A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• nejad
    na nekem is lement az első szezonom a Swanseaval 5. lettem nagy meglepetésre a kupákból hamar kiestem a cél a bent maradás volt sikerült megvennem andersont olcson mert átadóra tették meg egy barzil gyereket ademilsont elég jól termelt és csak 19 éves a huzo ember jonathan de guzman volt ő kölcsönben volt itt na meg még pablo hernadez is pörgött néha a sérülések elkerültek mint a régebbi jákékoknál is az első szezonban aztán a másodiknál meg majd gondolom hullanak mint a legyek két 11-est itéltek a javamra mind a kettőt kihagytuk kiállitás asszem csak egy volt meg az ellenfélből is 2012 azé szorta a pirosakat télen sikerül szerződtetnem mudingayt ingyen meg 3 milláért jön wellington nem pedig 11 volt az értéke de 3 ért árulták meg egy 16 éves mexikoi is jön 3 milláért pedro antonio trejo a pumasból lehet hogy rokona danny trejonak alias macsétének? kiváncsi leszek mennyi lovét kapok átigazolásra a szerződésem meghosszabitották amugy 3 ével nem születtek túl irl eredmények eddig türhető a játék a city verhetetlennek tünik a képfeltöltés meg remélem sikerül még nem csináltam http://kepkezelo.com/images/1g0mm7a85ckygzzbqpjz.jpg