A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Zenszkij #85665 Azért hazai pályán a Leicester ellen igazán hagyhatott volna nyerni a gép. :D. Nálunk Van Persie nélkül megtáltosodott Rooney, már 7 gólnál tart a fiú.
Ui.: mivel a csatárposzt életképtelen, gyakorlatilag arra jó, hogy zavarja a védőket, ezért belső középpályást neveltem belőle, átlövésekből ontja a gólokat XD.
Mivel bosszankodtam ezen a csatársorson az idei játékban, előretolt ékként Lindergardot játszatom ott (teljesen mindegy ki van ott úgyse lő gólt), és a vicc, hogy jobb átlagot hoz, mint Van Persie, aki már a Tottenhamben kergeti a labdát. Újabb őrültségként bevezettem a söprögetőt, melynek alkalmazását szerintem ősidők óta elvetettem. Parancsba adtam a fiúnak, hogy bármi történik, ő a saját 16osán belül marad, támadó szögletnél, bárminél, ott marad. Legnagyobb meglepetésemre, a gép nem tudja megfingatni :D. Clear chance már nincs, csak a szokásos szélről bead bekotor típusú gól, amiből viszont túl sok is akad. Ennek nem tudom mi lehet az ellenszere. Lehet veszek két torony afrikai törzsfőnököt, arra ők is képesek, mint Vidic meg Ferdinand, hogy befejeljék mellőlük a beadást :D.