A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Volcanor
    Stuttgart, 2012-2018 között:

Sorrendben harmadik, második, első, második, harmadik, első hely.
    2018-ban valahogy összehoztunk még egy Európa Liga győzelmet is.
    Tehát 6 év alatt 2 bajnoki cím, egy Eu-Liga az összes nyert címem, + rengeteg anyázás a Match Engine készítők felé.

2018-19:

Borzalmasan kezdtünk, novemberben majdnem a kirúgás szélén álltam, BL-ben pedig az addig minden fronton veretlen MU-t kellett volna legyőzni ahhoz, hogy épphogy továbbmenjünk. Meglepetésemre sima 2-0 lett, így legalább ez meg volt. Első körben megkaptuk a Real-t, hazai pályán kikaptunk 2-1-re, gondoltam, ennyi volt, aztán idegenben nyertünk 4-3-ra. Jött a Chelsea, első meccs 4-1 Londonban... mostmár tényleg ennyi volt. Otthon 3-0-ra hoztuk. Következett a mumus Bayern, hazai pályán sima 3-0, idegenben 3-3. Döntőben a Barca ellen, ahol a két szélen Messi-Neymar rohamozott. 20 perc alatt elmentünk 3-0-ra, majd 3-2, 6-2, Messi még szépített, de már hiába, megnyertük a BL-t. Ha valaki novemberben ezt mondja, hülyének néztem volna... A bajnokságot teljesen beáldoztam a BL miatt, volt, hogy a cserekapusom játszott TKP poszton. Negyedik helyen végeztünk, de a BL - győzelem miatt indulhattunk újra a BL-ben. Illetve a Német Kupát is megnyertük végre.

2019-20:
    Német Szuperkupát Bayern ellen (6-1), Európai Szuperkupát a City ellen(3-2) húztuk be, az első vereségünk november végén volt egy bajnokin, előtte is csak egy X volt a BL-ben. Sima csoportelsőség, bajnokságot is magabiztosan vezettük hol a Dortmund, hol a Bayern előtt. Kupában a negyeddöntőben estünk ki. Decemberben behúztuk a Klub-VB-t is. BL, első kör OM ellen összesítve 5-2, jött a Bayern, összesítve 4-3-mal jutottunk tovább, MU-t pedig kettős győzelemmel, összesítve 5-2-re vertük. Döntőben újra a Barca, első félidőben szoros 1-0, majd szóltam, hogy nehogy elbízzák magukat, erre lőttek még 3-at, így a vége 4-0. A Barcelona sorozatban a harmadik döntőjét bukta el, 2012 óta pedig az ötödiket.

Ha kell valamiről kép, szóljatok.