A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Zolika60
    Sziasztok!
    FM2012-ben kérnék egy kis segítséget:
    1.: A leveleket hogyan tudom törölni? Mert már lassan több 100 van, de abszolút nincs rá szükségem.
    2.: Ha edzés szempontjából külön válogatom a védekező, illetve támadó játékosokat, akkor hogyan tudom kiadni nekik az edzésfajtát egyszerre? Tehát, hogy ne kelljen egyesével minden játékosnál kiválasztani, hogy éppen milyen típusú edzése legyen!?
    3.: Bizonyos idő után más klubok is bejelentkeznek értem ha jól szerepelek egy csapattal, vagy csak "saját akaratomból" pályázhatok meg másik csapat padjára?

Egyenlőre más kérdésem nincs :) Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget!

Egyébként most kezdtem el ezt a játékot, még évekkel ezelőtt játszottam menedzseres játékot! Az ilyen típusú játékok a kedvenceim, igazi kikapcsolódás nekem :) Sajnos most van időm megint rá, eddig böjtölnöm kellett :(
    Az első szezonomat kezdtem, a Nice csapatával. Próbáltam olyan klubot választani, ami nem tartozik az erős csapatok közé, így a kiesés elkerülése, vagy az erős középmezőny a célom! Aztán idővel majd nagyobb babérokat is le akarok aratni persze :)