104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Shelton #86620 megkapod a kódot amit steamen belül aktiválsz, onnantól kezdve akkor és annyiszor töltöd le ahányszor akarod. -
NastyHUN #86619 Miután már kifizetted mondjuk pl az Amazonon :( Az azért ciki lenne, hogy kifizetem, de nem tudom letölteni :( -
NastyHUN #86618 És nem volt gond a letöltésnél ? Steamen kellett regisztrálni/aktiválni ? Gondolom onnan kellett tölteni is ?
Többen írták már kül,. fórumokon, hogy USA-n kívül nem engedi elkezdeni a letöltést :( -
Shelton #86617 vagyis most tavasszal vettem, de az mindjárt tavaly lesz..
-
Shelton #86616 én tavaly a 2012-t amazonon vettem 6 dollárért kamu amerikai címmel és azóta is gond nélkül működik. -
Feyenoord augusztus, bajnoki veretlenség, és bl csalódás:
bl sorsoláson megtudtuk h a csoportkörbe jutásért a Lille lesz az ellenfél, ez sajnos nem túl nagy öröm a klub és szurkolok körébe mivel könnyebb ellenfelet is kaphatunk volna.
2.bajnokin a Heracles-hez utaztunk, tudtuk h kötelező győzni nem okozhatunk csalódást az első bajnoki után. sajnos a meccs nem úgy indult mint vártuk ismét hátrányba kerültünk. De Guidetti ismét gólt szerzett és egyenlítettünk, majd Svensson távoli bombájával már vezettünk is. majd jött a 90.perc mikor a hazai játékosok mindent megtettek az egyenlítésért.de a védők kifejelték a labdát és azt Svensson egyből kapura lőtte a saját 16sától és a kint álló kapus úgyan beletudott ütni de a gólt nem bírta megakadályozni,így végképp eldőlt a meccs. megvan az első győzelem.
3.bajnokin a "teknőbe" fogadtuk az AZ Alkmaart, egy végtelenül unalmas félidő után a 2.játékrészben egymásnak estek a csapatok. helyzet itt,helyzet ott. és végül egy szöglet után Guidetti fejessével megszereztük a vezetést. rögtön visszább is vontam a csapatott h inkább próbálkozunk kontrákkal és hiába volt a vendégeknek és nekünk is sok helyzette a meccs 1:0 maradt.
Bl 1.meccs a csoportért: itthon fogadtuk a lille-t, itt nem mertem az alap felállással kiállni tudtam h veszélyes lenne. így egy védekezőbb 442-s taktikával álltunk ki ami sikerrel is járt mivel két szép kontra végén Goosssens és Guidetti góljával 2:0 nyertünk.
4.bajnoki idegenbe Ado Den Haag. tudtuk h nehéz lesz idegenbe egy ilyen kisebb csapat ellen nyerni, de h ennyire azt nem. végigtámadtuk a meccset a hazaiknak szinte momentuma se volt és mégis a 78.percig 0:0 volt a meccs, amit végül Guidetti szakított meg, mert jól érkezett a egy lapos beadásra. így végül csak 0:1 de nyertünk.
Bl visszavágó, a szezon eddigi legfontosabb meccse. visszaálltunk a 442re h stabilabb legyen a csapat. sajnos ez lehet hatalmas mellé fogás volt mert közünk nem volt a meccsen, de a félidőbe tartottuk magunkat csak 1:0 volt. majd jött a lille 2:0 erre még egy szöglet után De Vrij fejessével tudtunk válaszolni de innen szinte momentumunk se volt és végül 4:1 veresség, amivel az álom szerte foszlót h bl csoportkör legyen.
El sorsolás se kedvezett nekünk: Lazio,Ath. Madrid,Dinamo Zágráb
folytatás később
-
Feyenoord felkészülés a bajnoki idényre,bl rajt,bajnoki rajt:
Svájci és Skót felkészülési meccseken próbálgattam a csapatott ezért változó eredmények is születtek. ezen kívül folyt a 4231 taktika betanulása az edzéseken. első utunk svájba vezetett, majd zárásként a fiókcsaptatunkkal találkoztunk.
Grasshoppers 0:2 Feyenoord
Dundee 1:4 Feyenoord
Falkirk 1:0 Feyenoord
Ross Country 0:1 Feyenoord
Excelsior 2:3 Feyenoord
közbe megtudtuk h bl első körbe igen neves ellenfelet kaptunk a Panathinaikos személyében. elsőnek Mi utaztunk Görögo.ba. Majd egy végtelenül kiegyenlített meccsen egy szabadrúgás góllal nyertünk 0:1ra. gólszerző Goossens.
Első bajnokin itthon fogadtuk a Groningen csapatát. A végül 1:1 végződött mérkőzés után messze nem lehettem elégedett, sokkal jobban játszottunk és vezettünk is de egy hiba elég volt hátul h egyenlítsenek. így nem túl boldogan vártuk a Pana. meccs visszavágóját. ahol sikerült is bekezdeni mivel 0:2re ment az ellenfél és a meccs végén "all attack"on sikerült Guidetti és Cissé góljaival egyenlíteni a továbbjutásért.
folytatás: augusztus, bajnoki veretlenség, és bl csalódás -
Feyenoord július
Roland Koeman távozása után megkezdtem munkámat a klubnál. első sajtó konferencián kijelentettem h fiatalok igazolásával próbálom majd erősíteni a keretet, és támadófocival szeretnék a közönségnek kedveskedni. jelenleg pedig a védelmet tartom a klub legerősebb részének, De Vrij vezetésével. legfőbb igazolási célpontom pedig John Guidetti újra kölcsönvétele, mivel tavalyi szezonba 26bajnokin 20góllal segítette a klubot a bl-be induláshoz.
Ígéretemhez híven fiatalokkal erősítettem meg a klubot:
19éves Norvég Jonas Svensson 750e Fontért
20éves Svéd Oskar Hiljemark 1,1m Fontért
20éves Svéd John Guidetti kölcsön
18éves Brazil Adryan 1,6m Fontért
komolyabb távozó csak Schaken 2m Fontért a Heerenveen--be
folytatás: felkészülés és első tét meccsek -
NastyHUN #86612 Sziasztok.
Tudtok valami letöltős megvásárlási lehetőséget a steam-en kívül, ami olcsó ?
Amazon-on megtaláltam év végi akcióban 19.99É-ért (ami nagyjából 4500Ft) de nem engedi letölteni, csak ha USA címet adok meg.
Szerintetek, ha megadok kamu USA címet, akkor miután letöltöttem, el fogom tudni indítani ? Utána már nem vizsgálja a régiót ?
5000 HUF-ot költenék rá, többet nem.
Ennyiért tud valaki letöltős verziót ?
Köszi előre is...
Üdv.
-
Media Marktban vagy Tescoban, 576ban lehet kapni a játékot? -
A steam 25%-kal olcsóbban adja a játékot, Január 5ig...(így is egy ezressel drágább, mint a cdgnél pl. :D:D) -
Üdv Urak!
Lassan ugyan, de befejeztem az első szezont az új játékban. A TSV 1860 München csapatával kezdtem. A média a 8. helyre várt, ezt sikerült jelentősen túlteljesíteni. Tabella
A cserekapus és egy létszámon felüli vkp eladásával némi pénzt is sikerült csinálni, a kezdőbe 2 embert igazoltam, mert egyébként rendben volt a keret. Mattheus és Machado is nagyon bevált, utóbbi szabadlistás volt. Itt vannak a Statok.
Nálam is rengeteg volt a sérülés, Blanco 9 hónap, Machado 3, Evson 4 hónap és több 6-7 hetes sérülés is súlytott, pedig az edzés közepesen volt végig és pihenőt is kaptak eleget. Király Gabi sajnos nem marad az új szezonra, mert csak csere lenne és túl sokat kér :)
Boldog Új Esztendőt mindenkinek!! -
nepszter1 #86608 elég nehéz sajna , szerintem újat kezdek valami nagyobb csapattal -
kb 1-2.osztályig nem is lesz pénzed (ha nem jön új tulaj) legalább is régi fmbe így volt. lejárt szerződésűek között kell vadászni minden évbe kb 5-10 játékost akivel újra osztályt tudsz lépni. régieket meg akár ingyen is eladni más kluboknak h legyen szabad fizu keret. -
nepszter1 #86606 Kezdek megakadni a Chester karrieremnél sajnos nem igazán jönnek az eredmények 6. osztályból feljutottam az 5. osztályba onnnan pedig a 4. be és itt megragadtam semmi pénz nincs kölcsönbe nem akarnak jönni a játékosok MU az anya együttesem onnan se jönnek kölcsön játékosok ötletek ? -
Zenszkij #86605 Ez a Malaga a 2013ban egy hatalmas nagy retek lett, 3. évemben kivágtak, úgy hogy én voltam az év edzője, az arab fax nem ad pénzt semmire, nem is bánom, csak felidegelt az egész. BL-ben továbbjutásra állunk, de a 10. hely nem tetszik az arabnak, mikor egy fillér pénzt nem adott. Nevetséges, banki kölcsönt vett fel. Hagyjuk már, jól tönkretette azt a csapatot. -
Feyenoord Rotterdam- The Legion -
olasz bajnokságot nagyon nem szerettem,+ játékba se jött át soha. utóbbi 3-4 fmbe 1 komolyabb karrierem volt ott. mondjuk Lazio kerete tetszene, dobogóért simán lehetne menni 1.évbe is.
marad szerintem a feyenoord, vagy ha nem jön át majd váltok. de azért felkészülök h olyan lesz mint a skótoknál h nem sok lové lesz :D
ez a vidi a kedv csináló
-
ja vettem észre a futball huligánok hollandia részbe :D am nem semmi hangulatot szoktak nyomni a stadionokba, ez meg nekem nagyon átjön. Mu után a Celtic-Galatasaray-t is csak azért szerettem meg, külön életérzés lehet ott élőbe az ilyen csapatoknak szurkolni. -
Neoncsoves #86601 nyomass egy Lazio karriert ;) -
Feyenoord...
Laza szélsőjobbos csapat :D -
erősen gondolkodok h Celtic-t hanyagolom, betanulni az újba bőven megtette. új hosszú karrier kéne, akik között gondolkodok :
-Feyenoord (nagyon rájuk vagyok kattanva tubon mostanában a szurkolóira/huligánjaira)
-premier liga: Sunderland,Aston Villa,Swansea,
-angol 2-3.osztály: Blackburn,Crystal Palace,Watford,Nottingham,Coventry,Preston -
valakik aki neten gyakrabban szokott vásárolni azokat kérdezném:
van ez az oldal:
http://www.gamestop.com/pc/games/fifa-soccer-13/102644
na most fifa 20 dollárért nekem megérné, megvenném de mikor kosárba teszem kiírja hogy Mo-n ez nem megoldató. kérdem én hogy ezt nem lehet valahogy kijátszani? mert ez egy globális játék. mi az amiért nem lehet megoldani a vételt Mo-ról, főleg hogy lehet itt Football Manger 2013-at is venni 20 dollárért és azt pl. engedi Mo-ra. pedig ott sem történik más mint ad egy product kódot a letöltéshez. akárcsak a Fifánál
valaki elmagyarázhatná nekem. előre is kösz, -
nejad #86597 fm hungaryról nem tudom letölteni a skineket fm13 hoz ha rákattintok nem történik semmi comodo dragon böngészöt használok valaki tudna segiteni?kösz -
nem tudja valaki az újgazdag Nottingham-Watford párosnál mennyi zsé van az elején? -
Drizzthsz #86595 Új szezonban megint csak kísérletezgettem, egyelőre ez tűnik a nyerőnek:
http://www.fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=file&id=7045
18. forduló után 2. vagyok a Debrecen mögött, 43 lőtt góllal, +21-es diffel. -
Drizzthsz #86594 Megvolt az első szezonom Újpestel, 26 meccs után kibasztak. :D:D Egyelőre nem nagyon sikerült olyan taktikát találni, amivel életben tunék maradni. -
BetonK #86593 Kimaradt a managerből nekem most úgy tíz nap, és amint látom, a legutóbbi patch-el kivették a szerződéskötésnél opcionális egy év automatikus hosszabbítást bizonyos lejátszott bajnoki után..
-
Köszi. :)
Az lemaradt, hogy a bajnokságot 31 győzelemmel, 3 vereséggel zártuk, 124 lőtt(rekord), 23 kapott góllal. :D -
nincs...ha kap munkavállalóit, akkor nem kap...ezzel nem tudsz mit kezdeni....mást kell keresni... -
nepszter1 #86590 npower league 2-be vagyok a chester csapatával elég nehéz dolgomvan pénz nem igazán van . A problémám pedig a következő hogy nem tudok igazolni Brazil stb nemzetiségű játékosokat . Pedig fel is lebbezek érte de nem sikerül ötletek ? -

-
hunbalee #86588 Szép!!!
-
megcsináltuk amit megkívánt a haza. büszke vagyok a játékosaimra
Celtic-Real -
hunbalee #86586 Kagawa vhogy nem akar teljesíteni nekem tudtok rá vmi segítséget??? -
ohh igen liga kupába összejön az Old Firm, hazaira megkaptuk a Rangerst.
bl csoportom meg nehezebb lesz mint tavaly: Real Madrid,Liverpool,Celtic,Viktoria Plzen -
Gratula :D -
Drizzthsz #86583 Valahol be lehet állítani, hogy a magyar ligakupa meccseket nyomja le helyettem a manager assistant? -
Stuttgart, 2012-2018 között:
Sorrendben harmadik, második, első, második, harmadik, első hely.
2018-ban valahogy összehoztunk még egy Európa Liga győzelmet is.
Tehát 6 év alatt 2 bajnoki cím, egy Eu-Liga az összes nyert címem, + rengeteg anyázás a Match Engine készítők felé.
2018-19:
Borzalmasan kezdtünk, novemberben majdnem a kirúgás szélén álltam, BL-ben pedig az addig minden fronton veretlen MU-t kellett volna legyőzni ahhoz, hogy épphogy továbbmenjünk. Meglepetésemre sima 2-0 lett, így legalább ez meg volt. Első körben megkaptuk a Real-t, hazai pályán kikaptunk 2-1-re, gondoltam, ennyi volt, aztán idegenben nyertünk 4-3-ra.
Jött a Chelsea, első meccs 4-1 Londonban... mostmár tényleg ennyi volt. Otthon 3-0-ra hoztuk.
Következett a mumus Bayern, hazai pályán sima 3-0, idegenben 3-3.
Döntőben a Barca ellen, ahol a két szélen Messi-Neymar rohamozott. 20 perc alatt elmentünk 3-0-ra, majd 3-2, 6-2, Messi még szépített, de már hiába, megnyertük a BL-t.
Ha valaki novemberben ezt mondja, hülyének néztem volna... A bajnokságot teljesen beáldoztam a BL miatt, volt, hogy a cserekapusom játszott TKP poszton. Negyedik helyen végeztünk, de a BL - győzelem miatt indulhattunk újra a BL-ben. Illetve a Német Kupát is megnyertük végre.
2019-20:
Német Szuperkupát Bayern ellen (6-1), Európai Szuperkupát a City ellen(3-2) húztuk be, az első vereségünk november végén volt egy bajnokin, előtte is csak egy X volt a BL-ben. Sima csoportelsőség, bajnokságot is magabiztosan vezettük hol a Dortmund, hol a Bayern előtt. Kupában a negyeddöntőben estünk ki. Decemberben behúztuk a Klub-VB-t is. BL, első kör OM ellen összesítve 5-2, jött a Bayern, összesítve 4-3-mal jutottunk tovább, MU-t pedig kettős győzelemmel, összesítve 5-2-re vertük. Döntőben újra a Barca, első félidőben szoros 1-0, majd szóltam, hogy nehogy elbízzák magukat, erre lőttek még 3-at, így a vége 4-0.
A Barcelona sorozatban a harmadik döntőjét bukta el, 2012 óta pedig az ötödiket. 
Ha kell valamiről kép, szóljatok. -
Drizzthsz #86581 Közvetlen link az FM2013-ra.