél, bárminél, ott marad. Legnagyobb meglepetésemre, a gép nem tudja megfingatni :D. Clear chance már nincs, csak a szokásos szélről bead bekotor típusú gól, amiből viszont túl sok is akad. Ennek nem tudom mi lehet az ellenszere. Lehet veszek két torony afrikai törzsfőnököt, arra ők is képesek, mint Vidic meg Ferdinand, hogy befejeljék mellőlük a beadást :D.
  • LasDen #85664
    Megvágtuk picit volt csapatom :DDD
  • LasDen #85663
    kii is szoptam ahogy kell :D
  • Huni92
    epic win :DD
    azóta már 5. hely.

Moussa Sow játszott már nálatok? Én most vettem meg először, nagy király a csávó. 23/20-szal áll jelenleg.
  • LasDen #85661
    azé....ez már valami, első ilyen nagy sorozatom a játékban...úgyhogy most kifogok kapni :D
  • Mor3llo
    jaja, jövünk...de azért neked is grat :DDDD
  • kosheen
    nekem szar a gépem, gombfociban meg úgyse látni semmit, szóval én az analizis képernyőn nézem hogy mi van, max sebességen végig szoktam pörgetni. Félidőig úgysincs értelme változtatni hacsak nem egetverően szarul játszunk, félidőben rendesen átnézem mi van, nagy okosságokat mondok nekik aztán 60-70. perc környékén megint rájuk nézek, a fáradtabb vagy gyengén játszókat lecserélem
  • LasDen #85658
    Jövünk fel mint a talajvíz....352 meg 4231 kell a fasznak....442 megbasz mindenkit :DD
  • LasDen #85657
    én szeretem megnézni a góljaimat újra...az ellenét meg kihagyom a picsába az nem érdekel :DD
  • Huni92
    3D, kulcsjelenetek, ismétlések nélkül és a sebesség a maximum előtt van 2-vel.