A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Borzaskutya #86730 Vége az előszezonnak. Végülis Patot kölcsönadtam az Internek 35 millás opcióval, Affelay a Dortmundba, Bojan a PSG-hez ment kölcsönbe. Abidalt eladtam a Monaconak 2 millióér, Alexisért bejentkezett a Chelsea (50 millió) elfogadtam, így tőle is búcsút vettem, de ez egy sokkal nagyobb dolog előkészülete volt. Az érkező 3 volt. A Sociedadból jött egy fiatal hátvéd (19 éves) Marco Marín egyelőre a B csapatba. Albának nem volt igazi helyettese a bal oldalon, így jött Azpilicueta 13 millióért. És a nyár bomba igazolása ... a Santostól érkezett egy fiatal brazil tehetség Neymar (egyelőre csak a B-be, nem fér be a kezdőbe :D na jó nem :D) az ára elég borsos volt 67 Milla kézpénz + 35 millió 48 hónapon keresztül. Puyol helyett nem találtam a senkit meg nagyon pénzem se maradt :P Úgyhogy felhoztam Bartrát, megnézem mit tud + ott van Masch és Song akik tudnak védőt játszani...
Nagyjából ez lesz a csapat:
Valdes/Pinto - Alba/Azpilicuéta - Piqué/Song - Puyol/Masch - Alves/Montoya
Xavi/Fabregas- Iniesta/Thiago - Villa/Cuenca - Pedro/Kiko - Messi//Tello - Neymar/Ademílson
4-2-2-2 két középső középpályás irányít, két szélső tkpval, és két csatár, tavaly bevált remélem idén is működni fog.