104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Képet tudnál mutatni erről? A srác azt mondja, hogy ő nem tapasztalt iylent. Meg mi történik a szezon végén? -
Ehhez akkor nem kell új játékot kezdeni, ugye? (hogy érvénybe lépjenek a változások) -
Oké közben én is megtaláltam a sigames oldalán. Ugyanígy az editor is frissült 12megával.
Ez azért akkor is görénység, hogy ez a rohadt steam még csak a hírekben sem jelzi, hogy mi történik. Külön életet él... -
katt -
Most hogy elindítottam a steamet, leszedett valami 50 megás update-et. Nektek is? És sehol nem találom, vajon mi az istent frissített. -
Erősebb nem volt? :D -
Most nézem neten, hogy elméletileg ugyan az a gépigénye a 12-nek, mint a 11-nek? Ez igaz? Mert, akkor tolnám azzal :D -
BetonK #85929 Gondolom igen, nézegettem most a dolgokat, és csak annyi van, hogy a BL-ben az Albert stadion a hazaim...
Közben megvan a csoportom, célunk az egy gól szerzése lehet :)
-
Itsuki #85928 hogy hogy? ez benne van már a játékban hogy nem játszhatnak ott?:O
viszont remélem a videókészítést hamar megcsinálják mert sajnos bughalmaz az egész... -
Tomiii723 #85927 Ezzel az EL győzelemmel búcsúzok a 12-től(Szerencsénk is volt, de megérdemeltük):
FTC-Real Madrid -
BetonK #85926 A Fradi pályán harcoltuk ki...
Jobbak voltunk, de akkora spílereik vannak..alig vártam a 86. percet, hogy nyomhassam az időhúzást ..:) -
ááá a szemét birkája...a hátvédem most jött vissza 4 hónap után lábtörésből, még a tarcsiban se játszott 5 percet se de már behivták a magyar válogatottba 2 meccsre is. Ha megint lesérül és agybajt kapok -
jéééé tök jó, ilyet még nem láttam. Team talkon totál összezavartam az egész csapatot :D
10 forduló után első helyen vagyok, a középmezőnyös Kecsó jött hozzám. Az össznépinél mondtam magabiztosan hogy jók vagyunk, nyerünk, a védőknek mondtam hogy teljesitményt várok, a csatároknak szintén, és mindkét sor fókuszált vagy milyen lett, és amikor ugyanezt mondtam a középpályásoknak akkor kapustól csatárig mindenki összezavarodott. Aztán végül 30. percben már kettővel mentem, a vége 2-1 lett. (Zavaró hogy túl sok a kapu mellé menő lövés, nem tudom ezzel mit lehetne kezdeni hogy pontosabbak legyenek, és ne durrantsák rá már 20 méterekről)
Ja és még volt most egy érdekes dolog, a szurkolókat aggasztja az egyik játékosom teljesitménye. Lehet jogos, csatár létére 14 meccsen csak 9 gólt szerzett...a nénikéjük tirgye kalácsát hisztiznek mindenen ezek. -
BetonK #85923 Az esélytelenek nyugalmával...
-
ugyanis nem lehet az alap editorral megcsinálni, hogy normálisan átrendeződjön. -
BetonK #85921 Tényleg csoda, már most válogatott szint.. :)
Töltöm DVTK-t, jöhet a BL playoff Celtic-kel.. -
Itsuki #85920 megye 3as aktivátorban nem rendeződik át,gratulálok aki miatt elqrtam 3 órát,igazán szólhatott volna,kuka az egész így.... remélem a rendesbe jó...:@@@ -
Zenszkij #85919 A fiatal csodamagyar -
Tomiii723 #85918 Na ilyen se volt még nekem, pedig már elég régen játszok :D Szurkolók :D -
Zenszkij #85917 Átrendeződik a liga 2013-ban, azért nem látod, egycsoportos NB2 lesz. -
Itsuki #85916
Feltettem a megye 3as aktivátort,de az nb2be nem jelez kiesőt de az nb3ból jelez 1 feljutót,hogy lesz ez? -
Bíróbácsinak szép az öltözéke... Am, majd otthon visszaadjuk, ne aggódj :D -
Itsuki #85914
első megyei rangadóm :) -
BetonK #85913 Löksz róla képet? -
BetonK #85912 Ebben a ligában és még kettővel fentebb is, lesz pár ilyen:D! -
hamary #85911 Na az ilyen meccsekért szeretem az FMet.
Most én vagyok épp a győztes. :) -
meg van egy ilyen srácom is...védelem középpontja...:D 16-ért költözött ide Pescaraból :D
-
Zenszkij #85909 Nálam a gép generált egy magyar gyereket a Vidiben úgy h be sincs indítva a gém, a MU scoutjai 5 csillagosra értékelik, támadó középpályás és már leigazolta valamelyik premier ligás, nem emlékszem melyik, 16-7 éves és a képességei már rettentően jók, ilyet még nem láttam mióta FM-el játszok, 10 millió euróért se adták XD. Oltogatom és mikor lejár a szerződése beépítem a Manchesterbe :). -
szerintem bármelyik 16 éves cserélne vele :D -
BetonK #85907 Nem rossz...
Jól is keres! -
elis felejtettem mutatni...nyáron a fiatalok főnöke igazolt egy magyar srácot....nem rosszak az értékei, tényleg lehet belőle valami talán....
-
a 12-ben egy már meglévő mentésnél utólag be lehet állitani hogy az afrikaiakat nem EU-snak tekintse? Pöttyet zavaró hogy egy full magyar Paks, vagy a magyar fiatalokra épitő MTK 2015-re már tele van afrikaiakkal -
Utley #85904 Skacok!Engem az érdekelne,hogy az óceániai válogatottak rendszere jól meg lett csinálva a mostaniban?Mert a tavalyiban esélyem nem volt Cook-Szigetekkel kijutni a VB-re
Az ideivel már nagyon szeretnék hódítani velük
-
A feltölthető maximális képméret: 750x563 pixel!
Továbbra is érvényes. Amennyiben lusta vagy/nem tudsz méretezni, úgy csak linkként tedd be. :) -
Zenszkij #85902 Második évben a BL-ben a négy közt a Manchester City-t kaptuk. Idegenben 2-0-ra kikaptunk. Hazai pályán Rooney két sárga lapot begyűjtve már a 10. percben távozott az öltözőbe magyarul úszott a BL döntős álom. Megbüntettem két hétre, minek következtében többé nem állt szóba velem, és már év közben is sírt, hogy új kihívást akart. Mivel a fizetése már a csillagászati 225K euro/hetet kaparta meg ugye a juttatásokat, ezért elpasszoltam 45 millió Euroért a Barcelonába, ahol stabil kezdő. Van Persie a Tottenhamhez távozott 20 milláért, ahol jobboldali inside forward szerepkört tölt be.
Ha hazaérek képet tolok. Le akartam igazolni Neymart, de 48 millióért inkább a Realt választotta, nem tudtam felvenni fizetésben a versenyt velük, pedig az én ajánlatom is elfogadta a brazil fenegyerek. Jött hát Ademilson pár üveggolyóért, aki legalább akkora vadállat lesz, már elkezdte termelni a gólokat. Evra helyére stabil Fabio, plusz megvettem a fiatal Shaw-t akit 4 és fél csillagos tehetségnek mutat a gém. Középpályára érkezett M'Villa és Lorenzo Crisetig, Anderson is távozott. Mivel Hatem Ben Arfa átadóra került, lecsaptam őrá is, jobb mint Valencia az tuti, rövidpasszos játéka világklasszis. Ezeket a játékosokat , M'Villa kivételével szinte apróért megkaptam, Vila 34 milla volt. Csatársorba Ademilson és Welbeck mellett szerepet kap a saját nevelésű, generált Ben Kenny, 17 éves 5 csillag potenciál, és a kezdeti képességei is igen megkapóak. Támadó szélsőnek jött a Derby Countyból Will Hughes, aki most 19 éves, és szerintem az egyik legjobb angol játékos lesz belőle, szintén 5 csillag potenciállal. A védelemben jobb oldalában Rafaelt a zagrebi Vrsaljko (3,5 milla) pihenteti, továbbá jött Mateo Kovacic (7 milla) is vele párban, ez utóbbi két éve kölcsönben kergeti a labdát, hagy fejlődjön. Nick Powell is kölcsönben van, hisz nem akarom hogy a padon pihenve ne fejlődjön.
A középpályán Fletcher, Cleverley, Crisetig, M'Villa elég, habár szűkös a keret, sérülés még elkerült, meg ugye Phil Johnes is be tud forogni. Kagawa, Nani, Ben Arfa egy isten, a Derbys kölökkel elegendőek. A védelem a legacélosabb ugye, Jonny Evans, Smalling, Phils Johnes, meg van egy 18 éves saját nevelésű kölök, 4 és fél csillag potenciállal...nem rossz a fiú, beugrónak megfelelő. Épül a csapat, rengeteg játékosom, Daehli, Januzaj (alap kere tagjai), Kovacic, Macheda külföldön kölcsönben fejlődik. Macheda tavaly a Milánnal lett gólkirály, idén az Interből kirobbanthatatlan. Készül az új aranygeneráció :) -
nejad #85901 na nekem is lement az első szezonom a Swanseaval 5. lettem nagy meglepetésre a kupákból hamar kiestem a cél a bent maradás volt sikerült megvennem andersont olcson mert átadóra tették meg egy barzil gyereket ademilsont elég jól termelt és csak 19 éves a huzo ember jonathan de guzman volt ő kölcsönben volt itt na meg még pablo hernadez is pörgött néha a sérülések elkerültek mint a régebbi jákékoknál is az első szezonban aztán a másodiknál meg majd gondolom hullanak mint a legyek
két 11-est itéltek a javamra mind a kettőt kihagytuk kiállitás asszem csak egy volt meg az ellenfélből is 2012 azé szorta a pirosakat télen sikerül szerződtetnem mudingayt ingyen meg 3 milláért jön wellington nem pedig 11 volt az értéke de 3 ért árulták meg egy 16 éves mexikoi is jön 3 milláért pedro antonio trejo a pumasból lehet hogy rokona danny trejonak alias macsétének?
kiváncsi leszek mennyi lovét kapok átigazolásra a szerződésem meghosszabitották amugy 3 ével nem születtek túl irl eredmények eddig türhető a játék a city verhetetlennek tünik a képfeltöltés meg remélem sikerül még nem csináltam http://kepkezelo.com/images/1g0mm7a85ckygzzbqpjz.jpg -
Rooneyt ha 50évesen még játszana se adtam volna el -
tolj már egy képet a keretről kiváncsi vagyok!! Rooney meg RvP hova igazoltak? -
BetonK #85898 Ez aztán a nagytakarítás, grat:)!
Kiket hoztál a csapathoz? -
Zenszkij #85897 Na 3. évemben nem lehet elkapni a Cityt, 25 meccs 4 döntetlen NULLA vereség! Első két évben sikerült bajnknak lennem, idén azonban, mivel eladtam az egész keretet (Rooney, Vidic, Carrick, Ashley Young, Ferdinand, Chicarito, Evra, Van Persie , Valencia takarodtak a fenébe, mert magas a gázsijuk, meg Rooney és Young kivételével korosak) a második helyért küzdök a Chelseavel. A fél szezon a csapatépítésről szólt, voltam 10. is, most a 3.- 2. helyen kavircolok. Hiába no, épül az új csapat, és DÖGIG van a kassza. Glazerék takarodtak, és a hitelt, amit 2017 ben kifizettem volna, 2038ig tolták ki az új tulajok, így havonta csak 1 millát kell törlesztenem, ami elenyésző pénz, igazából nem is kiadás. Tetszik az új keret, így tavaszra összeállt a csapat, 14 meccse veretlen vagyok minden fronton. :)