104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Borzaskutya
    nekem is volt 2-3 olyan bajnokim h 3-4 játékosomat 1 hónap kényszerpihenőre küldte az ellenfél...
  • Itsuki
    Üdv. 1-2 hétig nem játszottam 1-2 online meccset de már ott feltünt hogy meccsenként 2 játékosom lesérül... Ma elkezdtem játszani a Preussen Münsterrel első meccsemen már 3 sérült... Másnak is van ilyen gondja?
  • liverpool19
    sajnos nem sikerült a továbbjutás a BL csoportkörből, miután a visszavágókon csak 3 pontot szereztünk (vs Brest 3-1), de az EL-ben legalább folytathatjuk tavasszal. idegenben kezdünk majd, az első ellenfél a Crvena Zvezda lesz, a továbbjutó pedig a PSV - Chelsea párharc győztesét kapja.
  • bakkerman
    Messi meg nekemesik, hogy szerinte alulteljesít a csapat..hat geci,8 ponttal vezetjük a bajnoksagot,ugy hogy ő idén még 3 meccset nem játszott zsinórban egymas utan mert mindig lerugjak,vagy csak siman 90% alatt van az erőnléte
  • bakkerman
    az szép...egymas utan vertük az atleticot meg a valenciat, ket meccsen 8 golt lőve, de persze egy lille leszopat, miért is ne...7 év utan nem lesz ott a barca az elödöntöben,
  • Gronor88
    Sziasztok. Kis segítséget szeretnék kérni. FM 2012vel játszom és kíváncsi lennék 1 kis statra. Szeretném megtudni, hogy az előző szezonomban mennyit játszott pontosan egy adott játékosom. Erre van lehetőség, hogy megtudjam valahogy?
    Válaszokat előre is köszönöm. Esetleg ti is segíthettek esetleg. Sahtar Donyeck-el vagyok és Jádson eladásán gondolkodom. Ahogy nézem sztem nagyon jó a Statja de magas a fizetése 29.000 hetente és 28 éves. Helyette gondolkodom 2 nagyon jó képességű fiatalon. Alan Patrick és Vitaliy Vitsenets-en. 2en talán megoldahatnák hogy helyette játszanának. 2 együtt is csak 12750 fizut tesznek zsebre hetente. Ti ilyen helyzetben mit tennétek?
  • Darthmushroom
    lille nálam első évbe BL-t nyert :D
  • bakkerman
    Bajnokok Ligája negyeddöntő első mérkőzés
    Lille - Barca 3-0

gratulálok,holnap folytatom a játékot.
  • bakkerman
    összebalhéztam Masche-val,valószínűleg nyáron távozik...Ősszel még hármas rotálás volt DM poszton,Busquets,Song,Mascherano,aztán decembertől elkezdett elég jól játszani Song,zsinórban hozott 7.7-7.8-as átlagokat,Busquets is jól játszott amikor ő kezdett,Mascherano pedig párszor már padra se fért fel,és most kiborult nála a bili februárban,és nekem esett,hogy ő játszani akar,de én meg nem fogom kivenni az élete formájában játszó Songot,és jelenleg Busquets is előtte van a sorban,szóval valószínűleg tényleg menni fog nyáron...29 éves,még lehet simán 3-4 csúcs éve,én meg ezt nem akarom neki elbaszni,hogy csak azért megtartom,hogy játsszon 10 perceket. Rohadt jók az értékei,és nagy játékos de nélküle is jók vagyunk
  • bakkerman
    csatár posztra nem találtam embert a B-ből,így őt megvettem igen,és többet nem is költöttem
  • Borzaskutya
    Vége az előszezonnak. Végülis Patot kölcsönadtam az Internek 35 millás opcióval, Affelay a Dortmundba, Bojan a PSG-hez ment kölcsönbe. Abidalt eladtam a Monaconak 2 millióér, Alexisért bejentkezett a Chelsea (50 millió) elfogadtam, így tőle is búcsút vettem, de ez egy sokkal nagyobb dolog előkészülete volt. Az érkező 3 volt. A Sociedadból jött egy fiatal hátvéd (19 éves) Marco Marín egyelőre a B csapatba. Albának nem volt igazi helyettese a bal oldalon, így jött Azpilicueta 13 millióért. És a nyár bomba igazolása ... a Santostól érkezett egy fiatal brazil tehetség Neymar (egyelőre csak a B-be, nem fér be a kezdőbe :D na jó nem :D) az ára elég borsos volt 67 Milla kézpénz + 35 millió 48 hónapon keresztül. Puyol helyett nem találtam a senkit meg nagyon pénzem se maradt :P Úgyhogy felhoztam Bartrát, megnézem mit tud + ott van Masch és Song akik tudnak védőt játszani...
    Nagyjából ez lesz a csapat:
    Valdes/Pinto - Alba/Azpilicuéta - Piqué/Song - Puyol/Masch - Alves/Montoya
    Xavi/Fabregas- Iniesta/Thiago - Villa/Cuenca - Pedro/Kiko - Messi//Tello - Neymar/Ademílson
    4-2-2-2 két középső középpályás irányít, két szélső tkpval, és két csatár, tavaly bevált remélem idén is működni fog.
  • Zenszkij
    pl Falcao? LOL
  • bakkerman
    mondjuk én "valósághűen" igyekszem játszani,ha valamilyen posztra kell ember előbb a B csapatban nézek szét,meg az ifiknél,és csak utána gondolkozok játékosvásárláson. Ezért is stabil emberek nálam Montoya,Bartra,Muniesa meg Tello is,és meghálálják a bizalmat,csak merni kell őket bedobni a mélyvízbe
  • bakkerman
    grat! Puyol pótlására ha nem találsz normális áron középhátvédet akkor próbáld meg Marc Bartrat beépíteni,nálam most a 2. szezonban már 3-as rotálás van Puyol,Pique,Bartra,mindhárman hozzák a 7.7-es avg ratingot,és Bartra már a nagy válogatottban is bemutatkozott. Pato meg ha tényleg szar,akkor vidd fel Dongou-t,nálam 4.5 fél csillagos potentialja van,párszor dobd be csereként és majd kiderül mit tud,a brazilt meg add el
  • Borzaskutya
    FC Barcelona 2012-2013 (1. szezon)
    Felemás szezonon vagyok tul a Barcával. A bajnokság már a 34. fordulóban eldőlt a végeredmény: 1. Barca 96p, 2. Bilbao 77p, 3. Real 76p, 4. Ateltico 74p. sokáig a Real a 4. volt az utolsó fordulóban dőlt el h felérnek a dobogóra. A spanyol kupát behúzták, mi kiestünk a harmad osztályú Tenerife ellen :D a 4. fordulóban. idegenben kikaptunk 2-0ra a fiatalokkal, otthon 3-0ra mentünk aztán a hosszabításban begyötörtek 1et ahogy az lenni szokott. A BL-ben a Galatasaray, Schalke, Nordjelland (vagy mi a halál?) csoportból simán tovább mentünk, aztán kinyomtuk a Porto-t 6-1 el, a Man City se okozott gondot (legalábbis ugy gondoltam) otthon és idegenben is 2-1 lett, hosszabítás után a 116 percben Cuenca tovább lötte a csapatot. Aztán jött az Arsenal: 2 - 0 otthon 0 - 4 idegenben :D. Pápá BL...
    Igazolások: Busquets távozott a Cityhez 25 Millió fontért, Adriano a Psg-hez 9 Milláért. (nem találtam velük a hangot: Adrianot bár játszattam elég sokat, Albával rotáltam a bal szélen, valamiért átadó listára akart kerülni), Busquets meg folyamat sirt mint a fürdős qrva elegem lett belőle (amúgy is sokan voltak az ő posztján, Song, Mascerano stb. tudom h jó játékos de jobb volt ez így), érkező 2 volt, az egyik egy fiatal brazil Ademílson (a B keretbe) és Pato. Ez utóbbi nekem nagyon nagy csalódás volt. 30 milláér jött januárban. 3X volt sérült 1-3 heteket hagyott ki. 16 meccsen lépett pályára (8 kezdő 8 csere), de csak 3 gólig jutott és 5 assistig (a 3 gólt a nem túl acélos Valladolid ellen szerezte), nem igazán alkotott maradandót, most meg nem tudom mi legyen vele. Szívem szerint eladnám, de lehet adok még neki egy évet (vagy felet).
    Az év pozitív figurái (Leót leszámítva, mert ő egy marslakó :D): Kiko Fermenia volt számomra a no.1, a B keretből hoztam fel év elején mint kiegészítő embert, aztán több lett annál (Sajnos volt 2 hónap amikor nem volt Messi, Pedro és Alexis sem Cuencat meg tévedésből nem neveztem a bajnokságba;) ) Akkor kapott bizonyírási lehetőséget a jobb szélen. a mérleg: 19(24) 13 gól 9 assist (ezzel a 3dik legeredményesebb a csapatban) 4 meccs legjobbja cím 7.3mas össz osztályzat (a legtöbbször a 80. perc után állt be csereként), szóval nekem nagyon bejött a játéka. Aki a hátán vitte a csapatot sokszor (a sérülések idején is) az nem más volt mint Villa: 47(5) meccs, 34 gól, 13 assist, 5 meccs legjobbja cím (BL gólkirály)(a csapatban is ő volt a gólikrály), Leó sokáig volt sérült 3 hónapig valami csipő problema miatt, így ő 33 meccs 28 gólig jutott. Piqué és Alves is parádéztak.
    Most szabadságon van a csapat, Puyol, helyére érkezhet valaki, aki dővel átveszi a helyét valamint bal oldali védőt kéne kerítenem Alba pótlására (Abidal ugye egész évben nem játszott lehet túladok rajta) a középpályán (Xavi, Iniesta, Cesc, és Thiago, megfelelőnek tűnnek) ide és a védelembe is beugorhat Mascerano és Song is. a szélek is erősek (Pedro/Cuenca/Tello/Alxis/Kiko), elől Leó, Villa és Pato(?), lehet csak a B-be hozok pár fiatalt, még meglátom.
  • Borzaskutya
    azért megnyugodtam h az arsenal az ideiben is egy csít csapat.
    bl elődöntő: camp nouban 2 - 0ra lefociztuk őket, esélyük nem volt. megyünk az emiratesbe. 2.perc vezetnek 3. perc 2-0, 10. perc 3 - 0 gervinho mesterhármas :P
    14. perc 4 - 0 aztán lepörög az idő félidőig. második félidő támadunk mint állat, nekik helyztetük nincs. 22-6 a kapura lövés arány. végeredmény 4 - 0 bye bye bl.
  • Borzaskutya
    Csapatképernyő ---> report (balfelső sarok) ----> stats
  • Darthmushroom
    ott hiljemark,adryan,clasie játszik, első 2t vettem 3.alapból nálam van érdemes őket is megnézni ha valaki nem ismeri őket
  • zyndar
    Nálam a Newcastle United-es próbamentésben box-to-box középpályásként játszott, igen megbízhatóan.
  • Darthmushroom
    12 bajnoki után 11gy 1d 3pont előnyel vezetjük a bajnokságot az ajax előtt (velük még nem játszottunk). valaki mindig kiment minket a bajból. legnehezebb meccseink még az első fordulóból a twente döntetlen idegenbe 2:0ról felállva, vitesse idegenbe, ahol 2szer vezettek de svensson megmentetett minket (12m 12gól a bajnokságba) közbe itthon vertük a milant is persze h a norvég duplájával így a bl csoportba is 4m 2gy 2d-el vezetünk.
  • Darthmushroom
    őt nagyon ajánlom mindenkinek. 1évbe 750k (font)ért vettem a Rosenborg-ból, inside fowardként jászatom jobb szélen
    Jonas Svensson
  • bakkerman
    abszolút nem tud eredménykényszer alatt játszani a csapat,védelem szétesik,épkézláb támadást nem tudunk vezetni...ez az átka annak,ha állandóan mi vagyunk előnyben,egyszer bejön egy ilyen párharc amikor muszájból kell játszani,akkor megáll a tudomány. Így nehéz lesz a BL
  • bakkerman
    vissza

Malaga-Barca 0-1
    kiestünk
  • bakkerman
    odavágó Barca-Malaga 1-2

hát kurva nehéz lesz a visszavágó...
  • Darthmushroom
    köszi, ahhoz képest h jó értékei vannak nem vitte sokra
  • liverpool19
    Guidetti overview és history

közben megy a BL, ahol eddig (szinte) minden terv szerint alakul. az Arsenal elleni győzelem után mentünk a Brest-hez, ahol a kiállítás és a 0-2-es félidő után szerintem örülhetünk a döntetlennek, majd fogadtuk a Dortmundot, ahol a jó hajrának köszönhetően sikerült magabiztos győzelmet aratni. Dortmundban egyébként van egy régi ismerős, Smid 2020 nyarán ment el tőlünk a németekhez, miután kifizették a 20 millás kivásárlási árát (amióta megkötöttem vele ezt a szerződés, inkább többet fizetek egy játékosnak hetente, csak ne legyen min fee release clasue...)

szóval 3 forduló után 7 ponttal vezetünk az egyaránt 4-4 pontos Dortmund és Arsenal, valamint az 1 pontos Brest előtt, viszont még megyünk a két nagyhoz.
  • bakkerman
    na a kupában már az elődöntőben vagyunk
    Malaga-Barca
    Real Madrid-Atletico

remélem összejön a Clasico a döntőben!!
  • bakkerman
    spanyol kupa visszavágó
    Barca - Espanyol 7-2 Falcao(3),Messi(2),Tello,Thiago

már a 30. percben 4-0 volt...ilyen meccseken esküszöm sajnálom az ellenfelet,kijönnek a Nou Camp-ba,és egy félidő alatt meglesznek alázva...
  • bakkerman
    Verre-re ráküldtem pár megfigyelőmet,kölcsönlistán van jelenleg a Genoanál,ha jókat mondanak róla a megfigyelők elhozom a B csapatba,utána majd meglátjuk mi lesz belőle
  • Darthmushroom
    igazi vadállatok :D Guidetti-ről tudnál nekem tolni egy képet? meg a history-ról hátha eligazolt cityből. ha 1szer lesz pénzem megvenném h legendát csináljak belőle a feyenoordnál
  • bakkerman
    de én olyanra vagyok kiváncsi ami az eddigi meccsek alapján ad be egy statisztikát,ilyen nincs valahol?
  • liverpool19
    ha rámész a match stats-ra, akkor a jobbalsó sarokban lennie kell egy customise gombnak és ott be lehet állítani, hogy miket mutasson a statisztika.
  • bakkerman
    ja igen,passzolási mutató,a "gyengébb" belső középpályás párosom,a Thiago-Cesc kettős is akárki ellen lehozza a 87-88%-os mutatót
  • bakkerman
    hol lehet kielemezni a taktikát úgy összességében? mert akkor mondanék konkrét adatokat,passzmennyiség,távoli lövések stb...
  • liverpool19
    az 57-ből mennyi volt távoli lövés? meccsenként átlagosan mennyi a távoli lövés?
  • bakkerman
    Barcelona - Alcoyano spanyol kupa meccs

57-4 lövésmutató...valamit nagyon eltaláltam amikor megálmodtam ezt a taktikát,ennyire sikeres játékom még nem volt az fm13-ban,letoltom ezt a szezont a Barcaval,és kipróbálom ugyanezt a taktikát egy másik országban,kiváncsi vagyok,most vagy ennyire kibaszott jó a csapatom,vagy ez a taktika tényleg ördögi...idegenben is lazán megvan átlagban a 25 lövés meg 60%-os labdabirtoklás,ami kikúrt jó
  • bakkerman
    na,november 23.-án jött az első idei vereségünk
    Valencia-Barca 3-1
    Tipikusan az a meccs volt,amikor ugyanúgy megvoltak a lehetőségeink mint az eddigi meccseken,de semmi nem jött be,az ellenfél viszont most élt a saját lehetőségeivel. Inkább most jöjjenek ezek a meccsek,mint tavasszal amikor ott van a kupa meg a BL is
  • bakkerman
    Barcelona - Zaragoza 2-0

42 lövés,ebből 27 kapura,6 ziccer,szerintem ez nálam az idei gémben rekord ami a lövéseket illeti,beteges szám egy bajnoki meccsen...
  • liverpool19
    BL klasszikus születik avagy Nangis már megint kezdi :)

mivel az Arsenalon kívül még a Dortmund is a csoportunkban van (a harmadik ellenfél a Brest, de ők sem rosszak), így a továbbjutás szempontjából nagyon fontos, hogy lehetőleg az összes hazait nyerjük meg, mert egyébként nincs sok esélyünk a továbblépésre.
  • Gronor88
    Bocsánat amit még fontosnak gondoltam elfelejtettem. Idén bármilyen meccset játszottam otthon nem találtam legyőzőre. 23 meccset játszottunk otthon abból 22 győzelem 1 döntetlen. A Danboss bevehetetlen erőd volt idén :)