104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bakkerman
    Bajnokok Ligája nyolcaddöntő odavágó
    FC Bayern - FC Barcelona

nemhiszemel mekkorát játszott a csapat,megöltük kompletten az egész Barcat!! Nagy meccs lesz idegenben,de meglehet a továbbjutás!!
  • bakkerman
    találtam
  • bakkerman
    valaki nem tudna adni egy torrent linket egy logo megapack-hoz? csak ilyen partosat találtam,de azokat amíg leszedegeti megőszülök :) Köszi!!
  • bakkerman
    FC Bayern 2012/2013 (fm13) féltáv helyzetjelentés

szezon előtt nem volt játékosmozgás,az alap kerettel is úgy gondoltam,hogy elérhetőek a vezetőség által kitűzött célok:
    -Bajnoki cím
    -Kupagyőzelem
    -BL elődöntő

Első tétmeccsünkön a Dortmund ellen játszottunk a szuperkupában,meggyőző játékkal 4-1-re vertük őket. Remekül kezdtük a bajnokságot,de a BL-ben a 3 forduló után gyűjtött 4 ponttal megnehezítettük magunknak a folytatást (Benfica,Galata,Dinamo Zagreb csoportba kerültünk). Végül a csoportunkban a 2. helyet szereztük meg a Benfica mögött,ami csalódástkeltő szereplés,és csak saját magunknak köszönhetjük,hogy a 16 között máris a Barcelona vár a csapatra...az elődöntőbe kerülés esélye eléggé lecsökkent,de bízom a jó szereplésben! Bajnokságban hálistennek nagyon jól állunk,gyakorlatilag félkézzel már fogjuk azt a bizonyos salátástálat,17 forduló után 11 pont az előnyünk a Stuttgart,és 13 a Dortmund előtt. Kupában a negyeddöntőben a Köln vár ránk.
    A 2012-es Aranylabda győztese Arjen Robben lett,17 tétmeccsen 4 lőtt gól,13 asziszt,8.08-os rating. David Villa,és Lionel Messi lettek még dobogósok.
    Az álomtizenegybe bekerült a csapatból Badstuber,Lahm,Shakiri,és Robben.
    Xerdan Shakiri pedig az Europen Golden Boy címet nyerte el,amit az adott naptári év legjobb feltörekvő tehetségének ítélnek oda. A srác 17 tétmeccsen 7 gólt,14 aszisztot osztott ki eddig,8.05.-ös ratinggel. Szépen alakultak eddig a dolgaink,remélem a nagy tavaszi hajtásban is kijön a lépés! Csumíííí
  • kosheen
    hehe...fiatal magyar csatáromnak nagyon kifelé állt már a rúdja a csapatból, az istennek se akart gólt rúgni, a középhátvédek jobban termeltek. Most sérülés miatt be kellett állitanom, erre 15 perc alatt rúgott egy mesterhármast azt MTK-nak. Asszem kap még egy esélyt a gyerek
  • LasDen #86941
    well....daaaamn....
  • bakkerman
    legnagyobb sikerem fm13-ban!! német kupa első forduló Aschaffenburg-Bayern 0-9 1-39 kapuralövés,20-80 labdabirtoklás,13 clear cut chances,büszke vagyok magamra
  • Zolika60
    Köszönöm szépen gyors válaszodat!
  • Darthmushroom
    1. felesleges törölni, mivel ha jön új hír az legrégebbieket úgyis törli magától, nem lesz végtelen hosszú levél listád
    2. bár most 13mazok,szóval nem biztos, h úgyanúgy van, de emlékeim szerint is ahol edzések vannak ott kéne lenni valahol egy listának a keretről h ki melyk edzést végezze és ott be tudod állítani
    3.ha elég sikeres vagy záporozni fognak felkérésekkel (főleg ha kis csapattal vagy), klub és válogatottak is
  • Zolika60
    Sziasztok!
    FM2012-ben kérnék egy kis segítséget:
    1.: A leveleket hogyan tudom törölni? Mert már lassan több 100 van, de abszolút nincs rá szükségem.
    2.: Ha edzés szempontjából külön válogatom a védekező, illetve támadó játékosokat, akkor hogyan tudom kiadni nekik az edzésfajtát egyszerre? Tehát, hogy ne kelljen egyesével minden játékosnál kiválasztani, hogy éppen milyen típusú edzése legyen!?
    3.: Bizonyos idő után más klubok is bejelentkeznek értem ha jól szerepelek egy csapattal, vagy csak "saját akaratomból" pályázhatok meg másik csapat padjára?

Egyenlőre más kérdésem nincs :) Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget!

Egyébként most kezdtem el ezt a játékot, még évekkel ezelőtt játszottam menedzseres játékot! Az ilyen típusú játékok a kedvenceim, igazi kikapcsolódás nekem :) Sajnos most van időm megint rá, eddig böjtölnöm kellett :(
    Az első szezonomat kezdtem, a Nice csapatával. Próbáltam olyan klubot választani, ami nem tartozik az erős csapatok közé, így a kiesés elkerülése, vagy az erős középmezőny a célom! Aztán idővel majd nagyobb babérokat is le akarok aratni persze :)
  • nono28
    Sziasztok!

Nem tudja véletlenül valaki hogy van-e a játékhoz Montenegro bajnokság?Vagy esetleg valaki aki tudja honnan lehet letölteni.Előre is köszönöm
  • Darthmushroom
    hát ennyire nem vészes a helyzet a 13ba se, ha szezon elején jól eltalálod a taktikát és be is tanulja a csapat, jó kell változtatni, de pl én csak a mentalitáson szoktam. és azért jönnek az eredmények, jó bl-t nem nyertem de voltam már bl döntős a feyenoord+celtic-el is.
  • bakkerman
    igen igen,csak maga a kivitelezésen van mit javítani a következő részre,mert nézni a meccseket kínszenvedés eredménytől függetlenül,a bugok miatt :D
  • Solt
    Szerintem ez így van jól... :)
  • bakkerman
    fm12-ben egy nagycsapat vs kiscsapat meccsen abszolút nem kellett piszkálni a taktikát,de az ideiben már egy Barca-Granada meccsen is leszopathat az ellenfél,ha nem reagál az embörfia
  • bakkerman
    szerintem ennek a fő oka,hogy az idei gémben már nagyon kell nyomatni a "match management"-et,azaz folyamatosan igazítgatni a taktikát,formációt meccs közben,mert ezt igényli a motor,és ha valaki csak plug&play-t nyomat,akkor jönnek a 80+-os kapott gólok
  • bakkerman
    fmbasen szoktam nézni a fórumot,és tactics and training rovatba televan az fm12-nél ilyen taktikákkal,míg az idei gémnél nem,csak erre céloztam,hogy idén valamit nagyon eltaláltak a meccs motorba
  • zorrobomber
    Ezt mondjuk aláírom, de ettől függetlenül én egyikhez se ismertem exploiter taktikát, és ugye megfordítva a mondást, csak az talál aki keres.
  • LasDen #86928
    azt akarja ezzel mondani, hogy milyen nehéz....
  • zorrobomber
    És ez érdekel valakit?
  • bakkerman
    am azis érdekes az idei gémmel kapcsolatban,hogy már 3 hónapja kinntvan a játék,de még mindig nem tudtak egy match engine exploiter taktikát készíteni se fmbasen,se sortin. Előző verziókhoz,főleg a 12-höz egy rahedli exploiter taktika kijött
  • zyndar
    A játékos értéke szezon közben is változik. Vagy amatőr szerződése van vagy ez bug. A '12ben annyit ért ahogy hozzád került, amennyiért igazoltad és később korrigálta a game az értéket, a '13ban egyből korrigálja. Ez függ a bajnokságtól, játékos státuszától, stb.
  • szabii98
    Szerintem csak szezon végén változik, meg félévkor, márha a 'piaci' árra gondolunk.
  • hNeo2
    A játékos 7.7 átlagot teljesít, és már kb 8 hónapja a csapatom tagja. érdeklődők is vannak.
  • hNeo2
    tud valaki segíteni? a probléma az lenne hogy leigazoltam egy kameruni védőt, 5 évre. ő keresi a legtöbbet a csapatomban, nb2 békéscsaba.
    De a Player Value még mindig 0, és ha beállítok egy Asking Price -t, akkor pár nap múlva az is 0 lesz.
    más játékosnál nincs ilyen.
    mi lehet a gond?
  • LasDen #86921
    én úgy mondanám, hogy figyelek az apróságokra is :D
  • bakkerman
    te minden hsz-ben meglátod a lényeget :DDDDDDDDDD
  • LasDen #86919
    nem mintha sokat látna a vakond a szemével :D
  • bakkerman
    ez a Cavani-Hamsik-Lavezzi-Gaitán támadó négyes enyhén nem szarral gurigázik,dúrván szopatjuk a serie A mezőnyét,sztrapacska meg állegri meg ezek a lótifuti emberkék csak pislognak mint vakond a reflektorra
  • bakkerman
    sokáig kergettem hiú ábrándokat,hogy jöhet valami kis sikerélmény,5 forduló után gatyaszarul játszva 18. helyen vagyunk,vagyis voltunk,mert nekifutásból toltam egy csinos exitet és visszatértem a 12-höz,hogy szarrá szopassam a világot a Napolival a 3. szezonomban
  • horrorpops
    aug. 8-án 550e euró ellenében kölcsönvettem egy tehetséges szélsőt. a másnapi meccsen eltörte a lábát, aminek az eredménye a kölcsön felbontása. rövid pályafutást tudhat magáénak a csapatomnál.
  • bakkerman
    na tolom egy kicsit az FM13-at...:DD
    PSG-vel kezdtem,kaptam 50 misit igazolni,megvettem Hamsikot 47 millióért,Joveticet meg 26 misiért,folytatom amit Leonardo/Ancelotti elkezdett,szarnak gyengítem az olasz bajnokságot :DDDDD cél bajnokság,kupa megnyerése,BL-ben csoportkörből való továbbjutás,na csumi
  • geo91
    ma megvettem cdgalaxisban, holnap nekiesek (sajnos most el kell menjek itthonról)
  • Barnabyka
    Köszönöm
  • Huni92
    Hiritiz
  • Barnabyka
    Belinkelnéd nekem a 12höz a legújabb frissítést (adatbázisra gondolok)?
  • Huni92
    Csapat nélkül volt, és ami engem is meglepett, hogy senki sem érdeklődött iránta. Ez azért furcsa, mert általában a Sevilla, vagy valamelyik angol klub szokta szerződtetni.

A felállás 4-2-2-2, vagy 4-2-3-1, ha meleg a pite akkor 2-1-3-1-3. Képeket hétfőn este tudok majd tenni.
  • punkers
  • punkers
    interrel kezdtem, fm12-ben, nyári átigaolásokkal.cavanit vettem csak.eddig nagyon sima a bajnokság
  • horrorpops
    kis túlzással egy szezonban nem lövünk annyi gólt, mint a baszk egymaga :D