A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Borzaskutya #86726 FC Barcelona 2012-2013 (1. szezon)
Felemás szezonon vagyok tul a Barcával. A bajnokság már a 34. fordulóban eldőlt a végeredmény: 1. Barca 96p, 2. Bilbao 77p, 3. Real 76p, 4. Ateltico 74p. sokáig a Real a 4. volt az utolsó fordulóban dőlt el h felérnek a dobogóra. A spanyol kupát behúzták, mi kiestünk a harmad osztályú Tenerife ellen :D a 4. fordulóban. idegenben kikaptunk 2-0ra a fiatalokkal, otthon 3-0ra mentünk aztán a hosszabításban begyötörtek 1et ahogy az lenni szokott. A BL-ben a Galatasaray, Schalke, Nordjelland (vagy mi a halál?) csoportból simán tovább mentünk, aztán kinyomtuk a Porto-t 6-1 el, a Man City se okozott gondot (legalábbis ugy gondoltam) otthon és idegenben is 2-1 lett, hosszabítás után a 116 percben Cuenca tovább lötte a csapatot. Aztán jött az Arsenal: 2 - 0 otthon 0 - 4 idegenben :D. Pápá BL...
Igazolások: Busquets távozott a Cityhez 25 Millió fontért, Adriano a Psg-hez 9 Milláért. (nem találtam velük a hangot: Adrianot bár játszattam elég sokat, Albával rotáltam a bal szélen, valamiért átadó listára akart kerülni), Busquets meg folyamat sirt mint a fürdős qrva elegem lett belőle (amúgy is sokan voltak az ő posztján, Song, Mascerano stb. tudom h jó játékos de jobb volt ez így), érkező 2 volt, az egyik egy fiatal brazil Ademílson (a B keretbe) és Pato. Ez utóbbi nekem nagyon nagy csalódás volt. 30 milláér jött januárban. 3X volt sérült 1-3 heteket hagyott ki. 16 meccsen lépett pályára (8 kezdő 8 csere), de csak 3 gólig jutott és 5 assistig (a 3 gólt a nem túl acélos Valladolid ellen szerezte), nem igazán alkotott maradandót, most meg nem tudom mi legyen vele. Szívem szerint eladnám, de lehet adok még neki egy évet (vagy felet).
Az év pozitív figurái (Leót leszámítva, mert ő egy marslakó :D): Kiko Fermenia volt számomra a no.1, a B keretből hoztam fel év elején mint kiegészítő embert, aztán több lett annál (Sajnos volt 2 hónap amikor nem volt Messi, Pedro és Alexis sem Cuencat meg tévedésből nem neveztem a bajnokságba;) ) Akkor kapott bizonyírási lehetőséget a jobb szélen. a mérleg: 19(24) 13 gól 9 assist (ezzel a 3dik legeredményesebb a csapatban) 4 meccs legjobbja cím 7.3mas össz osztályzat (a legtöbbször a 80. perc után állt be csereként), szóval nekem nagyon bejött a játéka. Aki a hátán vitte a csapatot sokszor (a sérülések idején is) az nem más volt mint Villa: 47(5) meccs, 34 gól, 13 assist, 5 meccs legjobbja cím (BL gólkirály)(a csapatban is ő volt a gólikrály), Leó sokáig volt sérült 3 hónapig valami csipő problema miatt, így ő 33 meccs 28 gólig jutott. Piqué és Alves is parádéztak.
Most szabadságon van a csapat, Puyol, helyére érkezhet valaki, aki dővel átveszi a helyét valamint bal oldali védőt kéne kerítenem Alba pótlására (Abidal ugye egész évben nem játszott lehet túladok rajta) a középpályán (Xavi, Iniesta, Cesc, és Thiago, megfelelőnek tűnnek) ide és a védelembe is beugorhat Mascerano és Song is. a szélek is erősek (Pedro/Cuenca/Tello/Alxis/Kiko), elől Leó, Villa és Pato(?), lehet csak a B-be hozok pár fiatalt, még meglátom.