A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Zenszkij #85902 Második évben a BL-ben a négy közt a Manchester City-t kaptuk. Idegenben 2-0-ra kikaptunk. Hazai pályán Rooney két sárga lapot begyűjtve már a 10. percben távozott az öltözőbe magyarul úszott a BL döntős álom. Megbüntettem két hétre, minek következtében többé nem állt szóba velem, és már év közben is sírt, hogy új kihívást akart. Mivel a fizetése már a csillagászati 225K euro/hetet kaparta meg ugye a juttatásokat, ezért elpasszoltam 45 millió Euroért a Barcelonába, ahol stabil kezdő. Van Persie a Tottenhamhez távozott 20 milláért, ahol jobboldali inside forward szerepkört tölt be.
Ha hazaérek képet tolok. Le akartam igazolni Neymart, de 48 millióért inkább a Realt választotta, nem tudtam felvenni fizetésben a versenyt velük, pedig az én ajánlatom is elfogadta a brazil fenegyerek. Jött hát Ademilson pár üveggolyóért, aki legalább akkora vadállat lesz, már elkezdte termelni a gólokat. Evra helyére stabil Fabio, plusz megvettem a fiatal Shaw-t akit 4 és fél csillagos tehetségnek mutat a gém. Középpályára érkezett M'Villa és Lorenzo Crisetig, Anderson is távozott. Mivel Hatem Ben Arfa átadóra került, lecsaptam őrá is, jobb mint Valencia az tuti, rövidpasszos játéka világklasszis. Ezeket a játékosokat , M'Villa kivételével szinte apróért megkaptam, Vila 34 milla volt. Csatársorba Ademilson és Welbeck mellett szerepet kap a saját nevelésű, generált Ben Kenny, 17 éves 5 csillag potenciál, és a kezdeti képességei is igen megkapóak. Támadó szélsőnek jött a Derby Countyból Will Hughes, aki most 19 éves, és szerintem az egyik legjobb angol játékos lesz belőle, szintén 5 csillag potenciállal. A védelemben jobb oldalában Rafaelt a zagrebi Vrsaljko (3,5 milla) pihenteti, továbbá jött Mateo Kovacic (7 milla) is vele párban, ez utóbbi két éve kölcsönben kergeti a labdát, hagy fejlődjön. Nick Powell is kölcsönben van, hisz nem akarom hogy a padon pihenve ne fejlődjön.
A középpályán Fletcher, Cleverley, Crisetig, M'Villa elég, habár szűkös a keret, sérülés még elkerült, meg ugye Phil Johnes is be tud forogni. Kagawa, Nani, Ben Arfa egy isten, a Derbys kölökkel elegendőek. A védelem a legacélosabb ugye, Jonny Evans, Smalling, Phils Johnes, meg van egy 18 éves saját nevelésű kölök, 4 és fél csillag potenciállal...nem rossz a fiú, beugrónak megfelelő. Épül a csapat, rengeteg játékosom, Daehli, Januzaj (alap kere tagjai), Kovacic, Macheda külföldön kölcsönben fejlődik. Macheda tavaly a Milánnal lett gólkirály, idén az Interből kirobbanthatatlan. Készül az új aranygeneráció :)